Viata in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
nici la mine nu mergea 01015 ...suna ocupat. de vreo luna sa nu-l deoki merge brici:-) si sunam cu el in RO in diverse parti ale tarii si sunam cu el si-n Africa si e OK.
consulta de cite ori suni www.teltarif.de (nu intotdeauan 01015 e cel mai ieftin). saptamina asta de exp si 01079 e tot 8.8 centi/min
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Crystinne spune:
Da Papadie si eu consult destul tarifele; eu am luat numarul de pe
http://www.billiger-telefonieren.de , dar asta ma si enerveaza, ca acolo scrie pretul 8,5 centi pe minut dar pe factura detaliata apare 15,5 :-((
Voi ati verificat facturile?
Mirunda spune:
Crystinne, depinde de zile, eu am sunat si azi, de exemplu , a fost 8,4 centi cu 01015. Ieftin mai este si 0190031. Pagina data de tine e f. buna, si eu tot acolo ma uit.
Va pupic, mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
LindaG spune:
Ceau @Babirusa,
Nu-i nici o problema ca nu poti miine(si pt. mine ii exceptie ca ma trezesc asa devreme,maica-mea si bunica-mea pleaca inapoi in Rom.).Daca vrei poti sa spui tu o data,loc si ora si ne putem intilni.Eu sunt tot timpul libera.
LindaG
tinatache spune:
am discutat acum catava vreme despre curent electric, uitati aici cei mai avantajosi ofertanti:
http://www.verivox.de/P/energienetz/Stromrechner.asp?ID=1
http://www.energieverbraucher.de/pre_cat_41-id_89-subid_378.html
noapte buna!
Cristina
Ella spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Ahhh.... ma bucur ca iese din spital, asta inseamna ca e mai bine Marc.
Fetelor care folositi numerele acelea ieftine ca sa sunati in Romania, sa va spun ce s-a intamplat la noi.
Eu tot folosesc nr. 0190076 care spune ca ma costa 8,5 centi/min.
Suna cu 01015 este 8,8 centi /min. spune tanti robot īnainte de a suna..si atīt si este.Eu sun de mult timp cu acest prefix.
Ella
Ella spune:
..asa-i daca nu citesc toate paginile..acum vad ca au mai scris multi altii de nr asta 01015 .Stiu ca si despre nr asta sa mai scris 0190031,vroiam doar sa spun ca si cu asta la mine functioneaza(urmarit si pe factura)..si e destul de ieftin.
Ella
Crystinne spune:
Ella spui ca apare la tine pe factura atat cat spune operatoarea? Atunci poate am sa incerc si eu cu numarul asta. Tu ai DSL?
Am mai intrebat, credeti ca DSL-ul influenteaza chiar si aceste tarife speciale??
Mirunda, fetelor, eu nu pot folosi 01015 :-((( Am spus, la mine suna permanent ocupat si am incercat zile intregi.
Asa cum am spus, ma deranjeaza cel mai mult ca aud cum spune tariful la telefon dar pe factura apare altceva.
Va pup si va multumesc ptr raspunsuri. Poate apar si fetele care spuneau ca au folosit nr asta 0190076, poate isi verifica factura.
Ella spune:
Am ISDN DSL.Nu cred ca asta are vreo influenta.Cel putin la mine nu are.Dupa cum am spus ..singurele prefixe pe care le folosesc foarte des sīn 01015 si 0190031,nu am avut niciodata probleme.Mai dedemult am folosit 01051,dar asta e ceva mai scump.Eu nu am folosit niciodata prefixul 0190076!
Ella
bombi spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Poate apar si fetele care spuneau ca au folosit nr asta 0190076, poate isi verifica factura.
Si eu am observat ca pe ultima factura apare 01015, desi am folosit 0190076 si m-am gindit ca or fi cumva prietene. Dar nu m-am gindit sa verific tariful; scrie undeva in clar sau imparti suma la nr de minute?
Pe factura scrie numele firmei prin care suni si nu intotdeauna numarul pe care-l folosesti. Adica poti sa ai CucuTel si fara sa-ti zica numarul. Asa ca m-am gindit ca "01015" ar fi un fel de nume, dar care au mai multe linii, printre care si 0190076.
Dar daca tu zici ca folosesc alt tarif, am sa verific si eu diseara.
PS. Si noi avem DSL.