Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Juniorul meu avea o vorba cand era mai mic si mai intelept, "cumpara, tati, timp"... stia el ca, daca n-ai, tre sa-ti cumperi, indiferent ca-i laptele zilnic sau luna plina. Asa ca, fetele, nu mai fiti asa zgarcite si mai taiati din ratia de lapte, sa mai ramana si pentru alte necesitati.

Aveti poze frumoase, copii la fel, mamici si tatici de nota zece, copaci cu floricele si campuri inverzite pe langa casa. Laura, daca ne-oi chema vreodata pe la tine, avem unde sa ne punem corturile, nu trebuie sa te stresezi cu lenjeriile de pat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

frumosi copii+poze, Laura_T! misto si gradina! dupa cum se vede, vorba lu' Lexi, cred ca incap multe corturi, nu-i asa? :)

multumesc de pupicii pt. Andrei+noi+pozele noastre

Ina, bine ai venit!

cu bubitele mele ati avut dreptate, n-a fost varicela, cred ca am facut o alergie. s-au carat intre timp, asa ca, spre bucuria mea, n-a mai fost nevoie de programare+doctor+nervi+copay :)

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Iubi, o fi fost rubeola

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Lexi, Iubi,multumesc, sunteti binevenite :-))! Avem tripodul de ceaun gata pus cu cerc de caramida, mese si scaune de camping, numa' tre' sa le scot de la iernat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Laura T, niste dulcei baieteii tai, sa-ti traiasca! cea mai haioasa mi se pare poza cu cel mic, unde se uita el incruntat la nenea fotograful :))

Laura Garner, inca nu s-a rezolvat nimic cu plecarea ta? :( ma bucur totusi pentru voi ca ati avut parte de ceva timp impreuna. zici ca fuse ca in luna de miere, huh? atunci de ce te plangi?:)) glumeam.

Bubi sa stii totusi ca bubitele nu s-au vazut in poze :) Oana, frumos mai stii sa incurajezi lumile cu bubite, felicitari :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

C, fatza a fost singurul loc unde n-am avut. Oana cred ca s-a molipsit de la mine cu carcoteala :))

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

C, fatza a fost singurul loc unde n-am avut. Oana cred ca s-a molipsit de la mine cu carcoteala :))

stii ce raspuns s-ar potrivi aici, in stilul vostru? "fatza a fost singurul loc unde nu m-am uitat" :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ana, 1000 de puncte pentru raspunsul bestial!!

Oana_B

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Pina zice Laura O ceva, stati oleaca sa zic si eu: Laura T, ai niste baieti strasnici, sa-ti traiasca!

Pe-aici e cald si bine asa ca zburd cu gargaricioasa cit ma tin pingelele.

Mergi la inceput