Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau asteptam poze de la botez si sa ne povestesti cum a fost.

Ioana ma bucur ca te simti mai bine.Multa sanatate.

Anto ai luat ceva medicamente pentru colesterol sau tii doar regim(fara grasimi...)?

Stiti cine a castigat la Eurovizion? Daca da,ziceti-mi si mie.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,

Alina M. pina nu uit,aia din Ukraina a cistigat.Eu as fi vrut sa cistige cei din Serbia& Montenegru.Si sa stii ca de data asta nu mai facut pofta de clisa, ca am mincat si eu,adevarul ii ca nu fripta dar a fost super buna(au avut prietenii mei din Rom. si a mincat si sotul meu pt. prima data in viata lui si i-a placut!)A fost foarte fain la prieteni,m-am simtit ca in Rom.

Ioana sper sa te simti cit de curind bine si fa asa cum au zis fetele.

Clau sper ca a fost fain la botez!Am vrut sa va urez si eu petrecere faina dar nu am mai apucat sa intru in net.Oricum va doresc sa va creasca baiatul mare,sanatos si frumos!!!

Linda N. si Ioana aveti burtici f. dragute.

Va pup pe toate si pe cele pe care le-am lasat afara.

LindaG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LindaG

Ceau fetelor,

Alina M. pina nu uit,aia din Ukraina a cistigat.Eu as fi vrut sa cistige cei din Serbia& Montenegru.Si sa stii ca de data asta nu mai facut pofta de clisa, ca am mincat si eu,adevarul ii ca nu fripta dar a fost super buna(au avut prietenii mei din Rom. si a mincat si sotul meu pt. prima data in viata lui si i-a placut!)A fost foarte fain la prieteni,m-am simtit ca in Rom.

Ioana sper sa te simti cit de curind bine si fa asa cum au zis fetele.

Clau sper ca a fost fain la botez!Am vrut sa va urez si eu petrecere faina dar nu am mai apucat sa intru in net.Oricum va doresc sa va creasca baiatul mare,sanatos si frumos!!!

Linda N. si Ioana aveti burtici f. dragute.

Va pup pe toate si pe cele pe care le-am lasat afara.

LindaG

Linda ma bucur ca ti-ai potolit pofta de clisa.
Mersi ca mi-ai zis cine a castigat la Eurovizion,intre timp aflasem ca am citit subiectul la Discutii generale.Eu nu m-am uitat,dar am auzit ca a cantat foarte fain tipa din Ucraina,toate fetele au laudat-o,in schimb pe Sanda Ladosi...

Clau,chiar nu apari azi pe-aici sa ne spui cum a fost la botez?Te-au invadat musafirii iar?

Ma duc la culcare ca ar fi timpul!
Va doresc o saptamana frumoasa si toate cele bune.PUPICI!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

quote:
Originally posted by alina morostes
Anto ai luat ceva medicamente pentru colesterol sau tii doar regim(fara grasimi...)?
alina

Da ,(simvastatin)atata timp cat iau i-mi scade ,pe urma i-mi creste repede la locAm tinut si regim si degeaba .

Alina nu ai pierdut nimic ca nu ai vazut Eurovizionul a fost un kk-maka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

OOOOOOO,am scris atita si nu eram log-ata si am pierdut tot.Va scriu cind vin ,ca i-am dat la dragos sa manince sitrebuie sa ies pina in oras.
Mi-e asa ciuda!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Avem poze noi www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hai ca am intrat si eu dar nu prea am chef de scris ca inca sunt franta de oboseala...
A fost foarte frumos la botez, Raul a fost ffff cuminte, a dormit tot timpul, s-a trezit putin doar cand l-a dat pe cap...sambata a dormit de numa numa, cred ca l-a imbatat popa cu vinul lui, ca i-a dat o lingura de vin si vai ce i-a mai placut, s-a lins pe buzite fiu-meu...
Cateva poze va pun mai tarziu numai sa vine Clau acasa cu CD cu poze...
Va mai scriu mai tarziu ca acum sunt obosita si profit ca Raul doarme...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa nu uit am vorbit azi cu Cristina si a zis ca va pupa pe toate...ea e tare ocupata cu gemenele, una dintre ele a fost putin bolnavioara dar acum e bine...A zis ca poate prin iunie isi ia si calculator si atunci isi baga si internet...numai sa vina Mihai in tara...a mai spun sa nu facem sa ne intalnim si pe ea sa nu o chemam...
Am vazut ca Anto ne-a propus o intalnire prin iunie, eu sunt de acord si ma trec pe listuta PREZENT!!!
Va pup si mai vorbim!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Alina33 sunt foarte fain pozele si Dragos e tare scump.Sa va traiasca si sa creasca mare!

Clau asteptam cu nerabdare poze!
Tot am vrut s-o mai sun si eu pe Cristina,dar nu s-a mai nimerit nicicum.
Felicitari lui Raul ca a fost asa cuminte la botez.

Anto,pai ia in continuare simvastatin sa nu-ti creasca colesterolul.Sau ce a zis dr.?

Pupici tuturor fetelor,mai dati pe-aici!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Claudelu, felicitari ca ai avut un baietel asa cuminte la botez!Sa va bucurati de el si sa va traiasca!Asteptam poze de la botez!!
Alina33, am vazut pozele cu Dragos.....e superb!Mai vrem...
Anto, cum te mai simti?Denisa ce face?
Alina M. voi ce mai ziceti?Sunteti bine?Dragos ce mai face?
Li, tu cum mai esti?Mersi de aprecieri ....sa stii ca sunt extrem de mandra de burtica mea..o sa vezi si tu cum e cat de curand...
Claudiak, pe unde esti?Vanessa ce mai face?Sunteti bine?
Magda, Bia ta ce mai face?
LindaN, pe unde ai disparut?Ce-ti face Andrei?
Noi suntem mai bine......nu perfect dar tot e mai bine ca sambata...bb e tare miscaret...sunt atat de fericita sa-l simt....
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 5 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput