SYRIA...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

lu.more si maryam

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetelor e foarte frumos ce povestiti .

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Eu va multumesc ,chiar daca unele lucruri care s-au scris despre lumea aceasta, despre conditia femeii musulmance pentru cineva crescut in mod libertin(obisnuit cu independenta sub toate formele ei) sunt de multe ori fie cazuri izolate, fie fictiuni, despre lumea de acolo, despre viata de acolo, merita sa traiesti experienta aceasta , chiar si numai pentru diversitate, chiar si pentru ca exista multe, coplesitor de multe diferente...
Eu am simtit multa liniste si multa pace(si la propriu si la figurat!) desi e adevarat ca vezi la tot pasul oameni inarmati, chiar si daca copiilor daca ii ameninti cu politia le e frica.Armata si politia sunt omniprezente, dar asta cred ca e de bun augur , poate ca desi ca strain ai un sentiment ciudat , pe de alta parte e un lucru bun pentru ca nu se intampla lucruri oribile ca aici.Poti sa mergi linistit si in miezul noptii pe strazi , fara frica de a pati ceva, nu exista(sau se intampla extrem de rar!) de a ti-se 74fura, de a fi viloata, maltratata, agresata, etc.Pentru mine stabilitatea si siguranta inseamna mult, deci am fost in elementul meu, cum s-ar zice.
Desi asa cum am mai spus oamenii sunt rezervati, poti avea impresia ca sunt rautaciosi, asta pentru ca nu-i vezi zambindu-ti(barbat/femeie) da` nu-i deloc asa, daca ai nevoie, sar in ajutor cat ai clipi, se strang imediat si nu mai stiu ce sa-ti faca...Uite de exemplu Y s-a inecat cu floricele si imediat s-au adunat 2 vanzatori, apoi cei de langa si-au lasat magazinul si au venit, au luat-o din carucior, mi-au dat sfaturi, i-au adus apa...nici nu era cine stie ce, a tusit un pic si s-a inrosit la fata, dar am ramas imp
resionata si ma amuzam ce sfatosi erau barbatii si ce mi-au dat indicatii pe urma...e drept ca femeile sunt asa, mai carcotase, te privesc, te studiaza discret, iar daca esti straina te miros imediat...hai ca va mai zic si altadata...va pupa

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by maryam
Desi (...) poti avea impresia ca sunt rautaciosi, asta pentru ca nu-i vezi zambindu-ti(barbat/femeie) ...

Ba, pe mine, Maryam, asta m-a socat cel mai mult! Toti zambeau! Sau poate fiindca eram turisti? Ne priveau cu o curiozitate amestecata cu mult respect si amabilitate, m-am simtit in largul meu din prima pana in ultima clipa! Nici urma de rautate! Ii simteam foarte generosi, poate e doar o impresie... Poate pentru ca eram turisti...
Revin.
Cu bine,
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput