Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrada spune:
Sanatate Lexi si Iubi la copii! Eu cel mai sincer compatimesc la mame cu cupii cu febra....
Da sincer p-asta n-am incercat-o cu topitul amarului la comun, de obicei faceam cu schimbul, data viitoare o incercam, va vad cu chef de vorba...
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
lai spune:
Iubibubi si Lexi, sanatate multa puilor vostri!
Eu sunt in sesiune, fac cutii in draci ca trebuie sa eliberez camera de la camin, caut casa un' sa ma mut, caut job pentru vara, caut cadouri pt. Romania, sunt cheauna de somn si maine mot-cocot plec la Los Angeles sa-mi iau o amarata de viza luni, bine macar ca am pus barbatu' la treaba sa inchirieze masina si sa conduca pan' acolo si luni tupa-tupa inapoi, ca marti iau in primire un take-home exam. Sa nu ma plang ca n-am viata palpitanta Da' iaca mai am o saptamana jumate si dup-aia avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor scrie pe mine
Lai
Julie spune:
Intrebare de la super mami:
As avea si eu o intrebare. Noi planuim pt noiembrie o vacanta in Cuba. Sotul meu e cubanez, dar nu e nascut sau crescut acolo. Nu a mai fost in Cuba din '89.
Dar daca tot facem ditamai drumul, vrem sa mergem o saptamana si in Miami la prietenii nostrii care sunt acolo de un an.
Ce nu stiu e daca se poate ajunge din Miami in Cuba. Unii au zis ca din State nu ai cum sa ajungi dincolo.Imi imaginez ca invers nici atat.
I-am pus si pe ei sa se intereseze, dar o parere in plus e binevenita.
Mi-ar parea rau sa ne chinuim atata pe drum si sa fim asa aproape de ei si sa nu ne vedem. In plus,daca ma intrebi pe mine, aleg Miami. Daca il intrebi pe el, ar cam alege Cuba.
Daca are cineva idee...
Pupicuti pentru mamici si bebelusi
Alexandra si bebelina
mn spune:
quote:
Originally posted by Julie
Intrebare de la super mami:
[blue]
As avea si eu o intrebare. Noi planuim pt noiembrie o vacanta in Cuba. Sotul meu e cubanez, dar nu e nascut sau crescut acolo. Nu a mai fost in Cuba din '89.
super mami,
nu cred ca o sa poti gasi bilete din US spre Cuba. Turismul si Business-ul nu este licentiat pentru Cuba.
Poti vedea mai multe la:
http://www.state.gov/www/regions/wha/cuba/travel.html
la sfirsitul articolului sunt ceva numere de telefon, unde prieteni tai din Florida pot suna pentru mai multe informatii
--
mn
Gabbriela spune:
Laura Takacs am vauzt si eu pozele, frumosi copilashi ai... sa itzi traiasca si sa creasca mari si sanatosi.
Ufff mai fetelor eu nu am avut un asha frumos sfarsit de saptamana, bb in febra mare si dureri de gat, o infectzie urata in gat nu la lasat pe piticu meu sa mance, si sa doarma, am ajuns la antibiotice cu el... si febra 2 zile si 2 noptzi alterna intre 101,1 si 102, 2 F... Dar acuma este mai bine, a inceput sa mance iara-shi si sa se joace... ce bine ca este subiectul asta... mai imi descarc si eu nemultzumirile la cineva... si mai primesc un sfat bun...
Sa fitzi sanatoase toate (toata lumea)si totzi bb.
PS: Avem si noi pozici noi (cu tot familionu)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/album?.dir=/6f0b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
simonaM spune:
SALUTARI FETELOR.....uita ca azi m-am intors si eu acasa dintr-o vacanta la canada.va pup si spor la barfit in continuare!!!!don't worry....be happy.mona78
aida_o spune:
simonaM, astept(am) impresii dupa vizita in Canada (nu de altceva, da' noi ne mutam acolo, vara asta - in provincia Alberta).
super mami, eu m-as duce mai repede in Cuba, decit in Miami (am fost de 3 ori acolo, da' parca e prea agitat pentru fizicu' meu). cred ca o calatorie in Cuba ar fi mai interesanta. ... parerea mea
Cleomax, eu in week-end-ul asta am stat ba cu deshtele-n urechi, din motive de show aerian, si cu capul la cutie, din motive de severe weather warning. am scapat onorabil din amindoua, desi show-ul aerian a fost mai deranjant decit vremea (stau in Cobb, pe Cumberland Pkwy, deci nu departe tare de Dobbins AFB...). da' bine ca s-a sfirsit, americanu' si-a incintat ocheanul, everybody is happy now
a, ca noutate: luni seara, pe la unshpe, m-au apucat crizele de personalitate, si m-am vopsit. cica trebuia sa fie dark brown (vopsea adusa din Ro - Palette), dar am iesit cu bretonul negru, si in rest cam la fel cum eram inainte (saten). ei, cine credeti ca era in Wal-mart, la 11:30pm...? eu! si sotul! ca l-am trezit din somn, mi-era lene sa merg singura si a venit si el, minca-l-ar mama!
a fost mistok ca m-am vopsit in timp ce el dormea, si, cind am infaptuit Marea Uscare si am constatat ca nu-s deloc dark brown, ci mai degraba aratam ca un leu cu coama neagra, i-am soptit, pe intuneric, ca tre sa mergem la Walmart sa-mi iau vopsea de par, si el a zis "da" din prima! hehe, credea ca glumesc... pina a vazut ce pleata nemaivazuta aveam
eniuei, dat fiind faptul ca aveam bretonul negru, a trebuit sa ma brunetzesc peste tot... hm. ce nu-mi place, e ca vopseaua era "light black", da' de fapt e mega-black, ca imi luceste parul de zici ca-i peruca papusei de la Aradeanca.
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date