Romani in Belgia , poftiti la o barfa...
Raspunsuri - Pagina 11
raducu spune:
Fetelor,
vreau sa va spun ca am petrecut o dupa amiaza foarte frumoasa(in ciuda vremii) si placuta in compania voastra si sa va multumesc ca ati avut atata rabdare cu Raducu.
Astept cu nerabdare o noua intalnire in aceeasi formatie daca e posibil.
Daca mai apare cineva grupul e deschis.
Ce ziceti?
Mamica lui Raducu
Vanina spune:
pana la urma am venit cu prietenul...avea o intalnire....dar a contramandat-o in ultimul moment.....
a fost dragut..
iar voi toti sunteti super...
iuli2you spune:
Si noi va multumim pt aceasta zi frumoasa si speram sa mai fie si altele.. rabdare? nu am avut cu Raducu, chiar ne-a facut placere sa fie alaturi de noi si plin cu atata energie, e si nu ai ce sa-i faci...e un scump
dulce
iulia
P.S.Sunteti minunati!!!!!
iuli2you spune:
De mult timp nu ne-am mai auzit Ce mai faceti? Noi suntem bine si speram ca si voi la fel in rest totul e ok si asteptam o alta propunere pt a ne intalni
iuli2you
Vanina spune:
Pe mine ma enerveaza tare rau vremea asta de aici...parca vine toamna..tot timpul frig,ploaie....asa e toata vara sau am nimerit eu in prima vara care seamana a toamna?
nu prea pot sa ma acomodez cu climatul asta...
mai nou m-am capatat cu o anexita nasoala....din cauza frigului...dar acum m-am obisnuit-zlnic imi pun sosete:)))
va pup
iuli2you spune:
vanina ai nimerit rau , este prima vara care seamana cu toamna(cel putin vara trecauta nu a fost asa) pe care o stiu eu; dar de maine cica se inclzeste, sa speram
cu anexita ai grija si ingrijeste-te ca nu-i de gluma, e foarte naspa
In rest cu ce va mai ocupati? Eu stau si ma gandesc ce sa-i cumpar lui Eugen ca vineri e ziua lui, schimba prefixul
Toate cele bune si ne mai auzim
iulia
P.S. brux a terminat cu examenele ca nu l-am mai vazut pe aici?
brux spune:
Da, am terminat si acum sānt frānt de oboseala si in 2-3 saptamāni plecam in vacante la Ploiesti si īnca nu am cumparat cadouri .
Adri