Romani in Belgia , poftiti la o barfa...
Raspunsuri - Pagina 10
iuli2you spune:
Ok, deci venim cu ei
Si daca e asa de urat afara ....ce facem? ne intalnim sau amanam?
raducu, tu ce zici?
iuli2you spune:
auzi country girl? cine te-a invitat pe aici?
a si m-am exprimat gresit, este prietena fratelui vitreg a sotului, deci nu este nici cumnata mea nici a sotului, noi nu avem nici o legatura cu ei, a ca a venit in vizita asta a fost pt ca locuiam impreuna cu prietenul ei , cu tatal sau si cu mama sotului...
....a.. si nu ma roade invidia
si nici nu ma compar cu ea, chiar nu vreau sa fiu ca ea....
country girl spune:
quote:
Originally posted by iuli2you
auzi country girl? cine te-a invitat pe aici?
draguta mea, acesta este un spatiu (forum) virtual, nu e tocmai sufrageria ta ca sa fie nevoie de invitatie. vrand-nevrand si fara sa aiba legatura cu sufletul (calatoriile sufletului) sau cu copiii (despre copii) ai ales sa-ti barfesti neamurile si cunostintele pe un forum public.
asta spune multe despre caracterul tau si nu te astepta sa fi vazuta sau apreciata altfel decat te-ai aratat in public.
iuli2you spune:
...nu ma apar ca nu am de ce...si acea persoana nu face parte din neamurile mele sau ale sotului...deci crezi ce vrei...chiar nu ma intereseaza
si bine ca voi cei din Ro aveti pielea mai groasa....
iuli2you spune:
Deci, pana maine la pranz postati aici daca vreti sa ne mai intalnim sau nu, ca sa stim cum ne programam fiecare ziua de maine
si daca ne intalnim venim cu sau fara soti, pana la urma?
postati va rog pana maine la 12
raducu spune:
Scuze ca nu am mai venit pe forum.
Eu vin la intalnire asa cum a ramas la ora 18. Acum daca Vanina vine cu prietenul voi veni si eu cu sotul(daca nu e prea obosit din cauza fusului orar ca tocmai s-a intors din SUA) si cu Raducu, bineinteles.
Eu va spun din start ca nu pot sta mai mult de o ora sau o ora si jumatate, fiindca Raducu nu are rabdare sa stea intr-un singur loc.
Hai ca va astept!
PS: poate ar fi bine sa precizam cam cu ce o sa fim imbracati? sa ne putem recunoaste usor? La mine e simplu am un carucior sport dupa mine
Astept propuneri.
Mamica lui Raducu
iuli2you spune:
Ok deci ne vedem deseara la 6 cu tot cu soti
eu te stiu din poze deci am sa te recunoscc, tu la fel ma stii deci ai sa ma recunosti si tu,iar vanina nu stiu dupa ce o sa-si dea seama...dar oricum avem fete de romani, nu?
va astept
iulia
Vanina spune:
fetelor....tocmai m-am intors din oras....unde ploua tare...dar in forest e soare si frumos....deci ne vedem la ora 18...eu vin fara prieten pana la urma...iar problema este ca nu stiu daca voi nimeri...inca nu cunosc orasul...dar ma descurc eu cumva.....iau un mijloc de transport...nimeresc eu..
sper ca nu ati contramadandat...
va pup