Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 13
lexi spune:
'neata, fetele! La noi fu o noapte scurta, cu pauze de frectii si tailenoale, grupa mare a facut febra, de data asta doar cu durere la inghitire. Mai rau e ca a adormit aseara, dupa prima frectie, iar la 12 noaptea era vioi si odihnit, spre deosebire de noi, cei mari, care ne puneam scufiile de noapte. N-a fost sa fie, asa ca ne-am cafelit nocturn, ca-n vremea studentiei, intrebandu-ne cine ne-ar mai fi adunat impreuna, in bucatarie, la miez de noapte, daca n-aveam copii, daca ei nu stateau cu picioarele in lac o zi intreaga, daca nu aveam de cine sa ne rugam sa iasa de acolo, daca apele erau calde, daca febrele se faceau si ziua, si in vacante, si cand erau bunicii la noi, si... si... daca... daca...
Acum e totul ok, ca doar e ziua si nu se face s-o pierdem cu termometrul subsuoara. Noaptea pentru ce mai e facuta? :-)
conchita spune:
Lexi, hai sa te tin ocupata la noapte cu o cursa interesanta:
http://knplogic.co.uk/are_u_mad.html
:))))))
super-lia spune:
Salutari fetelor si draga noastra "fetita"!
Vad ca la sfarsit de saptamana chiar nu mai da-ti nici un semn de viata. Ei bine sper sa va distrati si sa veniti cu povesti noi.
Eu trebuie sa trimit actele pentru green cardul pe 10 ani. Imi cer sa le dau numele a doua persoane care ne cunoaste si care pot depune marturie ca mariajul nostru este real si ... bla -bla-bla.
Vreau sa va intreb daca o pun pe mama soacra si sora sotului credeti ca are ceva????
Ce alceva a-ti mai atasat voi ca acte doveditoare in afara de cele cerute de ei ca sa le dovediti ca mariajul este de buna credinta???
mamica fericita a unui baietel!
conchita spune:
Lia, mama soacra si sora sunt perfecte. e normal ca nimeni nu va cunoaste mai bine, ideal vorbind, decat cei din familie. si noi tot asa am facut. dar nu numai numele lor tre sa-l dai, ci o scrisoare de la fiecare, semnata, oficiala, ca declara pe propria raspundere ca mariajul vostru e real. adauga poze impreuna, scrisori daca aveti (emailuri, etc), chestii doveditoare ca mama soacra si sora au fost in relatii stranse cu voi, deci martori ai mariajului.
noi, adica sotul a facut un dosar cu lista lor de la INS la inceput ca un Cuprins, adica actele cerute si dupa aia in ordinea respectiva a atasat toate documentele. succes.
adriana spune:
Super lia draga
cele mai doveditoare dovezi pe care trebuie sa le depui acolo, sunt certificatul de nastere al lui super-baietel si un act de la medicul gine ca mai astepti un super-bebe ...
Iti spun io ca nu o sa mai ceara nici un alt act doveditor...
Adriana, Codrin si Olguta
iubibubi spune:
C, mi-a folosit si mie link-ul tau :((( noapte scurta si pe la noi, cu febra 40, tuse, nas curgator si multa frichineala - ba pe spate, ba pe burta, ba in cap, ba intr-o parte... azi-dimineata furam la nenea doctoru' care ne-a dat o traista plina: antibiotic pt. 10 zile (are infectie la urechiuse - oare e totuna cu otita?!?), antitermice si sirop de tuse. saracutu' micut e drogat pe toate partile, iar noi ii dam intruna cu tigara si cafea, asa, din simpatie :)
macar daca era la day care, aveam si io pe cine da vina :)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
conchita spune:
Adriana, tu ai dreptate si nu ai. daca INS cere doua persoane cu numar de telefon si referinte, atunci tre sa ne supunem. si eu am avut la dosar, pe langa scrisorile de la familie, rezultatul medical cu testul pozitiv de sarcina. normal ca are importanta. dar nu solicitantul stabileste ce acte trimite, ci INS. dosarele incomplete sunt respinse automat.
conchita spune:
of, Bubi, bietul Andreiasu' ingerasu'...nu stiu ce sa sfaturi satz dau mami draga, nici lui Lexi, poate sa mai gasesc o gluma sa va inveselesc? no ca s-or face mari si or avea si nevestele grija de ei dupa aia, mai exista aceasta speranta, nu? :)
sanatate la bebici!
adriana spune:
C ai drepate .. da' uite ca mie nu mi-a fost respins dosarul (desi nu am dat 2 scrisorele de la 2 persoane..) ci dimpotriva, am primit green cardu definitiv cu coronita : nici macar nu m-au chemat la interviu..
Cre'ca cele 2 certificate de nastere au cantarit destul
Acuma.. nu mi-o lua in nume de rau, poate sunt o exceptie.. asa-i ca trebe musai sa urmezi ce scrie acolo, astia de la INS sunt cam
Adriana, Codrin si Olguta
conchita spune:
Adriana, mie cu astia de la INS mi-e cam frica, am auzit o gramada de povesti. asa ca, ce cer ei, aia trimit. sigur, nu sunt model obligatoriu de urmat, dar asa sfatuiesc si eu mai departe. ca si sa stai dupa aia nu stiu cate luni in asteptare dupa ce ti-au respins dosarul ca fiind incomplet (ca asa i-a casunat functionarului X), parca nu-i placut. paza buna trece primejdia rea, nu? succes tuturor cu INS