Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,

Eu am intrar numai sa va spun ca mai traiesc.

Linda ce fain ca va aratat bb ce ii!Ma bucur pt. voi.

Eu ma duc sa ma bag in pat ca mor de frig si pe deasupra ma dor burta si salele incontinuu,ca inainte de ciclu desi inca nu trebuie sa imi vina.

Va pup pe toate si pe bebeii si mai intru simbata ca miine suntem plecati la niste prieteni romani.

P.S. Ioana eu ma duc pe cuvintul pe care il vreau sa aiba o anumita culoare,il fac cu mausul, albastru,dupa aia ma duc unde scrie "culoare",apas culoarea pe care o vreau si gata.Sper ca ai inteles ceva.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Claudiak, si eu iau magneziu, dar nu simt nici o ameliorare...ma dor de tampesc gambele si mi se contracta(in special noaptea).
Li, mersi mult de tot de lamuriri(si la Claudelu), deja am inceput sa ma descurc(cand mai am probleme va mai intreb)!
Cum e timpul in Arad, fetelor?Aici ploua de azi-dimineata intr-una.....dar asa frumos miroase a ploaie...numai ca e frig....brrr
Aseara bb ne-a facut un adevarat show de tumbe! De data asta l-a simtit si Ovi foarte bine,si chiar l-am ascultat cu stetoscopul! Asa fain se auzea cum face baldabac in burtica....
Acum cred ca e obosit, ca numai de vreo 2 ori l-am simtit....
Voi cum sunteti azi???
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai da' ce liniste pe-aici! Pe unde v-ati ascuns fetelor?
Ioana,la Arad e tare schimbatoare vremea.Dimineata a fost soare si am crezut ca va fi cald azi,apoi a venit un vant groaznic si e foarte frig,cred ca va ploua.E tare nasol,nu mai stii nici cu ce sa te imbraci.

Li,distractie placuta pe la prieteni.Te asteptam sa intri maine pe aici.

Anto ce mai faci,cum esti cu gatul,s-au mai retras ganglionii? Da un semn de viata.

Clau tu mai poti cu pregatirile? Mai ia o pauza si scrie-ne si noua cate ceva,spune-ne ce prajitura buna faci pe maine.

Alina33 ce mai face Dragos,tot asa somnoros e cand mananca? Are colici? Dragos al meu a avut pana la 4 luni.I-am dat Debridat aproape tot timpul(dimineata si seara) si nu a facut foarte urat.

Magda cum lucrezi,cand esti acasa seara? Poate va facem o vizita zilele acestea.

Claudiak te mai asteptam cu povestiri din jurnalul tau.

Linda bb tau ce face,da din picioruse?

Dia mai srie-ne si tu cate ceva,ce face baietelul tau?
Voi nu veniti in RO?

Va pup si mai vorbim.Acum am cam vorbit de una singura!!!!!!

alina

Mergi la inceput

PE UNDE SUNTETI FETELOR,CHIAR M-ATI LASAT SINGURA? NU MA MAI JOC ASA!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am intrat doar asa cateva minute ca sunt franta de oboseala si as merge la somn, dar nu m-am putu abtine sa nu va scriu macar cateva cuvinte...
Am niste emotii groaznice pe maine...sper sa fie cuminte si sa nu planga...doar nu mi-o face figura tocmai acum:))
Maine poate ca nu voi intra dar duminica sigur va povestesc cum a fost!
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut alaturi de cei dragi voua!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Clau iti doresc succes pe maine si Raul sa fie baietel cuminte.Asteptam sa ne povestesti cum a fost si cum ati chefuit apoi.Sau nu faceti mare tam-tam? Noi am facut doar cu parintii,nasii si 2 familii care sunt prieteni buni cu noi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Mai fetelor uite ca abia acum reusesc si eu sa intru pe site.Mi se blocheaza intr-una computerul.Ieri dupa ce am scris de doua ori m-am lasat pagubasa .
Eu sunt mult mai bine si sunt f. bucuroasa.Am crezut ca nu ma mai fac bine niciodata .
Clau acuma vad si eu ca mainne are Raul botezl,o zi mare pt.el dar si pt.voi.Sa creasca mare ,sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Va doresc deasemene distractie placuta
Sa ne pui si noua niste pozicisa vedem printisoru .Si asteptam si noi o felie de tort sau praji(de-aia buna)

Ma gandeam ca poate punem de-o intalneala in iunie.Osa va scriu exact cand vin.Poate vor mai veni si alte fete "calatoare" ,da` o facem lata.Poate atunci mergem la Il Padrino.Sa rezervam o masa mare ,sa avem locn si sa stam si noi ca tot omu la o barfulica ,
o berica Ce ziceti ,o facem lata?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Claudelu, asteptam povesti si pozici de la botez...iti tinem pumnii sa fie bine!
Fetelor, sunt tare speriata, ca azi-noapte m-am trezit din somn ca nu mai aveam are, nu mai puteam respira....am mai avut inainte de a ramane insarcinata crize de spasmofilie, care erau la fel cu cea de azi-noapte, si am facut trat cu calciu si magneziu,dar oricum m-am speriat ingrozitor...
Acum iau magneziu(calciu inca nu am voie, dar mananc multe, f. multe lactate), si cu toate astea am patit-o....voi ati patit asa ceva in timpul sarcinii?Si dc. da, ce ati facut?
Eu cred ca o sa-l sun pe medicul meu azi, ca si acum ma simt tot asa rau, si mi-e si frica sa ma gandesc cum va fi la noapte...!Si acum abia respir...(nu am astm sau alte boli ale cailor respiratorii!)
Pupici, Ioana si bb mic si necajit(20 sapt. si 3 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Claudelu sa-ti traisca baietzelul si sper sa fie cumintzel la botez... Sa faci multe pozici sa vedem si noi
pufymic imi pare rau sa aud ca te-ai simtit asha rau. Io chiar m-am ingrijorat caci suntemd e acceasi virsta cu sracina. Eu cred ca de la lipsa de calciu, poate nu tzi se fixeaza degeaba consumi lactate. Din cartea pe care o am, ash putea zice ca ai facut o anemie de sarcina. Sunt pers. care fac anemie in timpul sarcinii, chiar daca nu au avut niciodata. Nu stiu daca iei fier, dar ar trebui sa iei neaparat. Scrie-mi ce a zis dr.

Eu ajung prin Arad, doar pe la anul prin mai, cind am sa ii fac botezul la Andreiutzu mic si atunci poate o facem de lata.
pupici pe burtici
Linda N, taticu si andreiutzu mic
20sapt si 3/4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

ceau mamici,

Uite si o pozica cu burtica mea.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=arad_linda

Mergi la inceput