Viata in Germania (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si eu folosesc 01015 si am si DSL, nu am verificat factura asa in detaliu dar la cit vorbesc, vine foarte ieftin. Poate ai sunat pe mobil si de asta a venit mai mult, stiu eu..Chiar la urm factura am sa fiu atenta.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

fetele dragele, care aveti masina de paine si ce marca, ca noi sondam piata?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Sie eu am ISDN DSl si azi am reusit ptr. prima data sa sun cu . Pana acum imi suna mereu ocupat si am incercat de cateva luni bune in coace.
Sper sa reusiti si voi ca eu am reusit.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

buna
eu sunt noua aici (astazi este prima oara cand intru)si nu prea stiu cum merge forumul asta dar o sa ma descurc eu
vad ca sunteti foarte multe insarcinate FELICITARI si sa aveti o sarcina usoara
si eu vreau un puisor dar i-mi este cam frica si mai astept un an
si eu sunt din Stuttgart
apropo eu cand sun in ro sun cu 0190029 cu 20centi pe mobil iar pe fix cu 7centi sau 10
tot cu nr acesta se poate suna si aici pe loc cu 2 centi pe min.
sper ca veti reusi si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

Bine ai venit Claudi@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by Crystinne
Eu tot folosesc nr. 0190076 care spune ca ma costa 8,5 centi/min. Cand intram si verificam factura gasim ca in loc sa apara nr acesta 0190076 apare ca am sunat prin 01051 care are 15,5 centi/min.

Am verificat factura mea.

La partea de factura detaliata apare
Verbindungen ueber 01051 Telecom Gmbh
- Teledump 0190-031 (aulandverbindungen)
- Telestunt 0190-076 (aulandverbindungen)

Verbindungen ueber Maestro Telecom GmbH
- 01015-Auslanverbindungen (asta l-am folosit cu Franta si e posibil sa fie 01015)

Partea interesanta e ca firmele astea 2 au adrese fizice total diferite, dar aceeasi adresa de e-mail www.01015.com ... mda, acuma imi dau seama ce prostie scriu, dar asa scrie pe factura ca aia ar fi e-mail... ma rog.

Mai departe, am verificat si convorbirile "in einzelnen" si sint 7.33 centi minutul in Ro pe fix. Daca inmultesti cu TVA-ul iese fix 8.50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Fetelor maine plec in romania, asa ca sa stiti de ce lipsesc, vin pe 1 iulie inapoi.Va urez multa sanatate , o primavara frumoasa si pupici la burtici , copii si mamici.
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Drum bun si vacanta placuta! Mama mi-a zis ca e vremea foarte frumoasa acasa, mai scapi si tu putin de ploile asteaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

Drum bun si concediu misto.woww..stai asa de mult īn Romānia..
Vreme frumoasa vei avea mai mult ca sigur..la noi se īnoreaza si din cīte am īnteles asa va fi toata saptamīna,mohorīt si ploios..

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Laura, ce-ti mai face burticuta? Cand vine Bebita?
Pupicei!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput