Romani in Belgia , poftiti la o barfa...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

quote:
Originally posted by Vanina

Pe mine ma enerveaza tare rau vremea asta de aici...parca vine toamna..tot timpul frig,ploaie....asa e toata vara sau am nimerit eu in prima vara care seamana a toamna?
nu prea pot sa ma acomodez cu climatul asta...
mai nou m-am capatat cu o anexita nasoala....din cauza frigului...dar acum m-am obisnuit-zlnic imi pun sosete:)))

va pup

Vanina

Vanina, draga de tine, ai sa te obisnuiesti. Dar iti trebuie umpic de timp, cam 6 luni. Eu de cand am venit in BE doar o data am purtat fusta in rest numai in pantaloni. Imi pare rau de anexita, poate mergi la un dr si rezolvi intr-un fel. Oricum ca sa te pazesti sosetele sunt sfante.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli2you
In rest cu ce va mai ocupati? Eu stau si ma gandesc ce sa-i cumpar lui Eugen ca vineri e ziua lui, schimba prefixul
Toate cele bune si ne mai auzim

iulia

P.S. brux a terminat cu examenele ca nu l-am mai vazut pe aici?

Cu ce sa ne mai ocupam? Eu sunt cu examul de final, fac rezumate, ma ocup de Raducu, cu treaba prin casa, mai am de rezolvat si cu biletele de romania etc.
Pentru Eugen iti propun un cadou de genul o curea, un DVD, un mouse cu bila(daca nu are), acum depinde si de bugetul de care dispui. Oricum La Multi Ani de pe acum ca cine stie cand mai apuc sa intru pe forum.
Pupici,

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

O singura vara care am vazut din 93, anul trecut.
Vremea acum e ca īn fiecare an.
Īn primii 5-6 asteptam cu nerabdare vara si cumparam sandale shorturi si alte lucruri si cīte odata mai nimerita era o geaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Chiar toti plecati acasa?
Pana plecam noi acasa... mai este
Si deci vara trecuta a fost ceva iesit din comun pt Belgia, atata caldura...din '93 nu a mai fost asa o vara?
Raducu merēi pt idee (pt cadoul lui Eugen) si pt urari

si ne mai auzim?
P.S. Ce ziceti de o alta intalnire inainte de a pleca in vacanta?

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Nu-mi aduc aminte daca a fost cald īn '93 dar a fost prima vara pe care am petrecut-o aici si anul trecut a fost cel mai cald cred.
Nu-mi aduc aminte sa fii fost furtuni anul trecut.
Dar īn timp normal acestea īncep cam acum īn iunie si cāteodata sānt chiar violente.nu stiu daca erati aici īn 2002( 35 de zile din iunie pāna in august)

Mergi la inceput

Ce mai faceti oameni buni? Mai ziceti si voi ceva.....

Iulia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli2you

P.S. Ce ziceti de o alta intalnire inainte de a pleca in vacanta?

iulia

Da, da sunt de acord. Eu plec in RO pe 11 iulie si vreau sa va mai vad pana atunci. Sa vedeti cat de mult a mai crescut Raducu in cateva saptamani.
Eu joi termin cu scoala si scap. Asa ca de vineri nu mai depind decat de programul cresei.

Fetelor, daca vreti eu propun ca vineri sa iesim la shoping ca tot vin soldurile si dupa bem o cafea, suc ceva.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Ok deci o sa mai avem o intalnire pana plecati in vacanta
abia astept, numai ca noi nu cred ca putem saptamana asta
11iulie cade duminica viitoare, chiar atunci plecati?
Abia asteptam sa-l vedem si pe Raducu
iulia

Mergi la inceput

Nu mai spuneti nimic?
Mai traiti?
Vanina ti-a trecut anaxita? Cum te mai simti?

iuli2you

Mergi la inceput

Ce faceti? Sunteti tare suparati de nu vreti sa mai postati nimic, ce vi se intampla?

iuli2you

Mergi la inceput