Bebelusi din Apr 2003 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iaca veni ploaia si pusera mamicile mana la scris,nu e rau!
Dragelor cred ca vom avea un W-E mai mult in casa,caci vremea lasa de dorit si nu se prea poate fugi in parc.
Dupa amiaza al pasam pe Axel la bunici si noi plecam la o aniversare de prichindica,prietena Rebeccai.

Vlada eu iti recomand o tricicleta cat mai lata<ca sa spun asa<ca sa aiba stabilitate,Axel nu e inca pasionat,dar imi aduc aminte cum a plecat Rebecca,era pe la 1 an si ceva si mereu dorea s-o impinga ea,nu sa se suie.Apoi tata a legat o funie si o tragea,pana a prins gustul pedalelor,in tot cazul MARE ATENTIE ca am vazut multi copiii care de mare bucurie fug spre tricicleta si cad cu tot cu ea pe o parte.

Mihaela,daca se va da impozitul inapoi nu se va face diferenta intre CIC si Asig.suplimentara deoarece in contabilitate amandoua sunt vazute la fel,doar ca difera suma ce reprezinta impozitul,pentru CIC e mai mica,iar la asig.e mai mare,pentru ca in 2003 a fost o alta grila de impozitare.
Mihaela poti s-o duci pe Sara la Sir,jos in parculet,daca te descalti poti intra si tu,Rebeccai ii placea foarte mult si mi se pare un loc de joaca bun pentru afurisita asta de vreme.

Pico,n-o mai tine in brate,ca doar nu vrei s-o tii si cand va avea 20Kg.Chiar daca plange,las-o sa-si faca numarul si se potoleste ea,asta daca nu o bagi in seama.

Tuchi e chiar gigant Dragos,auzi 81cm si atatea kilograme!!!!

Mamamariana este extremista,vai de fundul tau la -50 de grade,esti sigura ca vrei sa congelezi? scapi de riduri!!!!

Va doresc W-E placut,atat cat se poate pe ploaia asta,pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iaca veni si ziua ultimei sarbatorite din catalogul nostru;
LA MULTI ANI ! Corina sa cresti mare si frumoasa,sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor,Iar Bebelusha 28 sa ne scrie ce a ales Corina!

Fetelor azi am fost in Herastrau de unde am venit bolnava,era expozitie cu vanzare de flori,pomi,ghivece,si ornamente de gradina(astea m-au imbolnavit cel mai tare),mai aveau si tot felul de bancute,masute si ciupercute din lemn de pus in gradina,dar niste preturi,de iti cade parul!!!!asa ca mai bine lasa,ca n-am inca vila!

Cred ca lui Axel ii iese o maseluta,nu prea a dormit asta noapte si s-a foit tot timpul,abia catre dimineata pe la 6.00 a adormit,la 10 s-a dat scularea,s-a papat si plecat in parc,sper ca acum sa doarma bustean ca sa am timp sa calc si sa ma pregatesc de gradinita.
Sper ca ati petrecut si voi bine si sa aveti o saptamana buna.
Pupici de la noi pentru VOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi ani,Corina!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Draga Cary...voi incerca.Da' daca ai vedea lacrimile de crocodil si urletele din masina.............!!
Nu stiu cum a fost pt voi ziua asta dar pt mine a fost groaznica.Am avut un examen la care n-am prea facut mare lucru...adica m-am facut cu o restanta iar saptamana viitoare am un examen cu un balaur!Daca iau urmatorul examen termin facultatea!
Ioana mea este o smecherie.Toata ziua se hlizeste si ma calarest pe mine.
Cam atat deocamdata ca sunt f obosita.
Multi pupici si noapte buna

Raluca si Ioana mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. dupa ce am avut numai vesti proaste, a venit si vremea sa ne laudam si noi. alexutza merge singura! a inceput de 2 zile si foarte mandra de ce poate ea sa faca. are un vocabular foarte bogat: ham, mama, tata, tataie, ochii, nas, uite, apa si multe altele pe care doar noi le intelegem:)
face deja la olita si stie ce reprezinta aceasta. a avut deja o experienta cu ...caca. mama mea a pus-o pe olita si s-a dus pana la bucatarie sa ia ceva. din dormitor se auzeau chiote si veselie mare. cand s-a dus sa vada...! alexutza luase caca in manutze si se picta pe pantalonasi si pe bluzitza. era foarte extaziata de petele maronii care ramaneau pe hainutze.:) ce zicetzi? va fi norocoasa fata mea?

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Ariel eu una cred ca faceam infart la faza de cacao,deja imi creste tensiunea numai cand ma gandesc,ce satisfacuta trebe sa fi fost fica-ta,sper sa nu trec printr-o astfel de experienta,bine ca Alexuta e bine,sper sa va ajute Dumnezeu si sa treceti cu bine peste operatie lui Dan,multa sanatate!

Pico bafta multa cu examenele,am si uitat ca veni perioada sesiunii asa ca va doresc tuturor:MULTA BAFTA SI SUCCESE cat mai multe!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Buna fetele!
In sfarsit gasesc si eu timp sa mai scriu cate ceva...
De cand nu am mai vorbit s-au intamplat foarte multe. In primul rand Cezar este sanatos, nu am avut probleme cu el. Sambata am avut petrecerea de Taiatul motului, la fix 15 luni. A fost ceva suer... Sarbatoritul a fost imbracat "ca la carte". Costum negru (frac), camasa alba, papion rosu cu brau la fel si pamtofiori rosii cu negru. Motul i-a fost taiat de nasa la ora 22,00. A ales de pe tava:
1. mouse-ul;
2. bratara de aur;
3. oglinda.
Interpretare "a la mami pentru puiul ei" Va ajunge un mare informatician (deci destept) va avea mult aur (adica va fi bogat), si manechin (deci ultima conditie indeplinita: va fi si frumos).
Am sa incerc sa pun poze cat mai curand posibil. Va anunt!
Este un scump, toata lumea a fost uimita de el.Stie foarte multe, chiar ma lasa masca uneori. Stie cum face: catelul, pisica, vaca, gaina, cocosul, broscuta, soricelul, maimuta, rata, iepurasul, masina, motocicleta, stie unde are achii, urechile, capul, parul, picioarele, mainile, degetelele, gurita, limbuta, dintisorii, si multe aletle. Nu are nici o clipa stare, nu sta singur o secunda. Nici cand trebe sa merg la baie. Nu face nimic la olita si nici nu a facut vreodata, din acest pct de vedere este un lenes. In schimb stie pentru ce este olita. Se aseaza pe ea si face "cahhhh".
Ieri l-am tuns si deja textura parului s-a schimbat. Acum seamana si el a baietel.
In rest, abia astept sa primesc pozele si sa vad casetele. Pe la ora 2 , m-am apucat sa cant la microfon. Fetelor, a iesit o super petrecere, dupa mine s-au luat toti invitatii si au cantat, pe muzica mai cunoscuta, de mama mama. A fost cea mai misto petrecere la care am fost vreodata.
Ma bucur ca sunteti toate bine si ca bb-ii s-au facut mari si sunt sanatosi. Imi pare rau pentru fetele care au avut experiente mai putin frumoase. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat sa fi fost in locul lui Ariel, sau al Mameimaria.
Cary, esti "spirt". Nu stiu daca as putea face fata la 2 copii. Prin urmare nici nu vreau sa aud de al doilea , desi toti sunt gramada pe mine, ca sacalii :mai fa un bb, ca avem noi grija de Cezar" Pai ce sunt nebuna? adica il fac mare pe primul, scap de chin si o iau de la capat? Cine4 are nevoie sa-si faca, asa la spun, desi in strafundul sufletului meu mi-ar placea sa am si o fetita.
Lexi, vlada, ce mai fac puii vostri, mai papa titi? Al meu print, cand mi-e lumea mai drtaga si mai ales daca am o bluzita mai decoltata, baga mana si incepe sa maraie ca vrea titi. le mai dati mult? Pana cand?
Ariel, cred ca va fi tare norocoasa papusa ta!
Cand mergeti la mare? noi ne-am gandit intre 18-23 august, la mamaia, la un hotel de 3 stele, pentru confortul lui Cezar.
Va las ca am la treaba! Mai vorbim...


Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Corina !


Multa bafta la examene fetelor care au intrat in sesiune!

Dy - inca nu am reusit sa-l intarc pe Vlad,desi ma cam bate gandul sa o fac...incerc sa-i dau mai putin in timpul zilei,dar noaptea nu e chip sa-l conving sa se culce fara.Si eu ma gandesc cu groaza ca pot sa ma trezesc la bustul gol prin parc sau prin vreo vizita, ca nu stiu cand i se face chef si-mi ridica bluza.Si ma mai gandesc si la perioada costumului de baie...

Andreea si Vlad

http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Avem poze de la petrecere!
Noapte buna!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Dy ai un cavaler absolut superb! M-au dat gata ochii si tinuta. Felicitari pt. cel care a facut fotografiile!
Bag sama ca donsorul meu are concurenta puternica. Norocu' nostru ca nu "evoluati" in zona Brasovului....
Multa sanatate si noroc!

Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

La noi a venit "vremea" rasfatului. Prichindelul meu a inceput sa puna buzita (a se citi botic!) atunci cand ceva nu-i este pe plac. Tropaim chiar...
Doamne toata ziua vorbeste (pe limba lui bineinteles!) uneori ridica tonul de zici ca ne cearta. Mai noi se invarte in cerc din ce in ce mai repede pana cand ... ametit ... cade.
Gata suntem ... MARI. Mami nu prea stie sa numere asa ca eu o ajut ... ea zice un si eu spun ... doiiii.

Dy si noi ne mai rasfatam cu titi ... noaptea! Pur si simplu nu stiu cand o sa am "puterea" sa renunt la acest "obicei". Cred ca e un sentiment tare neplacut...

Pana data viitoare toate cele bune!

BENDIS

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput