Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Bine ai venit Linda N.
Fetelor am terminat cu zugravitul,dar acum urmeaza partea mai grea pentru mine,curatenia.In mare parte am facut,dar mai am de spalat pe-aici,nu prea pot cand sunt numai cu Dragos acasa ca ma incurca foarte mult.Doar termin si eu anu' asta.Azi a montat mobila si maine trebuie sa mut vesela.
Daci ma bucur ca Alina e mai bine chiar daca sunt unele probleme,se rezolva ele ca sunt minore.In legatura cu ochisorul sa nu se streseze Alina ca foarte multi copii au problema asta in spital.Si Dragos al meu a avut si l-am facut cu Kanamicina unguent.Sa-l spele cu ser fiziologic si apoi sa-l faca cu unguent.Eu zic sa nu-i puna picaturi daca nu a recomandat medicul.
Cu laptele va trebui sa-l "streseze" pe bb ca sa suga de la san.E mai greu ca s-a obisnuit cu biberon,dar daca l-a mutat cu ea in salon sa-l puna mai des la san ca se obisnuieste el.Alt sfat nu prea stiu ca eu l-am alaptat pe Dragos la 5 ore dupa ce am nascut.
Mult succes si sanatate.Alina sa bea multe lichide sa aiba lapte.
Clau mersi pentru reteta de Ecler.Daca ne-o faci si ne-o trimiti e si mai buna.
Fetelor va pup pe toate,nu va suparati ca n-am scris pentru toate separat,dar sunt foarte obosita.Maine sper sa intru pe forum mai repede si va scriu.
Noapte buna.
alina
anto spune:
Mersi Clau pt .Ecler ,da`vorba lui Alina daca-l si faci ar fi super.Adica daca-l face surioara ta
Eu sunt mai bine ,dar nu f. bine .Ganglionii tot nu mi s-au desumflat si in gat tot mai simt o jena .Nu mai iau antibiotice,am luat trei sapt . si au fost destul de tari .Nu inteleg de ce dureaza atata.Dr .aici nu sta prea mult cu tine la povesti.Am zis sa-mi faca sapt .viitoare un exudat faringian .Si o sa sun azi sa-mi fac o programare la ORL dar parca vad ca dureaza cel putin doua sapt. pana sa ma ia .Cam asta e cu mine .Si ca sa fie tacamul complet, a luat-o si pe Deni de cateva zile ,sper sa nu fi luat de la mine .
Magda te dadusem disparuta, ma bucur ca Bia e bine .
Va las acum ca trebuie sa merg la cumparaturi .
pufymic spune:
Buna fetelor!
Daci, nu va mai necajiti, ca asa-i in spital! De nici unele nu au in schimb nervi cu duiumul!
Eu , din experienta mea limitata in acest domeniu, zic ca totusi trebuie sa-l streseze pe bb sa pape de la san, chiar daca face mofturi...oare nu ar putea folosi o chestie din aia care se pune pe sfarc cand are mama rani (ca sa-l protejeze)- cred ca e tot din acelasi material ca si tetinele? Poate reuseste sa-l pacaleasca asa pentru inceput...
Alina M., spor la lucru in continuare!
Anto, dar nu ti-au recoltat pana acum nici un exudat faringian?
Li, cand vii in Rom??
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt.)
http://photos.yahoo.com/pufymic
Claudelu spune:
In sfarsit apar si eu!!!!!!
Nu prea pot sa intru foarte des cateva zile pentru ca s-a imbolnavit Raul si voi sta mai mult prin preajma lui!
A facut rosu in gat si pe langa asta a luat un stafilococ si i s-a infectat un degetel si infectia asta i s-a extins in tot corpul...Aseara a fost Geanta la noi pentru a plans de mama focului ca mi se rupea sufletul de mila si eram foarte disperata ca nu stiam ce sa-i mai fac...acum suntem pe antibiotice(oxacilina), romelgar si kanamicina...eu acum nu-l mai alaptez, ma mulg, iar Raul pap doar zeama de orez fiert, pe care nu-l prea vrea...
Va pup si sper sa ne facem cat mai repede bine!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
pufymic spune:
Claudelu, imi pare rau ca s-a imbolnavit Raul....Sper din suflet sa se faca bine repede!
Pupici, Ioana si bb mic(19 sapt.)
Claudelu spune:
Hai c-am reusit sa-l adorm si m-am gandit sa va inveselesc si pe voi!
....ieri seara mama i-a pregatit la tata mancarea pentru serviciu(tata e pensionar dar mai lucreaza si acum)si...dimineata adormita fiind (dupa o noapte de vai si amar) pune mana pe o punga si o pune la tati in geanta de servici...dupa ce ne trezim si noi pe la 8 mama se tot intreba oare de ce si-a scos tati mancarea din plasa...se gandea ca poate nu i-o place, ca lucru asta n-a facut el niciodata, nu pricepea ea ce se-ntampla ...vine tata pe la 16 si ne povesteste cum a facut el azi post(noi ne gandeam ca pentru Raul)...dupa care ne spune ca mami in loc sa-i puna mancarea in geanta i-a pus oasele cainelui si colegii la servici, stiind ca mama ii pune zilnic de mancare il tot intrebau de ce nu mamanca...raspunsul lui a fost ca-l dor toate si nu are pofta de mancare...Tata zicea ca azi a fost pe post de Lola(cainele)
Trebuia sa va povestesc ca eu si acum rad ca si nebuna...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
claudiak spune:
Ceau fetelor
Mai traiesc si eu, dar cam greu, sint racita si eu si Roland. Ca noroc, Vanessa nu are nimic. Ce e ciudat e ca ma doare doar putin gitul, nasul imi curge putin, dar ma simt ca un pui in b... Abea ma tiresc dintr-o parte in alta si capul ma doare de 4 zile
@Claudelu
Insanatosire grabnica pt. Raul!
Pot sa te intreb de ce nu il mai alaptezi pe Raul? Si de ce primeste zeama de orez? Daca cumva are diaree, poti sa-l alaptezi fara probleme mai departe, laptele de mama e cel mai bun medicament...
@Alina33
La problema cu refuzatul sinului... Cred ca singura solutie e multa rabdare. Pt. Dragos e mai usor sa suga din sticluta fiindca laptele vine mult mai usor ca din sin. Daca Alina vrea sa alapteze, trebuie sa incerce sa-l puna intii la sin si abea apoi sa ii mai dea laptele muls cu sticluta. Problema e, ca bautul de la sin si cel din sticluta sint 2 technici complet diferite si asta il deruteaza foarte mult pe bebe. Daca vreti, pot intreba la noi in forum (in Germania) unde raspund moasele, poate imi pot da ele un sfat...
alinamoro spune:
Salutare fetelor,am aparut si eu.
Claudiak imi pare rau ca esti racita,ai grija de Vanessa sa nu se imbolnaveasca si ea.
Clau imi pare rau si de Raul,saracutu'.Asa mila mi-e de copii cand sunt bolnavi!De ce nu-l alaptezi,are cumva si diaree?
A fost super faza cu mancarea tatalui tau.Am ras bine si i-am povestit si la Calin.L-a fortat mama ta sa tina post.
Anto las' ca mergi spre bine,nu te stresa.E foarte important sa-ti faci exudatul faringian.Multa sanatate.
Ioana ce face bb? Se misca mult? Ai pus multe kg pe tine pana acum?Sarcina usoara in continuare.
Sper ca zilele urmatoare sa pot si eu intra mai des pe forum,adica sa am timp.De o saptamana aproape n-am mai avut timp sa citesc si cam sunt dependenta de DC.
Va pup pe toate si ne auzim de bine.
alina
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Claudelu a fost super faza cu mancarea!!Saracul taica-tau...
Raul cum se simte? Si de ce nu-l mai alaptezi?
Claudiak, insanatosire grabnica , si ai grija sa nu ia si Vanessa raceala de la voi!
Alina sa stii ca nu esti singura dependenta de DC...
Ce mai face Dragos?Te mai ajuta la curatenie?
Eu ma duc azi la medicul de familie, la controlul lunar, si va zic dupa aceea noutati....in rest ma simt ca pana acum(adica cu contractii si dureri)....
BB ieri a fost mai lenes, nu a miscat foarte mult...sper sa-l simt azi mai bine....Ovi e cam necajit,ca el nu poate inca sa-l simta....
De-abia astept si eu sa-l simt mai bine!
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 1 zi)
Claudelu spune:
Am reaparut!
Imi cer mii de scuze dar nu am timp sa va citesc toate mesajele decat pe sarite si ma simt tare prost...dar voi stit ca eu sunt alaturi de voi...
Raul e mai bine acum, de aseara ii dau tot cate putin san, a avut diaree si de aceea i-am dat doar zeama de orez...azi dimineata a facut KK foarte bine, curat...sper doar sa treaca totul si sa se vindece cat mai repede ca altfel ma imbolnavesc si eu de mila lui...
Bubitele ce i-au aparut de la stafilococ au trecut si ele, mai este doar putin alb pe buzite, dar azi am reusit sa-l curat mai bine...
Degetul e si el mult mai bine, numai are puroi, doar ca parca a inceput si celalalt sa se roseasca putin...
Mi se rupe sufletul cand plange, simt ca inebunesc de necaz...
A fost ieri si asistenta (fara sa o chem eu), si m-am cam luat de ea si apoi mi-a explicat ca de fapt doctorita nu le lasa sa vina la vizite(ca sa nu-i ia ei banii)....Va dati seama ca doctorita i-a spus ca eu la telefon nu paream speriata si i-a mai spus ca e vorba doar de niste colici(lucru pe care eu nici nu l-am spus)...Vai si amar ce doctorita
Va pup si sper sa mai intru azi!