Mamici de ianuarie-februarie 2005
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Am revenit! Patricia, tot nu ai aflat nimic?
O fi bun el cascavalul, dar asta chiar nu imi place deloc! Poate sa ma fortez o data pe saptamana sa mananc! O sa incerc, oricum!
Voi ce mai faceti, vreo schimbare, ceva?
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
PatriciaArdeleanu spune:
Da, am primit rezultatele. sint confuza, trista, etc.
Mi-a iesit valoarea 0,5. L-am sunat pe dr. si mi-a spus ca este prea putin pentru a fi insarcinata, pe urma a inceput sa imi mai calculeze cam cite zile as fi avut si mi s-a descarcat telefonul chiar in mijlocul conversatiei. Am mai incercat, dar probabil ca a intrat in cabinet si nu mai raspunde, mai incerc diseara. Eu am facut analiza cam la cel mult 8-9 zile de la conceptie. ciclul inca nu mi-a venit, ma gindesc daca mi-l tine pe loc Duphastonul. Si cum acest hcg exista numai la femeia gravida, nu imi explic de ce iese in singe si in teste. Trebuie sa imi explice.
Crinuta, tu in ce zi ai facut prima analiza si ce valoare ti-a iesit?
Patricia
crinuta spune:
Oana draga, sa nu te mai aud cu caratul. Da-le incolo, bb e mai important. Du-te cu taticul la cumparaturi, sa te ajute el, pl
Cascavalul mie imi place foarte mult, dar bineinteles nu orice tip, trebuie sa fie moale. Laptele nu ma atrage deloc, oare chiar trebuie sa beau?
Patricia, ce vesti ai? Ne tii asa in suspans?
Diana nici tu nu mai spui nimic?
pupici
Crinuta
ingerasu spune:
Ai grija Oana cu cascavalul ca eu cand am fost in franta n-am putut pune gura pe nici un fel de cascaval sau branza de-a lor. Groaznice pentru mine, le-am aruncat ca mi s-a facut rau. Si atentie, nu manca branzeturi moi sau din cea mucegaiata ca nu este indicata in sarcina.
Eu mai experimtentez crampe din cand in cand, depinde si de pozitia in care stau si somn la greu.
Patricia, ai rezultatul? Eu am sunat la ei si hcg-ul facut de vineri mi-a zis ca nu este gata. Nu inteleg ce le ia asa de mult, este a 6a zi si nu este gata :-(
5+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
ingerasu spune:
Revin ca am vazut acum raspunsul tau Patricia. Pai dupa 8-9 zile cam asta este valoare hcg, adica 0,5. Mai bine iti faci cand ai macar cateva zile de intarziere.
Mie mi-a iesit in ziua 33=> 621.8 (nu mai stiu unitatile de masura.
5+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
flori76 spune:
Fetelor sunteti atat de dulci!!!
In fiecare zi intru pe la voi,ca-mi sunteti tare dragi.Tare as fi vrut sa fiu si eu in trupa voastra,mai ales ca luna asta am avut unele "nelamuriri" si am crezut ca in sfarsit am ramas insarcinata.
Dar,nu-i nimic,poate luna urmatoare,impreuna cu alte fete de la "Aspirante" vom deschide si noi un subiect,nu?
Pupici pe burtici si sa fiti sanatoase si voi si bebelusii.
Flori
oana cretu spune:
Nu ma pricep deloc la hcg (nici nu stiu ce e ala)...dar sper ca nu este Duphastonul de vina pentru intarzierea ta, ci este bebe acolo. E tot ceea ce iti doresc, Patricia! Imi imaginez cat de stresata esti, asteptand o confirmare! Iti tin pumnii!
Crinuta, ai dreptate cu caratul, nici nu i-am mai spus taticului, ca iar ma certa. Gata, promit ca incerc sa ma abtin!
Cu somnul si eu am probleme mari, as dormi incontinuu...
Stiu ca nu am voie branza cu mucegai (si asa nu ma omor dupa ea), si nici branza moale (din lapte crud). Astea le-am ijvatat dupa forum, dar mi le-a zis si moasa.
Nu am mai avut ameteli. Sunt curioasa care va fi prima dintre toate la care vor incepe greturile. Eu nu va doresc!
oana si bb din burtica
crinuta spune:
Patricia, in ziua 36 mi-a iesit 1169. Nu poti afla de la altcineva ce si cum?
Ingerasu, chiar nu pricep ce le trebuie atata sa faca analiza asta . Hai ca iar ma enervez pe tara asta, ca tocmai am citit ce a patit Diana. A scris la aspirante.
pupici
Crinuta si bb din burtica
PatriciaArdeleanu spune:
Eu l-am facut in ziua 30, cu ovulatie pe 19.
Eu am vrut sa-l fac pina in intirziere, de teama sa nu vina si sa cred ca am avut iarasi avort. Acum nu stiu ce sa mai cred (am postat mesajul luna trecuta la "Asteptind un ingeras") cind 2 luni la rind imi ieseau teste pozitive si apoi venea. Mie ciclul trebuia sa imi vina pe 1, cel tirziu 2, si inainte oricum avem pete maro care patau lenjeria cu citeva zile inainte de singerarea propriu-zisa.
Deocamdata nu stiu ce sa cred!
Patricia
oana cretu spune:
Ce i s-a intamplat Dianei, Crinuta, ca nu am gasit?
oana si bb din burtica