Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrada spune:
N-are cum mei sa fie numa 238KM ca-s mai mult de dublu de la washington la boston si stiu sigur ca exista tren....
Apoi exista trasee pe la Muntii stincosi de mergi zile si zile cu trenul....m-am uitat eu odata pe un pliant.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
super-lia spune:
Alooooo!!!! Desteptarea!!!! Ce faceti doamnelor si domnule???Dormiti in front??? I-a sus moralul si veniti si da-ti cu raportul aici ca mie imi lipsesc informatiile si barfa voastra.
EEEEEE!!!!
mamica fericita a unui baietel!
conchita spune:
quote:
Originally posted by super-lia
Alooooo!!!! Desteptarea!!!! Ce faceti doamnelor si domnule???Dormiti in front??? I-a sus moralul si veniti si da-ti cu raportul aici ca mie imi lipsesc informatiile si barfa voastra.
EEEEEE!!!!
mamica fericita a unui baietel!
hahaha, pai ia mai barfiti mai si voi, sa mai citim si noi :))
Ina, bine ai venit
BoboMom spune:
Salutare tuturor! Bun venit, Ina!
Eu am fost ocupata, dupa cum v-am spus, sotul meu a fost in tara si am petrecut 9 zile si 10 nopti superbe. Acum a plecat acasa, insa, si eu tot aici am ramas. Nu pentru mult timp insa (speram!) Ma asteptam sa gasesc mult mai multe pagini. Ce-i cu voi?
Va pup pe toate si pe Mircea!
Laura
valentinag spune:
Dragele mele,am gresit eu in privinta nr. de km,este 238628 dar problema ramane la electrificare,0,9%???o sa ma uit pe site-ul dat de tine Cleomax,multumesc.
Valentina
valentinag spune:
Gata,m-am lamurit,cifra este aproximativ corecta,majoritatea locomotivelor sunt diesel,deaia apare cifra asta pentru reteaua electrificata.
Sar'mana.
Valentina
Laura Takacs spune:
De uitat stiu ca va uitati la "subect", dar ca si mine asteptati sa mai scrie altii. Noa, daca aveti timp si chef, va dau niste poze noi, unele, cele de la inceput le-ati mai vazut.
Pup iu all.
http://share-photocenter.bestbuy.com/osi.jsp?i=EeBOWzhu2aNWGL
Ina Stan spune:
Chef am avea, dar cu timpul nu prea stam bine. Se masoara cumva altfel aici decat in RO?, ca nu m-as mira dupa cum sunt celelalte masuri si greutati...Si ai grija Laura ce poze pui pe Internet, ca te-or aresta astia pt. trafic de copii. Mie mi-au placut grozav, cum ii dai, la bucata sau la kg? Glumeam, desigur. Ca baietelul meu are 1,86m si mi-e dor de unul micutel
Va pup cu drag pe toate, Ina
Fetitza spune:
Laura, ce scumpi sint copilasii tai. Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.Si ce imagini acolo superbe... cita verdeata...eu cind ies in curte la mine aproape ca dau cu nasul in zid-ul care imi delimiteaza gradina. Deh... stau in California.
Va pup
Laura Takacs spune:
Multumesc pt aprecieri. Nu-i da mama pe copilasi, ori sunt mici ori sunt mari. Da' stiu ca ai "copilas" mare, Ina. Daca vrei unul mic, eu zic sa iei unul in grija gata facut, ca tare muuult e de lucru cu astia infanti, si pana cresc parca-i vesnicie. Sa-ti traiasca! Timp nu prea se "da" nici pe aici, cel putin acasa, eu mai am la serviciu din cand in cand.
Clara, stiu cum e in CA, am locuit si eu acolo. Acuma nu stiu in ce parte stai, eu am locuit lanaga LA, si stiu ca daca vroiai verdeata si spatiu trebuia sa te duci mult inafara, daca-ti permitea buzunarul. S-apoi verdeata era cam iarna, de unde si vorba cu iarna verde, ca ploua. Banuiesc ca multe nu s-au schimbat de atunci.