Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor, sunt asa de obosita ca n-am chef de nimic.Cred ca ma loveste astenia de primavara ca alta explicatie nu exista.
Alina 33 ce dragut e Dragos!Acum ai liniste pana papa si doarme, cand incepe sa umble sa vezi...face aerobic cu tine.Sanatos sa fie.
Linda acum am vazut ca sotiorul tau e din aceeasi zi cu sotiorul meu si din acelasi an cu mine.Nu poate sa-ti fie usor cu un rac la domiciliu.
Clauditzo cum a fost la botez?Ce noutati mai face bb-ul tau?Eu am o curiozitate...cum stai cu ?
Nu dati cu pietre in mine!!!!Ne-ai intrebat la un moment dat cand s-ar putea...dar ne-ai lasat in suspans, eu n-am uitat
Va pupici pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Magdanumai la prostii i-ti sta gandul.Clau cred si eu c-o fi vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,la raspuns! Raporteaza!
Magda,acuma mi-am amintit sa te intreb,tu nu ai internet la lucru?(parca era intr-o vreme).

Ioana tu cum stai cu respiratia,e mai bine? Ai vorbit cu medicul?

Ma duc sa-l culc pe Dragos ca s-a impartit pijamalele si apoi nu mai intru ca vrea Calin la calculator.
Va pup si va doresc noapte buna!

alina

Mergi la inceput

Mei fetelor dar vad ca si voi sunteti curioase dar nu aveti destul tupeu sa intrebati, las ca va salveaza Magda 50% ca restul salveaza Clauditza cu raspunsul.Clau vezi ca asteptam cu sufletul la gura raspunsul.
Alina 33 tu vei scapa de interogatoriul meu privind pt ca nu voi avea acces la net pe cand poti si tu sa .
Alina M avem si acum internet la servici dar ne lipseste calculatorul, frumos nu?Era un 386 care a decedat in urma cu un an.Au fost cei de la BBcomputer dar nu au mai putut sa-l resusciteze.Era depasit fizic si "psihic"
Anto draga la ce sa-mi stea inteligenta ca pana la urma daca tot suntem maritate atat avem gratis de la viata, nu??? Ca in rest scoti banii pt orice. asaca pana suntem tinere si nelinistite sa primim domnule!Sa avem amintiri la batranete, nu?
Hai ce bat campii deja, merg sa-mi usuc parul ca m-am imbaiat si merg la culcare
Noapte buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va raspund repede cum stau cu...am facut si mama mama ce bine a fost ...a fost totusi interesant sa o faci cu copilul intr-o camera....i-am dat la bietul Raul Romergan ca sa ne facem si noi de cap dupa atata abstinenta ...parinti nebunii......dar ce mai conteaza bine ca a fost excelent
Va mai scriu si maine ca are Clau de lucru la calculici...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Vad ca toata lumea e bine si multumita pe aici....asa si trebiue.
Eu sunt ok acum, respir bine(mai am cate o perioada in care nu-mi ajunge aerul, dar trece). Azi la pranz mi-am planificat sa merg la medic...Sa vedem ce mi-o zice.
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Anto draga iti dadusem un meniu de prinz data trecuta.Pui pe sticla .Nu trebuie sa stai sa il pazesti si se face singur in 2 ore.
Magda,rizi tu rizi, da cin te muti ce te faci cu Bia si parintii cind aveti chef de?Sau treceti la abstinenta pina in toamna?
Ca eu mai am o luna si trec la atac.
Puiutu meu nu stiu ce are de nu maninca bine ziua si e mofturos.Minca 5 minute si adoarme, indiferent ce ii fac sa il scol.Si se trezeste din ora in ora.Sa nu zic de rau da noaptea maninca si doarme la 3 ore da ziua nu stiu ce are.
Clau bravo,voua.Sa inteleg ca ti s-au gatat lohiile.
As iesi un pic cu asta mic afara da am impresia ca nu sta bine in scoica aia a lui.Mi se pare cam adunata.Clau tu l-ai scoos in carut sau in scoica?
Pot sa ma laud ca am inceput sa bintui prin oras cu masina si Doamne ce bine e sa nu mai ai dureri!!!!!!!!!!
Acum stau cu el in brate si scriu ,cred ca a adormit,asa-mi place sa doarma pe burtica pe mine!!!!!!!!!!!Imi vine sa il smotocesc tot.Imi pare rau ca face circ dupa baie, lasters si la masaj.Banuiesc ,ca de la foame.
Are nascul un pic infundat si ii pun putin ser si tragem mucii cu pompita da asa circ face!!!1Fetelor de cite ori putem face chestia asta pe zi?Sa nu il ranesc in nas?
Cred ca azi o sa chemam doc sa ne vada si sa ne mai instruiasca.
Clau Raul cit timp suge cind ii dai sa mince?Si dupa ce maninca mai cauta sa suga?
Ok, acum va pupam pe toate si pe cele cu burticuta ca o sa aveti ce griji sa va faceti,si va dorim pofta buna!
Diana nu ne-ai mai scris nimic....ce mai face Patric.
Alina mai asteptam poze cu Dragos si Bia, tare fainuti sunt amindoi.
Alina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Ceau mamici,

Eu am cam tras chiulul zilele astea. Ieri am fost la dr., la clasica programare din 6 in 6 saptamini si m-am enervat de numa. dupa ce am stat o ora juma la coada sa intru, a venit dr si in 50 de secunde i-a ascultat inima la Andrei, a zis ca e ok si apoi a sters-o. Cind era cu juma de corp afara si mina pe clantza, ma intreaba daca am ceva nelamuriri. Am fost atit de socata de iuteala consultului ca nu am mai stiut ce sa intreb. Am intrat bou si am iesit vaca. Asha ca pina in 1 Iulie iara ramin eu si cu forumul unde mai poti pune intrebari.
vad ca ati scris nu gluma. Eu fiind doar cu burtica, mai copiez de la mamici treburi de astea cu suptul si mincatul...daca voi tot va chinuitzi eu incerc sa invatza de la voi.
Alina am vazut pozele...extraordinare, frumoshi is puiutzii astia mici.
Clau ma bucur ca o ieshit fain botez si ca ala mic o fost cuminte, mai rar, dar probabil ca de al vinul ala roshu...

Apropo de ..., sotiorul meu de cind a vazut caseta cu Andrei, l-o apucat rushinea..lololol. Ca da daca il simte Andrei,? lolololol. Nici eu nu sunt prea in chefuri, probabil c atrebuie sa treaca vreo luna pina sa ne revenim.
oricum Andreiul are unele zile cind se zbate aproape non-stop si imi trage citeva pe la vezica si ovare de ma innebuneshte. Asha ca de la atitea batai, nu prea este loc de nimic altceva acuma.
Chiar ma gindeam intr-o zi, ce senzatia lu peshte ar fi daca in timp ce tata si mama fac prostii, Andrei incepe sa se faca simtztit? lolololol..tre sa fie tare ciudat...

na ca numai stiu ce sa scriu.
pufymic sa ne scrii cum a fost la dr. Ca asta cu aerul este cam ok sa se intimple din cauza ca ti s-a aproape dublat volumul la plamini si circulatiza. Eu zic ca esti ok, dara stept oricum savad ce zicea nenea dr.

in rest
pupici pe burtici
Linda N, taticul shi Andrei
21 saptamini

Mergi la inceput

Buna ziua la toata lumea,
Clau multumim ca nu ne-ai tinut in suspans prea mult si succes pe mai departe.
Alina 33 nu-mi fac probleme.Bia adoarme adanc iar noi avem un tupeu imens in noi nimic nu ne opreste, iar mama ne-a anuntat ca Bia sa doarma cu ea, yes...
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

lolol magda....e bine!!!1!1

Mergi la inceput