Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Linda N, vezi ca s-a mutata din nou subiectul. Pe pagina principala a forumului, cauti "Generatia "despre copii"" si acolo te uiti si intri la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani. Acolo e acum....sper sa nu se mai mute!
Claudelu draga, eu nu prea am cum sa te ajut cu sfaturi privind botezul...poate o sa ma ajutati voi pe mine cand o veni timpul!
Fetelor, voi ati avut probleme in timpul sarcinii cu crampele musculare?Eu m-am trezit azi-noapte de durere, ca m-a "prins"un carcel la gamba..iar dimineata la celalalt picior...
Cine ma ajuta si pe mine sa scriu colorat, ca nu reusesc nicicum...:(
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana imi pare rau pentru tine...mi-amintesc ca si eu ma trezeam din somn ca ma lua cate un carcel si era groaznic...Crampe am avut si eu dar in ultima luna doar...

Uite aici am dat copy la ce i-am scris Magdei:
"Selectezi textul apoi itit alegi culoarea pe care o vrei, tipul de caractere, marimea, etc...daca vrei sa vezi ce ai facut da vizualizare si doar atunci poti vedea daca ai reusit sau nu sa colorezi...trebuie sa fie ceva de genul [culoare] Magda[/culoare]...asta e doar un exemplu cum arata cand vrei color...TE-AM LAMURIT???? nu prea cred dar incearca totusi..."
Sper sa te ajute, pe Magda am descurcat-o!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Claudelu, am incercat si nu merge:(
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helor fetelor vad ca activati aici nu gluma.
Ma necajeste asta mic ca suge 10 minute si adoarme.Alteori cite 1 ora si nu se mai satura.Nu stiu ce-i cu el.Si ind suge 10 minute se trezeste din ora in ora si eu il mai las o jumate pina sa ii dau iar sa mince.Asa ne chinuim citeodata de nu mai pot face nimic.
Anto sper sa te faci bine!!!!!!!!!!!!si sa fii cuminte sa nu te mai imbolnavesti.
Clau ti-a trecut operatia?
Mie mi-a scos firele simbata si acum parca ,a ustra mai tare,si mi-e tare greu sa il tin pe dragos in brate....
Fetelor va doresc numai bine.Pufy ai grija la efort daca ai contractii.Nu ti-a dat medicul concediu medical?.Daca ai raspuns ,scuze da sessiunea trecuta n-am citit-o.
Linda sarcina usoara in continuare.Se pare ca suntem 2 cite 2 mamici pe site-ul asta.
Diana ce iti face bebele, i-au trecut colicile?Pe mine ma sperie gindul ca il poate tine pina la 3 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Pufymic mersi pt directii...ma ameteste mutatul asta..

Pt culoare..hai sa incercam altceva...

deci te duci pe meniu culoare si alegi rosu...si itzi apare ceva de genul <red> </red>..No intre astea doua paranteze itzi fixezi cursorul si scrii numele persoanei si gata.. Zi-mi daca nu merge.

pupici pe burtici
Linda N , tata si Andreiu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sunt trista rau!!!! Mai asta ne lipsea!
ieri a primit Claudiu ordin de prezentare la Comisariat! El nu a facut armata si nici nu vrea sa o faca, iar eu sunt tare disperata!!! Acum incercam sa facem cumva sa nu-l ia, ca doar n-am sa raman singura un an intreg!!!
Fetelor pe unde mai umblati? Mai spuneti ce ati mai vazut prin oras, ce mai este fain? Ca eu am dat doar o fuga la Star Shoes sa-mi iau papuci si am fost si in Jackson si atat...restul orasului cred ca nici nu mai stiu cum arata!!!
Nu stiu cand ma incumat si eu sa il iau pe Raul la o plimbare prin centru...mie groaza doar sa nu-l apuce foamea si atunci ce ma fac ...scot tzatza in plin centru...

Hai ca eu va las ca mai e un pic pana sambata!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor! Clau daca vrea sa scape de armata Claudiu se poate inscrie la o facultate de ex. si renunta dupa o luna,ar mai fi un ex.,sa duca certificat medical ca are ceva probleme(asta nu ar fi prea bine).Mai da' ce sfaturi iti dau! Vezi ca este un topic la Discutii generale si e o situatie asemanatoare,cred ca se numeste Ce facem cu armata(nu stiu exact).
Sa-ti iei sambata la botez servetele umede si un pampers,nu se stie niciodata.Eu si acum am in gentuta lui Dragos si in a mea servetele si un pampers. Ti-ai gasit pantofi in oras?

Alina33 nu-l lasa pe Dragos sa doarma la san,ciupeste-l de nas daca adoarme,altfel tot timpul va face asa,se va obisnui si te va stresa chestia asta pentru ca el nu se satura si atunci nici nu doarme bine,se trezeste ca-i e foame.Succes si toate cele bune.

Ioana ia niste calciu pentru crampele care le ai la picioare.Vitamine prenatale ai luat? Sarcina usoara in continuare!

Linda te salut si-ti doresc si tie sarcina usoara in continuare.

alina

Mergi la inceput

Alina33, ma bucur ca sunteti bine...de-abia astept sa-l tin si eu pe ingerasul meu la san....:):cat despre concediu medical, mai mult asa sunt decat la lucru, inca de cand am ramas insarcinata, ca m-am simtit rau de la inceput, si am avut contractii si dureri...asa ca stau acasa si ma odihnesc!
Linda, mersi mult de indicatii....sa stii ca si eu ametesc de atata mutat
Claudelu, nasoala situatia cu armata....nici Ovi nu a facut-o si nici nu vrea s-o faca, dar inca nu e cazul la el...poate mai incolo....dar mi-e groaza ca o sa-l cheme si pe fratele meu cat de curand...si nu vreau sa plece...ca ni se va complica viata de 1000 de ori mai tare decat e deja complicata....
Alina M., doctorul meu a zis sa nu iau inca prenatale, iar calciul nu se da pana prin luna 7, deoarece provoaca contractii ale musculaturii netede(cum e cea a uterului)....si si-asa am contractii uterine...asa ca iau MagneB6 si rabd..
Pupici la toate gagicile si la puisori, Ioana si bb mic(20 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor,
Clau eu i-am dat la Biutza o sticla de lapte(eram pe milumil de la 2 sapt.)cu 20 min inainte de a merge la biserica si a fost atata de cuminte ca nu a scos un sunet.E adevarat ca ea plangea doar cand ii era foame, in rest n-aveai treaba cu ea.
Chestia cu inscrisul la facultate a sotului nu stiu daca tine figura, anul viitor ce faci?Iar se inscrie si tot asa pana la pensie?Nu stiu solutie dar poate pana la urma gasiti voi ceva.
Si eu am fost ieri in Jackson si mi-am luat o pereche de saboti bej cu alb tare frumosi cu doar 300 000 lei.Eu merg saptamanal ca doar e langa spital.La Bianca cam tot de acolo ii cumpar, doar iarna ii cumpar ghete sau cizme doar de piele Tedy Bear de Cluj de la Ziridava ca sunt mai ieftine(1 000 000) decat la Leonardo.
In Jackson este un stand si cu articole din bumbac de "1 iunie" si bineinteles mai ieftine decat in oras.
In privinta mutatului saptamana viitoare ne ocupam puternic ca de marti sau miercuri intr-o saptamana vrem sa disparem.Ce groaza mi-e!!!Dar trece ea cumva vara asta!
Claun-ai reusit sa mai slabesti?
Si eu am avut crampe la picioare pe la 6 luni si stiti ce am facut?In loc de calciu-caci sunt de la lipsa de calciu- am mancat coaja de ou macinata cu miere.Eu n-am incredere in asa zisele medicamente fara contraindicatii in sarcina.In afara de ceva fier in luna a ota nu am baut nici un medicament.Coaja de ou are cel mai bun calciu, m-am simtit f bine.Il trezeam noaptea pe sotul sa-mi frece gamba asa crampe aveam.
Felicitari gravidutelor!
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

Ceau fetelor!

Nu prea am timp acum, dar as vrea sa le raspund la...

@Pufymic
Pt. crampe la picioare si contractii am primit magneziu. Luam la inceput (ca. 24 sapt. de sarcina) de 2-3 ori pe, de pe la a 33 sapt. de 4 ori pe zi. La mine a ajutat foarte bine.

@Alina33
Si Vanessa a facut la inceput la fel. Dar cind a inceput sa prinda mai multa putere, pe la 5-6 sapt. s-a schimbat de pe o zi pe alta. Atunci in 10-15 min. a baut amindoua partile. La inceput e mai greu, stiu... Dar va fi mai bine in curind

Incerc sa intru diseara dupa ce am culcat-o pe Vanessa.

V-am pupat

Mergi la inceput