Viata in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 2
cami_alex spune:
Am reusit sa vorbesc cu Anca.
Astazi iese din spital si a spus ca o sa scrie pe forum, asa ca o las pe ea sa ne dea vestile despre starea lui Marc.
Crystinne spune:
Ahhh.... ma bucur ca iese din spital, asta inseamna ca e mai bine Marc.
Fetelor care folositi numerele acelea ieftine ca sa sunati in Romania, sa va spun ce s-a intamplat la noi.
Eu tot folosesc nr. 0190076 care spune ca ma costa 8,5 centi/min. Sun cu nr asta de vreo 2-3 luni parca.
Dar desi tot controlez cumva sa nu vorbesc mult, vin sume f mari la telefon. Cand intram si verificam factura gasim ca in loc sa apara nr acesta 0190076 apare ca am sunat prin 01051 care are 15,5 centi/min.
M-au apucat toti nervii cand am vazut. Le-am scris celor care au dreptul asupra acestui nr 0190076 dar nici acum nu au raspuns.
Nu stiu daca faptul ca noi avem DSL influenteaza tariful, dar pe mine ma socheaza ca de fiecare data cand formez o aud pe operatoare "8,5 centi/min"
Cand mai folosesc alt numar la care nu aud operatoarea ma cam indoiesc de valabilitatea nr. dar si invers se pare ca e teapa.
Voua vi s-a intamplat asa ceva, aveti idee de ce este astfel?
gzabi913 spune:
Help! Poate imi dac cineva un sfat ...
Am facut o mare prostie, am alergat dupa tramvai am urcat fara sa am bilet si odata cu mine si controlorii, asa ca am luat amenda.
Sint in Germania pentru doua saptamani, ce patesc daca nu platesc amenda, e cam usturatoare 40 euro?
Ca sa scap de cosmaruri(pt tot restul vietii) as fi inclinata sa platesc suma asta.
Lauraa spune:
Pai sigur ca trebuie sa platesti. CHiar daca esti doar pentru doua saptamani aici. In afara de fair-play pe care nu-l aduc in discutie, trebuie sa ai grija cu amenzile neplatite ca nu se stie unde ramai scrisa sau in ce computer esti memorata si sa nu ai probleme mai tarziu.Cum ziceam insa, e si chestie de fair-play, nu e frumos sa ne eschivam de la datorii, sa nu patam si mai mult imaginea pe care o avem.
Laura si papusica din burtik (39 saptamani)
tinatache spune:
quote:
Originally posted by gzabi913
Help! Poate imi dac cineva un sfat ...
Am facut o mare prostie, am alergat dupa tramvai am urcat fara sa am bilet si odata cu mine si controlorii, asa ca am luat amenda.
Sint in Germania pentru doua saptamani, ce patesc daca nu platesc amenda, e cam usturatoare 40 euro?
Ca sa scap de cosmaruri(pt tot restul vietii) as fi inclinata sa platesc suma asta.
ai mai primit raspunsuri si in partea a 7-a a acestui subiect si chiar sunt folositoare.
Sigur ca tb sa platesti. In tramvaie sunt de regula si automate pt bilete, ca de fapt in aproape orice mijloc de transport in comun, asta pt viitor :) Si, mare grija, biletele trebuie compostate dupa ce se cumpara de la automat.
Cristina
LindaG spune:
Ceau Babirusa,
De miine incolo pot in fiecare zi.Miine pina pe la 11:30 sunt in Hauptbahnhof asa ca daca ai chef si timp ne putem intilni si miine.Tu unde stai in Stuttgart?Ce am bucur ca in sfirsit mai cunosc si eupe cineva din Stuttgart!
Te pup.
LindaG
babirusa spune:
LindaG, eu stau in Leonberg, maine nu ajung, de joi incolo si ceva mai tarziu ca nu m-as trezi prea devreme .
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by babirusa
Crystinne, noi folosim 01015 si este cam 8 centi/min. si nu am luat tzapa.
16 sapt.
Am incercat de mult cu numarul asta 01015 , dar la mine suna intotdeauna ocupat :-( Cred ca depinde si de localitatea unde suni in Ro :-(
Dar spuneau unele fete ca au folosit si ele 0190076