Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lexi
Da' nu-i asa ca laserul asta nu merge si pe plombe?

asa e, nu le albeste si pe plombe.

quote:
Si chiar nu foloseste nimeni semolina pe post de gris? Ma pomenesc singurica in toata sfera asta alimentara... :)

o sa ma sacrific ca sa nu te las de izbeliste home alone cu semolina :))

fetele mele dragi, am primit un cadou dragalas de la sotul meu: un macho man imblanzit care executa numa ordinele femeilor, no ca vi-l dau si voo:

http://www.subservientchicken.com/

scrieti o comanda in casuta alba si dupa aia click pe submit. aveti voie sa ii cereti si prostioare :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

a facut barbatul-pui diverse chestii, dupa care i-am spus sa se dezbrace, si a venit spre mine si mi-a facut semn cu degetelul: 'naughty, naughty'. pai frumos ii sade, taman asa ordin sa refuze?!..

conchito, ma alaturi tie in campania cautare de slujbe, tre' sa-mi gasesc ceva pentru iulie-august si io nu poci lucra decat in campus, si cum pana mai deunazi credeam ca voi fi plecata toata vara, m-am trezit si eu la spartul targului, nema slujbe asa ca ma fatai toata ziua - fara spor - de la un departament la altul, doar doar o pica ceva.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

votat dragalasa mica

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eh, l-am pus si eu sa faca una alta (nu zic ce ca mi-e rusine) si cre' ca mi-a zis fo' doua de dulce...sau nu mai pricep io semnele

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Fetelor si Mircea, unde gasesc chefir sau lactobacilus pt ca sa fac acasa iaurt?

ALINA am votat si eu nota 10! merita din plin! mai pt ce e concursul de pozici?

CONCHITA super cocoselul tau! da o chestie anume nu a vrut si a facut semne de naughty naughty, in rest a facut tot ce i-am cerut si la un moment dat s-a enervat si a trantit toate perinile pe jos! f fainut!

va pupic,

Mergi la inceput

OCEBINE, cere-i 20$ in plus pe zi cat sta peste contract si nu-i da depozitul inapoi sau amenint-o cu asta! pai mie asa imi fac landlordzii! adica asa mi-au zis ca fac daca nu ma car la timp. Mai nu-s eu dura, dar nu sta nimeni pe timpul si pe banii tai numai ca e habauc....

Mergi la inceput

RENATA multumesc f mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

allya, uite eu d-asta iau cateodata, e bun rau aceeasi firma ofera si branza (proaspata) de vaci. http://www.lifeway.net/kefir_kid/kefir_kid_index.html

konkita(heh, imi place cum ie scris asa) albeste dintii, da! n-o sa regreti, plus ca ai motiv sa-l vizitezi iar pe nenea dentistu-ala aratos.

eu am trecut azi prin iad. acum mi-am revenit, insa pe la 3 ma suna fi-miu(eram in oras) si-mi spune ca e un mesaj ciudat la telefon, cineva ne anunta in romaneste ca a murit cineva( in romania, dupa cum intelesese el). nu recunostea vocea,stia ca era doar un barbat mai in varsta care mi se adresa mie, ceea ce m-a dus cu gandul ca era vorba de maica-mea. nu va pot spune cum am ajuns acasa, prin ce am putut trece. cand am intrat in garaj imi era frica sa ies din masina, sa vad despre ce e vorba, am ezitat un pic, timp in care acel cineva a sunat. era vorba despre tatal unei fete din franta, o copila de aceeasi varsta cu baiatul meu, care acum se pregateste sa dea bacul saraca. mi-a fost rusine de mine insami pentru ca eram linistita in privinta maica-mii si in acelasi timp mi se rupea inima la gandul ca fetita asta si-a pierdut tatal exact acum cand poate are cea mai mare nevoie de el. si prietenul care sunase plangea la telefon, era tare amarat, saracu', ufff, tare greu e. :(
am adormit bustean dupa faza asta, acum m-am trezit si parca-s un sac de fasole, parca m-a batut cineva. am simtit nevoia sa va spun si voua, sper ca nu v-am intristat prea tare.
aveti grija de voi si de puiutii vostri.
va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

oof, Rodicuta, suntem aici alaturi de tine cu o mangaiere si-o vorba buna... condoleante pentru tragedia prietenilor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

multumesc, draga mea

Mergi la inceput