Mamici de ianuarie-februarie 2005
Raspunsuri - Pagina 15
ingerasu spune:
Crinuta asta este situatia la noi in tara, trebuie sa stai dupa ei nu ei dupa tine desi platesti. Am mai scris eu parca si ca la Medsana se face cu rezultat in aceeasi zi dar te costa dublu si fata de cei de la Medicover. Oricum eu stau momentan linistita pt ca, cum am mai scris, in ziua 33 mi-a iesit valoare 621.8 si este normala pt aceasta perioada. Deci sarcina era intr-adevar de 4 saptamani si putin dar eu am vrut sa vad si evolutia hcg ca sa ma linistesc, sa vad ca evolueaza normal.
Patricia poate ar trebui sa mai stai o zi sau doua si sa ti-o faci din nou analiza. Este posibil ca imediat dupa implantare (la 8-9 zile de la fecundatie) valoarea sa fie mica. Ma mir insa ca ti-a iesit testul de urina pozitiv pentru ca testele de urina detecteaza un min de 50 iar cele mai sensibile (care oricum nu se gasesc la noi pe piata) de 30. Poate intre timp a crescut valoarea. Eu zic sa mergi la cei de la Medsana unde ai rezultatul in aceeasi zi la ora 19.30 si clarifici odata situatia. Poate totusi este cu oki. Sa speram ca asa este si iti doresc succes.
5+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
crinuta spune:
Diana a postat un subiect la aspirante referitor la dr puia.
O inteleg perfect si ii dau dreptate.
Oana, ce ai gatit?
pupici
Crinuta
PatriciaArdeleanu spune:
Multumesc pentru incurajari.
Eu inca mai sper. ciclul nu vrea sa apara, crampele sint putine, nu prea am alte simptome decit ca sint ametita. Dar poate de la stress.
Patricia
crinuta spune:
Patricia, ce mai poti face este sa repeti analiza peste 48 de ore. Ar trebuie sa fie minim dubla ca valoare.
pupici
Crinuta si bb din burtica
oana cretu spune:
La pranz nu am mancat mare lucru, niste branzica (apropos de lactate) cu rosii, jambon, salata...Acum pregatesc o salata orientala. Si o sa fac si o tocanita. Ma duc sa vad ce a patit Diana.
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
oana cretu spune:
Nu ai pentru ce, Patricia, ne gandim toate la tine, si la Flory76, pe care speram sa vedem gravidutze. Daca ar fi dupa mine v-as atinge pe toate fetele aspirante cu o bagheta magica sa ramaneti toate insarcinate.
Hai ca deschid partea a doua, poate o sa fie cu mai mult noroc pentru voi, aspirantele!
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."