Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Takacs spune:
Profit de liniste, si va scriu cateva randuri. Al' mare e lat dupa ce 6 ore s-a tavalit cu "pretenul" down the hill in iarba taiata de barbatu-meu. L-am cecuit io de ticks, sper ca nu s-o fii ascuns vreunul pe undeva- la noi circula multe caprioare. Al' mic doarme de trei ore, dupa ce l-au chinuit caldura si dintii, iar sotzu e si el lat dupa ce taiatul gazonului. Eu sunt fresh, mi-am facut chiar si unghiile, si le admir cum face lacul basicute, de buna seama ca e cam vechi ca a fost gros.
Ce de evenimente s-au intamplat in doua zile. Fetelor imi pare rau pt cele care ati avut chestii neplacute, Lia fericire in continuare si burta mare.
Allya, chefir, cum iti zice Cleo e de la Lifeway, sa nu iei low fat, ci whole, ca ala e mai bun. Se gaseste la sectia de organice (la marktul nostru) sau pur si simplu la lactate in sectie etnica, daca este, asta am vazut la alt market unde aveau lactate poloneze si europene in general. Ii zice Kefir (pronuntat- chifar). Am luat azi cheag, cineva mi-a zis zilele trecute aici pe forum, cred ca Ferigutza. Tot de la sectia de organice, de la frigider, incerc sa-i fac lui bebe branza, sa vedem ce iasa.
Ne-om citi maine, daca ma lasa auditor-ii.
conchita spune:
stiam eu ca nu siti ca ne intalnim acolo mai mereu :)) eu cand vin pe la 10-11 (ora mea) se intampla sa gasesc toate fetele sau nici una. dar pe la miezul noptii, nu se poate sa nu auziti rasetele si chicotelile de la o suta de mile distanta :))
iubibubi spune:
Lia super, multi ani fericiti! despre mailu' cu pricina, nu cred ca tre' sa-ti faci probleme, nenea ala d-aia se numeste "ex" :))
Cleo, imi pare rau pt. prietenul tau... :( te inteleg perfect, noi de-abia am asteptat sa scapam de anul caprei (2003), numa' d-astea am auzit si trait...
eu sunt ca o fiara, cred ca am facut o alergie la nu-stiu-ce si m-am umplut de niste pete mici si rosii. nu ma mananca, nu-mi fac nimic, dar numai faptul ca sunt acolo ma inerfeaza ingrozitor :). am cumparat niste claritin, dar vaz ca nici un efect (iau de 2 zile). pe de alta parte, fii-miu a facut vaccinul contra chicken pox (varicela) acum doua saptamani si mi s-a spus ca eventualele efecte apar, de obicei, dupa 10 zile. ma gandesc eu, sa nu radeti, oare nu o fi posibil sa am chicken pox? el vad ca n-are nici o problema, poate mi-a facut mie cadou virusul :) btw, cum arata bubitele de varicela? habar n-am daca eu am avut aceasta boala a copilariei sau am fost vaccinata... imi amintesc o solutie alba si cu miros de camfor, asta se dadea pe bubite? in fine...
1 mai muncitoresc l-am sarbatorit facand poze, va invit si pe voi sa vedeti "portrete in sepia" :)) si nu numai:
http://www.pozecunoi.3x.ro/
va pup, fetelor, si o saptamana buna (dar, nu uitati ca, mai intotdeauna, Monday sucks! :))!
ps intaresc cele spuse de Conchita, se chicoteste si carcoteste pe cinste in locul ala denumit "chat" :)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
lai spune:
iubibubi, sunt faine rau pozele, mai ales cele sepia si cea color cu tine pe dupa floricele si voi sunteti niste frumosi
Lai
Cleomax spune:
uaaa iubi, ce frumosi s'teti! ultima poza, aia in care iubi cel mic iti ia fata in palmutele lui m-a terminat aa, si multumesc
lauretta, trebe ca erau frumoase bobitele din manichiura ta daca ai picat asa in admiratie
conchita, nu-i rea ideea, mai fac si eu un ban cinstit
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
ma gandesc eu, sa nu radeti, oare nu o fi posibil sa am chicken pox? el vad ca n-are nici o problema, poate mi-a facut mie cadou virusul :) btw, cum arata bubitele de varicela? habar n-am daca eu am avut aceasta boala a copilariei sau am fost vaccinata... imi amintesc o solutie alba si cu miros de camfor, asta se dadea pe bubite? in fine...
pentru binele tau, sper ca nu e chicken pox, la varsta asta ar fi cumplit. nu vad cum sa te fi infectat de la vaccinul lui si ar trebui sa te manance si sa fii cam bolnavioara. bubitele au diametrul ~3-4 mm din ce tin eu minte si sunt reliefate.
vezi sa nu fie toxiinfectie alimentara mai degraba.
allya spune:
LAURA multumesc! de pe website de la Cleo, nu pot cumpara ca nu au reprezentanta in Ohio dar incerc cu cheagul macar iaurt sa fac (pt copilas). Am sa caut un Lifeway pe aicea, eu nu auzisem inca de asta.
CONCHITA
IUBIIUBI la varicela se fac vezicule nu bubite si mananca ingrozitor, daca faci asa ceva sa nu cumva sa te scarpini! raman cicatrici f urate!
eu am facut varicela in facultate si nu a fost rau inafara de mancarimile ingrozitoare! si aratam groaznic... stiu ca totusi adultii duc mai greu boala asta...
daca e o forma f urata cred ca poti lua Zovirax sau Aciclovir (un medicament care merge pe virusul herpeto-zosterian care cauzeaza si varicela) dar nu lua nimic fara sfatul medicului! oricum fiind un virus nu ai ce face decat sa astepti sa treaca... da din cate zici tu daca nu sunt bube cu lichid nu cred sa fie varicela dar tot poate fi o boala a copilariei, du-te la medic ca sa stii ce ai macar! e posibil sa fii facut o alergie?
LIA La Multi Ani! si felicitari pt sarbatorire!
bai apropo de trafic negru de leustean mi-am amintit ca sotul meu a adus un borcan cu tarhon dupa 11 sept! nu stiu ce mai era pe acolo, mai avea el niste dubiosenii in bagaje... da nu a patit nik, a trecut ilicit tarhonul ala de toata paza antitero... sa va zic ceva nostim ca mi-am adus acum aminte! mai la sotul meu i-a pus maica-sa sandwhichuri pe avion sa aiba ce manca copilu si a fost imbracat cu 2 izmene si un palton mare si gros ca de catana si cu bocanci ca sa nu-i fie frig in timpul calatoriei aeriene, stiau ei ceva ca zboara sus sus unde-i frig, ioi... saracul nu a scapat de acasa decat astfel echipat!
allya spune:
IUBI ai un copilas dulce dulce! sa-ti traiasca! sunteti f frumosi!
mai eu cand am intrat pe chat nu era mai nimeni si nimic interesant dar nu am intrat la ora 11-12 pm la noi....si de atunci dezamagita fiind nu ma mai dat pe acolo...
va pupic,
super-lia spune:
Fetele help!!! Vreau sa ma duc sa ma tund. Parul meu e lung (putin mai jos de umeri) si vreau sa-i pastrez lungimea si sa-l tund in scari. Adica sa inceapa de sus din varful crestetului si sa-l tunda in trepte . Nu stiu cum naiba sa le explic ca ei imi trag tot cate o tunsoare americaneasca adica cu un fel de calota , mai scrut in crestetetul capului si-n rest cat este el de lung ... eu vreau in trepte. Dati-mi si mie o traducere explicativa a ceea ce vreau in engleza.
Restul ... weekend minunat ... bebe da din craci toata ziulica si toata noaptea... am intrat in saptamana a 29-a ...URA!... Mai am un pic si scap!
mamica fericita a unui baietel!