Mamici din Arad...? (8)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Deci,ne-am linistit,Clau a raspuns la intrebare!
Acum am terminat si eu de facut mancarea si ma relaxez putin la calculator.Calin a plecat cu Dragos in oras la ceva prieten si sunt si eu mai libera si mai linistita.E super sa mai fiu si singura acasa.
Ioana asteptam sa ne scrii ce a zis medicul.
Alina poti sa-l faci cu pompita de cate ori vezi ca are secretii in nas.Picaturi pune-i dimineata si seara.Si eu am avut probleme cu Dragos cu secretiile in nas pana la 6 saptamani si il chinuiam cu pompita in fiecare zi.
Magda,si Dragos doarme foarte adanc,dar in primele ore de la culcare.Poti sa faci galagie,muzica TV,nu are nici o problema.Ar fi bine sa-l culcam in alta camera,dar cat mai doarme in patut ramane cu noi in dormitor.Nu s-a intamplat sa se trezeasca niciodata in timp ce
Pupici si mai revin azi.
PS.Clau cand ne pui poze de la botez?
alina
Claudelu spune:
In sfarsit cat de cat libera si cu chef de scris, ca inca nu mi-am revenit dupa cheful de la botez si plus de asta fiu-meu s-a cam schimbat dupa botez...nu prea mai vrea printul sa doarma noaptea...
Sambata parfumati, putuliti, trasi la 4 ace(mai mult tata, ca mama s-a imbracat mai simplut ca nu prea are haine de imbracat ). La 13.45 am fost programati la biserica, pe la 12.50 ma apuc sa-i dau san la Raul ca sa nu-l apuce foamea pe la biserica si sa trebuiasca sa scot tzatza:))...dupa masa il imbracam frumos, intre timp se umple casa si dam sa plecam...mama mea zice sa nu uitam certificatul de nastere, eu dau sa caut certificatul la care soacra-mrea disperata se uita la noi si cu o voce inceata ne spune ca e la ea la servici dar nu are cheia de la birou(era la ea ptr. ca ea s-a ocupat de dosarul ptr alocatie-lucreaza la primarie...), eu ma albesc si imi venea pe moment sa bat pe cineva...totusi iau o copie la mine, Claudiu cu nasu si cu soacra-mea se duc totusi la Primarie ca poate poate pot intra in birou...Noi restul familionului plecam la biserica, unii pe jos altii cu masina(biserica fiind la 10 min de casa)...La biserica ca sa nu stam prea mult se apuca preotul si-mi face molicva(pe mine ma baga mai la mijlocul bisericii iar o prietena de a mea, care era undeva mai in spate vorbeste cu nasa, dar ele nu-si dau seama ce tare vorbesc si numai aud...:"pe mine nu m-au bagat in biserica, probabil sunt mai pacatoasa"...in momentul ala pe mine ma bufneste rasul(eu eram deja sub haina sutana preotului)...
Toate bune si frumoase doar ca nu mai ajunge nasul...eu eram deja disperata, nervul era intins la maxim...
Intr-un final ajung si ei si incepe botezul...Raul foarte cuminte, dormea dus...L-au udat decat putin pe cap, dar la intorsul in jurul mesei si el a fost doar in body, cu piciorusele si cu capul dezvelit...noroc ca a fost cald, dadusera drumul la caldura in biserica...
Pe Raul l-au bagat in altar unde a facut ceva slujba iar eu a trebuit sa stau in fata altarului in genunchi ca sa astept sa mi-l dea preotul...si cand mi l-a dat a spus:"L-ai adus pagan ti-l dau crestin"...
AAAAAAAA!!!!! Sa nu uit cand i-a dat lingura de vin fiu-meu s-a lins pe buzite, am vazut si eu pe caseta...e mortal....de mic ii place vinul...
Si incepe si partea nasoala( ca nu putea sa fie totul frumos)...apare in biserica una care vroia sa boteze copilul surorii sale(amandoua bolnave mintal) si incepe aia sa faca un spectacol de toata furmusetea, a vrut sa pupe icoanele si a dat micutul cu capul de icoane dupa care era sa cada cu el in brate, mama mea fuge la ea sa o ajute la care ea striga:"Las' ca stiu eu ce fac..."...apoi apare mama micutului si incep sa se certe in biserica, la care eu, care eram deja agoitata dau sa merg sa o rog sa nu ne strice momewntul, dar ma opreste cantorul, dupa care nu stiu ce face si ce le spune socru-meu ca ii vad ca ies afara...Doamne ma tot gandeam la bietul copil...eu cand am vazut ce face cu el am izbucnit in plans de abia si abia m-am oprit, de mila copilasului...
Noi ziceam ca il facem doar in familie, asa vreo 12 persoane si pana la urma am fost 20...dupa ce au plecat socrii mei a inceput show-ul...am rams doar tineretul...am stat pana la 03.00 si a fost super fain...iar Raul a fost fffffffff cuminte se trezea doar dupa 4-5 ore de somn...manca si iar adormea si am avut noroc ca au stat ai mei cu el in camera...
Am tot spus ca facem fara nici o obligatie din partea nimanui, dar totusi am primit fff multi bani, nu am vrut sa-i luam dar i-au pus la Raul la perna si....nasa i-a facut lui Raul o bratara de aur cu o placuta pe care e inscriptionat numele lui...e superba si cu toate ca e fff mica ii cade de pe manuta...
Cam asta a fost tot...noi nu le-am luat nimic nasilor ca nu ne lasa...asa a fost si la nunta...Sa ne traiasca!!!!
V-am innebunit cumva????
AAAAA!!!! Cand pun pozele sa te uiti Anto ca l-am imbracat in costumasul de la tine ca Raul mi-a facut placerea de a face pisu pe costumasul de botez si asta de la tine era singurul neimbracat inca...a fost mai frumos asa imbracat!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Claudelu spune:
Si poze voi pune maine...ca Claudiu e cu capul in nori si tot uita CD cu poze la servici...imi vine sa-l bat mar....o fii indragostit
Mai fetelor dar vad ca nu va sta capul decat la ...SI MIE LA FEL!!!!!!!!
Magda ai dreptate e pe gratis acum nu!!!! Eu acum cand il prind nu-l mai las nici sa sufle!!!
Fetelor gravidutelor, faceti-o si in timpul sarcinii ca e super fain, senzatii tari si noi!!!!
Alinus, eu nu-i dau la Raul sa suga mai mult de 20 min, pentru ca apoi vomita fff mult...si da o mai cauta si dupa aia pentru ca tine de instinctul lor, nu neaparat ca le este foame...Iar de scos afara eu il scot pe raul doar in scoica deocamdata...parca e mai pazit de vant acolo...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
pufymic spune:
Ceau fetele!
Ce de peripetii ati avut la botez, Claudelu.....bine ca s-a terminat cu bine!Asteptam pozele!!!
Alina M. profita si tu de momentele astea de liniste, ca nu cred ca ai prea multe....rasfata-te!
Magda, oare si noi vom fi asa tupeisti cand vor fi marisori bb-ii?
Linda N. imi inchipui ce aiurea te-ai simtit la control...sper sa nu mai fie asa expeditiv dr. tau data viitoare!
Sa stii ca si Ovi meu se tot gandeste la bb in cele mai fierbinti(si nepotrivite) momente.....Copii mari si barbatii astia....ce mai!
Alina33, pe cand vom fi noi in situatia ta de acum, cu bb asa mic, tu vei fi deja experta.....ma bazez pe experienta ta si a celorlalte mamici de pe forum!
Anto, ce mai faci?Ti-a trecut de tot boala?
Eu am fost azi la medicul de fam, care mi-a prelungit concediul(am o doctorita super de treaba...mi-e frica ca nu voi gasi una la fel in Arad). I-am zis de peripetiile de vineri noaptea, si i-am zis ca banuiesc ca a fost o criza de spasmofilie....mi-a confirmat banuiala. A fost intr-adevar o criza de spasmofilie, insa fara contractii musculare, deoarece eram sub tratament cu magneziu, care le-a impiedicat sa apara(macar atat a fost bine!).
Mi-a zis (si scris) sa iau calciu.....o sa mai astept pana marti cand merg la ginecolog sa vad ce zice si el....ca nu e voie sa iau calciu pana in luna 7 fiindca provoaca contractii...
Deci concediu in continuare, Utrogestan si No-Spa(pentru contractii uterine, care in ultimul timp sunt mai rare.....ma bucur!), si calciu....cu asta mai astept un pic pana vb cu ginecologul...
De respirat respir binisor, cand sunt obosita e mai greu, dar e bine!
Bb e tare vioi, in special seara, iar tati se bucura acum si el impreuna cu mine de miscarile lui bb...
Cam ata despre noi.....nu am fost prea coerenta ca sunt cam obosita...
Sa aveti o seara minunata!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 6 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
anto spune:
Doamne ce nebuna esti Clau,auzi sa-i de-a romergan la bietul copil.Asta nu am mai auzit-o .Cred ca ai rupt patu
Ce de peripetii ai avut la botez saraca de tine .Mare figura-i Raul,cand l-ati adus acasa a facut kk pe voi ,acum pipi pe costumasul de botez.Poate nu i-a placut costumasul si nu avea cum sa se opuna altfelDestept baiat
alina33 spune:
Clau fain botez ati avut.Noi vrem sa il facem in iunie .
Stiu ca ei mai cauta si dupa numa ca al meu plinge si i-ar mai trebui am vazut eu vreo 25 ml.Poate ca nu vine asa bine laptele si oboseste.Nu stiu.Cind am timp ma mulg 25 ml ca imi ia o ora.
Sa ne pui pozeeee!!!!!!!!!!!!
Clau vreau sa iti vad scoica ca a mea mi se pare prea adunata si parca sta in fund Dragos.Plus ca nici nu-i place acolo.Numai prostii cumpar nu stiu ce am.......Uite iti pun o poza si cu scoica mea.
alinamoro spune:
Clau,foarte fain poveste ne-ai scris!M-am distrat putin,mai ales ca a facut Raul pisu pe costumas.
Alina si eu am avut scoica la Dragos si statea in ea de parca era in fund,dar asa sunt toate cred,oricum nu se sprijina el pe fund pentru ca nu o tii scoica in sus.Eu l-am pus de la 3 saptamani in scoica.
Pune o poza cu scoica sa o vedem.
Ioana eu am luat calciu inainte de 7 luni,dar la tine e problema ca ai contractii,eu nu am avut.Vezi tu ce zice ginecologul.Ar fi bine sa poti lua cateva zile calciu.
Nu mi se deschide paginuta cu emoticoane,nu stiu ce are,sper sa nu tina mult ca nu-mi place fara ele.
alina
Claudelu spune:
Mai dar ce greu merge desprecopii...abia reusesc sa deschid o fereastra...
Alinus eu am luat caruciorul cu tot cu scoica si sa stii ca nu sta Raul in fund...sta chiar foarte drept...Cand fac poza cu caruciorul iti trimit ca deocamdata nu am si nici nu am cu ce sa fac...noi facem pozele cu aparatul lu' nasa noastra...si nici caruciorul nu-l tin acasa, e la niste prieteni la casa...aici langa blocul meu, ca e prea mare caruciorul si nu incape in lift
Ioana ma bucur ca te simti cat de cat mai bine...ai mare grija de tine si de bebe...
Restul fetelor pe unde umblati???
Mamici am o intrebare pentru voi: azi am fost la control si mi-a spus doctorul ca pana la 3-4 luni, sau atata timp cat alaptez sunt protejata...noi ne-am cam ferit pana acum dar eu vreau sa iau anticonceptionale sa fiu sigur ca nu raman...fac cumva vreu rau la bebe????asta pentru ca alaptez...
Claudelu spune:
Mai dar ce greu merge desprecopii...abia reusesc sa deschid o fereastra...
Alinus eu am luat caruciorul cu tot cu scoica si sa stii ca nu sta Raul in fund...sta chiar foarte drept...Cand fac poza cu caruciorul iti trimit ca deocamdata nu am si nici nu am cu ce sa fac...noi facem pozele cu aparatul lu' nasa noastra...si nici caruciorul nu-l tin acasa, e la niste prieteni la casa...aici langa blocul meu, ca e prea mare caruciorul si nu incape in lift
Ioana ma bucur ca te simti cat de cat mai bine...ai mare grija de tine si de bebe...
Restul fetelor pe unde umblati???
Mamici am o intrebare pentru voi: azi am fost la control si mi-a spus doctorul ca pana la 3-4 luni, sau atata timp cat alaptez sunt protejata...noi ne-am cam ferit pana acum dar eu vreau sa iau anticonceptionale sa fiu sigur ca nu raman...fac cumva vreu rau la bebe????asta pentru ca alaptez...
alinamoro spune:
Clau ai grija ca poti ramane gravida si daca alaptezi.Am o prietena care a ramas gravida la 2 luni dupa nastere si alapta.Are 2 copii nascuti in acelasi an,unul la inceputul anului si unul la sfarsit.Sunt ceva tb.anticonceptionale care le poti lua in timpul alaptarii,trebuie sa-ti recomande medicul.
alina