Si Anca (3 ani) tuseste. In decembrie a facut laringita si avea o tuse uscata, iritativa. La fel in ianuarie si februarie, apoi in martie a facut ceva mai complicat (doctorul a zis ca e bronsita trenanta), i-am dat o tura de antibiotic (Klacid), in aprilie a facut din nou o zi febra moderata urmata apoi de tuse productiva. Am incercat pe rand toate minunile (de la siropele Plantusin, Tussin, Stodal, pana la Rinathiol/Humex (aceeasi substanta carbocisteina), Sinupret, Fluimucil (fiecare dupa caz).
Tuseste inca, mai rar, dar mai ales cand plange parca se inflameaza mucoasa din nas si gat si o face sa vomite (uneori destul de rau, am avut o noapte in care a vomat de 4 ori, dar atunci a fost si ceva de la mancare cred)
Nici noi nu mai stim ce sa facem. Am auzit pe cineva ca si-a dus copilul la salina (dupa 4 ani). Altii au incercat cu aerosoli. Noi cred ca o sa asteptam vara si o sa mergem la mare, poate se va termina odata si cu tusea asta.
Partea proasta e ca a preluat si Tudor laitmotivul, cum plange, cum incepe sa tuseasca.
Asteptam si noi sa apara remediul minune.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)