nu mai scapam de tuse..ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
tedita spune:
va multumesc frumos pentru sfaturi....spumeti-mi pentru tratamente homeopate imi puteti recomnada ceva?? pupici
LORELEY spune:
BUNA,
Cum au spus si fetele mai sus, un produs f bun homeopat este siropul STODAL , se gaseste in farmacii. Da rezultate f f bune .
Foloseste- l cu incredere .
Lorena mama lui Danut
geut spune:
Pe Bd. Decebal exista un centru de homeopatie englezesc, se numeste "Similimum". Am inteles ca doctorul Marius Radu este un foarte bun homeopat si consultatia costa 300 de mii pentru adulti. Nr. de telefon: 321.42.51
Sanatate multa!
cl spune:
Tedita, la fel am patit si eu cu Alex. Am fost la nu stiu cati medici si toti spuneau la fel, "n-are nimic!". Am luat la siropuri...muguri de brad, patlagina, stodal...nimic! Am plecat la munte cu el si s-a mai linistit, dar nu i-a trecut. Am stat doua saptamani, cand ne-am intors, iar s-au inrautatit crizele de tuse. Eram disperata. Copilul avea mai bine de 5 luni de cand tusea! Ajunsese sa aiba crize si noaptea si sa se innece. Se inrosea si-si pierdea respiratia. Era cumplit. I-am facut analizele si nimic! Am luat cartea cu bolile copilariei si am citit descrierea simptomelor de la tusea convulsiva. Alex avea aceleasi simptome. Dadea si un tratament: ampicilina, minim 10 zile. Desi sunt contra antibioticelor si nu dau medicamente fara sfatul medicului, in disperare de cauza, am actionat, i-am dat ampicilina. Peste trei zile aveam programare si la ORL-ist. Deja copilul nu mai avea accesele alea urate. Nu am apucat bine sa-i povestesc medicului prin ce am trecut si mi-a zis "e tuse convulsiva, doamna, stiu din proprie experienta, am avut si eu". I-am spus ca asa cred si eu si deja l-am bagat pe ampicilina, i-am zis si doza. Mi-a spus s-o dublez, daca vreau sa aiba efect tratamentul. Dupa o saptamana de la tratament, tusea copilul rar. In doua sapatmani nu mai avea nimic.
Tedita, nu stiu daca si puiul tau are acelasi lucru, e bine sa discuti cu medicul si sa luati si varianta asta in calcul. Alex a facut tusea convulsiva (avea 3 ani si vreo 5 luni cand s-a intamplat), desi a fost vaccinat contra ei. Sanatate multa puiului.
Claudia
Ancade spune:
Vlad al meu(are 2 ani si 8 luni ) a tusit din decembrie pana pe la inceputul lui aprilie( 4 luni si jumatate);radiografia a iesit buna, analiza de sange la fel(nu a avut tuse magareasca) insa i-a trecut de la sine , dupa nu stiu cate siropuri incercate pe el(doctorul nu i-a dat nimic, le-am luat eu din auzite).Acum dupa doar 2-3 sapt de liniste a reinceput tusea;sper sa nu dureze iar atat;acum am Stodal, sirop din muguri de pin si Humex din Romania, dar inca nu i-am dat nimic.Cica ar fi fost un virus.De cand merge la gradinita o tine intr-una bolnav.
sanatate !
Anca si Vladimir
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by tedita
va multumesc frumos pentru sfaturi....spumeti-mi pentru tratamente homeopate imi puteti recomnada ceva?? pupici
Nu exista tratament / remediu homeopat universal.Ar fi impotriva homeopatiei pur si simplu. Homeopatia insemna tratament eprsonalizat atacand cauza nu efectele. La medicul homeopat mergi cu copilul, homeo vede copilul si apoi sta de vorba cu tine. Ideal este sa mergi cu inca un adult cu care poti lasa copilul dupa ce l-a vazut medicul asa incat sa ai timp si spatiu pentru intreari si raspunsuri. incearca sa citesti pe www.homeopatia.ro .
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
mirela68 spune:
Si eu sunt la fel de innebunita.
Andrada, 8 ani, tuseste de vreo 6 sapt,la inceput uscat iar de vreo 2 sapt productiv. Nu face febra.
Initial dr. a zis ca e bronsita si i-a dat 7 zile MEDOCLAV. Tusea la fel. Am insistat sa facem o radiografie, rezultatul:pneumonie interstitiala. Au urma 5 zile de injectii (ampicilina+genta), apoi alte 7 zile ZINNAT. Cred ca in toti cei 8 ani ai ei nu a luat atita antibiotic cit acum. Tusea la fel.
In tot acest timp a luat sirop de tuse Tusosedal iar dupa ce a devenit productiva tusea Mucosolvan. Degeaba.
I-am dat tot felul de ceaiuri, miere cu lamiie, sac cu sare pe piept seara, etc. Degeaba.
A lipsit 2 sapt de la scoala iar acum i-a dat voie dr sa mearga dar fara sa faca sport.
De citeva zile ii curge tare nasul si scuipa secretii dar tot tuseste .
Nu-i mai dau nici un tratament; pur si simplu nu stiu ce sa fac...
korinna spune:
Ai mei ambii cupii se fac bine ..in ceea ce priveste tusea cu ambroxol....
KORINNA
mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
Ancade spune:
Dragelor, ii dau de 3-4 zile lui Vlad Stodal insa nu vad nici o imbunatatire; ba mai rau; dupa cate zile ati observat efectele?In rest nu are nimic, doar nu prea mananca si tuseste de cateva ori/zi mai ales cand doarme.Simt ca innebunesc caci din decembrie doar 3 sapt a fost bine si acum iar a luat-o de la capat.
Mersi
Anca si Vladimir