Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 6
super-lia spune:
Rodica nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut ... brrr!...sper sa-ti revii repede. Salutari si pupici de la noi!
Ocebine tare dragalas este puiul ala de catel. Parca ma incanta si pe mine sa-mi iau un puppy de dragul lui Ochi albastri.
Acum hai sa va cer un sfat sau o parere , cum vreti voi.
Aseara am primit un e-mail de la fostul sot . Scurt si cuprinzator ca viata lui sa terminat si "multa sanatate!". Asta este a treia oara cand face acest lucru. Prima data cand am aflat era foarte demoralizat si atunci am sunat-o pe sora-sa si mi-a spus ca intradevar el este intr-o faza foarte proasta si ca are ganduri de sinucidere , dupa un an cand prietena i-a dat papucii iar mi-a trimis un mesaj de genul asta. Atunci l-am sunat si am vorbit cu el la telefon cateva ore incercand sa-l conving ca viata merita traita si dupa aia mi-a scris si mi-a multumit ca am vorbit cu el si ca se simte un pic mai bine , iar acum dupa cateva luni am primit iar mesajul de care va spuneam. Mi-a spus ca este plecat de acasa de o saptamana si ca gata ... sa hotarat... Am sunat acasa la el si nu mi-a raspuns , am sunat-o pe fosta lui prietena si mi-a confirmat ca este plecat , ca si-a luat adio de la ea... am intrebat-o daca a vorbit cu mama lui si mi-a spus ca da ... ca ea e linistita ... nu o vede agitata... Voi ce parere aveti? Multe nu pot face pentru el . Daca eram prin apropiere de el poate ma duceam si-i dadeam vreo doua palme... dar asa in afara de un e-mail sau un telefon (acum nu am unde sa-l sun) alceva nu pot.
Maine eu si sotul meu vom sarbatori doi ani de cand suntem impreuna. Il iubesc chiar mai mult decat la inceput si au fost doi ani minunati. Nu facem mare tambalau caci sunt o burtoasa asa ca o sa mergem la un restaurant dragut si o sa avem o seara romantica ...
mamica fericita a unui baietel!
allya spune:
DOAMNE CLEOMAX si SUPER-LIA!
imi pare rau ca treceti prin astfel de momente!
Cleo bine ca totusi nu a patit nimeni de la voi nimica! saraca fatuta! odihneasca-se in pace! cred ca e extrem de socant si groaznic!
multumesc de link!
Lia pai ce poti tu sa-i mai faci? doar nu e vina ta si e chiar optiunea lui ce face cu viata sa! tu l-ai sunat, l-ai incurajat, i-ai scris eu cred ca ai facut suficient! e neplacut dar tu ai acum viata ta, el pe a lui, banuiesc ca ati divortat de comun acord si in termeni amiabili daca inca mai discutati deci nu vad de ce sa te simti tu vinovata pt actiunile lui! mai incearca sa dai de el si roaga pe cineva apropiat din Romania sa fie alaturi de el si sa-l ajute! ai grija si sa nu fie vorba de cine stie ce santaj sentimental mai degraba! in rest stai linistita caci numai de stress nu ai nevoie acum gravida fiind!
va pupic,
allya spune:
CONCHITA pai de ce sa nu-ti albesti smileul? eu cred ca meriti un zambet stralucitor de star! afla daca nu sunt dezavantaje majore de genul ca ti se farama dintii si daca nu, go ahead get the smile!
ma duc sa-l mai chinui pe cocosel...
lai spune:
Cleo, sunt si eu alaturi de tine.
Lia, imi pare rau pentru ce se intampla cu fostul sot - subscriu la sfaturile Allyei.
Dragelor si dragilor, va doresc o noapte dulce sau/si o dimineata frumoasa
A, si sa nu uit, La multi ani muncitoresc si pentru duminica, tineresc La noi se lasa maine cu ceva mici si bere (si cica si c-o hora, ca asa era traditia in Serbia), asa ca va asteptam macar virtual!
Mey, ce dor mi se facu de 1-2 maiurile din 2Mai/Vama Veche..
Lai
simonaM spune:
hi!am intrat sa va salut si eu!!!sunt plecata de acasa(pt o saptamina)......dar am intrat sa va spun un hi!va pup si spor la barfit!!!vai de mine dar cum sau umplut atitea pagini fara mine!!!cind ajung acasa o sa va citesc.spor la barfit in continuare!!!don't worry....be happy.mona78
Cleomax spune:
lia, allya si lai, va multumesc
cornelia,sper sa fie totul bine cu ex-ul, da' tre sa-ti spun ca m-a amuzat ideea ta sa-i tragi doua palme cateodata, da, unii au nevoie sa fie oarecum treziti la realitate. gluma la o parte acum, doamne ajuta sa fie totul ok.
mona, distractie placuta pe unde umbli
hmmmm...astazi am facut ciorbita de perisoare cu leustean din gradinuta proprie.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by super-lia
Maine eu si sotul meu vom sarbatori doi ani de cand suntem impreuna. Il iubesc chiar mai mult decat la inceput si au fost doi ani minunati.
sa va dea dumnezeu multi, multi ani fericiti de acum inainte, sa fiti indragostiti peste cincizeci de ani exact ca si acum, sa va bucurati de copiii vostri si sa aveti numai realizari si lumina din partea lor.
dinspre atlanta, o tona de flori virtuale si pupaceli si vom ciocni un pahar de vin in cinstea voastra
conchita spune:
Lai succes in gasirea unui job! trebuie sa fie ceva si pentru tine, ai sa vezi
Mona, vacanta placuta acolo unde te afli si nu uita ca ai treaba cand te intorci, povestea se cere continuata :)
Lia casa de piatra in continuare si aniversare cu multe daruri si bucurii. cat despre exul...daca propria mama nu-i ia in serios alarmele false, tu de ce ti-ai strica linistea pentru el? ai o familie acum, aceasta este prioritatea ta, exul ala te-a chinuit destul cat te-a avut, nu mai ceda santajelor. iar daca se intampla ceva, nu este vina ta, pur si simplu. acum ai responsabilitati fata de altcineva. si eu cred in prietenia cu ecsii, dar nu la genul heelp, ma sinucid, vino de oriunde te-ai afla, nu conteaza ca esti casatorita, ca ai deja un copil, ca esti insarcinata...nu e asta egoism din partea lui? mai ales ca se repeta figura cam des?
Allya, habar n-am de chestia cu chefirul, stai sa vina ziua de luni si-o sa afli, ca vin fetele informate :) si inca o data felicitari pentru activitatea ta pe forum, toate informatiile pe care le dai cu atata acuratete si generozitate, wow...sunt fan fidel, sa stii
Lexi, am luat ieri spanac, dar l-am consumat jumate la salata, nush daca imi mai ajunge si de placinta in uichend, ca nu mi-ai zis cantitatile :))
Cleomax, nu intri si tu in traficul la negru de leustean? :))
pentru toate americancele: poate nu stiti, dar exista un chat aici pe DC unde cam in fiecare seara ne adunam in gasca la povesti. chatul se acceseaza de pe pagina de forum, unde aveti si casuta de mesaje private. click pe chat, se deschide o fereastra cu camerele, checkuiti camera dorita, si dupa aia se deschide fereastra normala de chat unde o sa le gasiti hlizindu-se cam in fiecare seara pe americancele fidele, plus vreo trei japonici dragalase.
Veve spune:
quote:
Originally posted by conchita
pentru toate americancele: poate nu stiti, dar exista un chat aici pe DC unde cam in fiecare seara ne adunam in gasca la povesti.
Io-te,Conchito,ca io nu stiam!Cat de seara....?
Lia,la multi ani fericiti impreuna!Copii frumosi si sanatosi,iubire,intelegere si multe vise implinite!
Irina,veve & croko
super-lia spune:
Multumesc pentru urari!
Cat despre exul asa gandeam si eu ... si e bine sa stii ca mai sunt si altii care gandesc la fel ca tine.
Chat ?... nu am stiut ... si eu intreb ca Veve :"Cat de tarziu?"
mamica fericita a unui baietel!