Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 12
LindaG spune:
Ceau fetelor,
Bine ai venit Dia!!!Eu vin deja cu intrebarile!De cit timp stati voi in Olanda?Sora mea,ClaudiaK ii fecioara,sotul meu ii rac si il cheama Mark Patrick.Asa ca avem ceva in comun.Asteptam pozele cu Patric.
Clau ce am vrut sa-ti spun si am uitat.Atunci cind mi-a adus Mark flori(tu mi-ai spus ca il "iei" la intrebari pe al tau ca ce a facut de iti aduce asa ceva)ce crezi ca am facut eu?Prima intrebare, cu ce ocazie?Dar avind in vedere ca ii in concediu de 3 saptamini si tot acasa cu mine ii stiu ca a fost cuminte!Dar si in rest ii, numai si eu sunt cam geloasa.Sper ca iti merge mai bine cu fierea chiar daca ai mincat iara mici.Clau scrie te rog daca ai timp reteta de la ecler ca nu mai pot de pofta!
Alina M. pe cuvintul meu ca daca inca o data mai pomenesti de clisa fripta ma sui pe autocar si vin in Romania sa minc si eu!Iar mi-ai facut pofta! Dar oricum ma bucur ca ati fost totusi afara!
Ioana tu ce tratament faci?Ai scris de el si eu nu am vazut?Scuze ca is atita de curioasa(capricornul(zodia)ii de vina).Ma bucur ca bebe ii OK.Poate o sa va arate la urmatorul eco!
Daci,cind vine Alina acasa??Ca mai face bb-ul?
Magda ii Bia mai bine?
Anto tu cum te simti?
Ma, i-a mai faceti poza cu puiutii vostri sa mai vedem si noi!
Acuma va las sa nu va plictisiti de cit am scris.
Va pup si va doresc noapte buna.
LindaG
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Bine ai venit printre noi Diana.
Sa-ti traiasca baietelul si sa va creasca mare.
Probabil ca nu ai citit tot ce am scris noi,iti zic eu pana te "inveti" si tu pe-aici,si eu sunt tot Alina si am un baietel pe care-l cheama tot Dragos,dar are 2 ani.
Nu stiu pe cineva sa aibe scaunel cu masuta,dar ma interesez si poate aflu (stiu de care zici ca am si eu la Dragos).
Linda nu te cred ca vii sa mananci clisa fripta,te astept la autogara!
Anto ai fost la medic,cum esti cu gatul?
Ioana ma bucur ca bb e bine,las' ca va arata putza data viitoare.
Clau bine ai facut ca ai mancat mici,sa-ti treaca criza de fiere.Sa stii ca eu nu am mai avut nici o problema daca am mancat clisa.
Bun tratament mi-am gasit!
Magda cand va mutati sau cand trebuie sa eliberati apartamentul?
Mai fetelor am uitat sa scriu la inceput ca eu acum am venit din bucatarie de la SMOTRU.In sfarsit am terminat cu zugravitul,dar a trebuit sa facem curatenie ca maine ne aduce mobila.Mainile imi sunt groaznice ca am spalat cu tot felul de solutii de curatenie si nu mi-am pus manusi.
Acum merg sa ma culc desi as mai sta sa citesc pe-aici ca azi nici n-am deschis calculatorul pana acum.Ma duc sa fac un dus si la culcare.
Va mai scriu maine.
Pusi.
alina
Claudelu spune:
ECLER (1 portie)
-100 ml ulei
-250 ml apa
-1/2 lingura sare
Toate acestea se pun pe foc, cand da primul clocot se adauga 125 gr faina. Dupa care se ia de pe foc si se lasa putin la racit, iar pe urma se adauga 3 oua intregi(pe rand).
Se pot une in pava cu lingura sau cu posul(daca exista).dupa ce se coc se taie in doua si se umple cu crema de vanilie sau cioco si frisca si deasupra lor ciocolata topita...
POFTA BUNA!!!
Claudelu spune:
DIA bine ai venit printre noi!!!
In familia mea pe mine ma striga toata lumea Dia, de mica daca ma intreba cineva cum ma cheama eu spuneam Dia (era prea lung Claudia) si asa am ramas.De scaun am sa ma interesez ca aveam niste prieteni care vroiau sa dea scaunelul dar nu mai stiu ce au facut pana la urma cu el...cand aflu ceva iti dau de veste...DAr sper ca vei mai aparea pe la noi...
Asta e sora mea Cristina care statea la calculator cu Raul in brate:
"Dia are un bebe adevarat.Doarme numai la Tina in brate spre fericirea mea."
Ioana ma bucur ca sunteti amandoi bine, lasa ca se arata el pana la urma...raul si-a aratat sexul la 4 luni jumate...Sper ca daca vii in Arad mai repede faci si tu cumva sa ne intalnim...
Alina bine ca ai terminat si tu cu curatenie si cu zugravitul...doamne ce groaza imi e si mie ca la vara facem si noi
Magda tu ce mai faci? tot la impachetat ai ramas? Mai rezisti cu toate?
Anto in cele din urma am reusit sa va dau si reteta de eclere(spre rusinea mea)...niciodata nu-i prea tarziu...Tu cum stai cu boala? Ti-a mai trecut?
Daci sa ne mai spui de Alina? Daca a reusit sa-l alapteze pe Dragos? Cand vine acasa?
Claudia tu ce mai faci? Vanessa?
Sper ca nu v-am uitat pe vreuna pe afara, sa-mi fie cu iertare!!!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
arad_linda spune:
ceau mamici,
vad ca va infruptati din biu cu retete si mincaruri..lol. Apropo de slanina prajita..ia mai terminatzi ca imi lasa shi mie gura apa. Aici totushi pot sa gasesc slanina..dar tot nu are farmecul pe care il avea cind o prajeam pe strand la casutza...
Eu ma cam pling de dureri in zona pelvica (de vreio 3 zile). durerile sunt destul de nasoale si seamana cu lovituri de cutit,,in special in partea dreapta... Vi s-a intimplat si voua? E normal sa ma doara tinind cont ca se intind ligamentele?
In rest abia astept sa aflu daca e junior sau junioara, iar apoi sa ii vad fatzica..lol.
pupici pe burtici
Linda N.
18 saptamini si 5 zile
Claudelu spune:
Mai dar acum cum va vom spune? Linda1 si Linda 2?
Bine ai venit printre noi!!!!
-ul nostru se mareste!!!
Mai sa stii ca eu am nascut la 1 aprilie si am avut niste dureri foarte foarte groaznice...este absolut normal sa te doara in zona pelvina...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
maggda spune:
Na ca n-am murit!Buna ziua la toata lumea!
Dia si Linda bine ati venit printre noi, sper sa va placa pe aici!
Fetelor Biuta pana ieri a tot facut febra, ieri a avut doar 37,2 dar duminica a facut 38 , sambata 39, ei bine ca am scapat.Sper ca s-a saturat de pasta de dinti!
Azi de dimineata am fost la scoala iar apoi in sfarsit am ajuns la coafor ca deja aratam ca !Apoi am mers in piata mica dupa pamant si ghiveci ca am primit de la o colega un pui de floare tare frumos si la 48mp de living voi avea nevoie de flori nu gluma.Am vrut sa iau si o jardiniera pt muscate curgatoare dar nu am gasit din care imi trebuie, doar maine primeste asa ca voi merge maine ca am muscatele.Eu sunt innebunita dupa flori.Un prieten de-al nostru a mancat curmale si apoi a pus samburele in pamnant si a rasarit.Bineinteles ca peste vreo luna voi face chestia asta, cred ca va iesi un pomisor dragut.Tare as vrea sa-l pacalesc pe sotul meu sa mergem la expo saptamana asta poate gasesc ceva flocicica frumoasa, macar una.
Saptamana asta sper sa ajungem la finutza noastra, ea are telefon cu aparat foto si o voi ruga sa-i faca cateva poze la Biutza, are si net asa ca le randuim una doua.
Cu impachetatul stau bine, prin dulapuri parca a trecut furtuna.Prin 25-26 plecam.
Suna telefonul ca in gara de nord chit ca nu am mai dat apartamentul la ziar de 3 saptamani.2 persoane care l-au vazut acum vreo 2 luni au sunat ca l-ar cumpara dar...data viitoare
Cred ca am "recuperat" zilele astea in care nu am scris
pupici la toata lumea
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Dacian, cum e Alina?? A reusit sa-l alapteze pe pitic?
Linda G. nu stiu daca am mai zis ce tratament iau, oricum iau No-Spa(antispastice) si Utrogestan(progesteron-pt. mentinerea sarcinii). Tu ce mai faci?Cum esti?
Claudelu, de-abia astept sa ajung prin Arad s-o "punem" de-o intalnire!
Linda N. ma bucur ca in sfarsit vii si pe aici! Sa stii ca si mie imi fac pofta fetele cand vorbesc de mancaruri sau prajituri....miammmmm!
Magda, ma bucur ca e bine Bia, in sfarsit...saracuta de ea! Dar esti sigura ca nu o sa mai guste din pasta de dinti?
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 6 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
alina33 spune:
Buna
Alina e mai bine si moral si fizic. Azi a mutat-o la et 2, si i-a adus cu ea in camera, dupa ce, cu citeva zile-n urma am avut o discutie pe un ton cit se poate de calm si convingator cu medicul care se ocupa de el. A facut conjunctivita piticul - sau a avut-o mostenire - ma rog - nu stiu - aveam si eu probleme cu conjunctivita si sor-mea - sa revin la subiect, ca am deviat, deci a aparut o altercatie care a facut-o pe Alina sa plinga, ca 'al mic, cu conjunctivita-n ochi abea daca putea sa deschida ochii si cu o seara inainte a intrebat ce sa-i dea, a rugat-o pe una din asistente sa-l stearga la ochi, ceea ce nu s-a si intimplat. Dupa un dialog dezinteresat i-a recomandat o asistenta, crema cu canamicina, pentru ca spitalul nu are. Ma miram daca avea, nu au nici macar lingura si/sau pahar sa-ti dea dapai medicamente.
Asa ca a 2-a zi m-am dus repejor la farmacie unde o doamna draguta mi-a recomandat picaturi in loc de crema cu canamicina. Problema mare - de ce i-am adus medicamente din afara de spital, si cum de-si permite Alina sa-i spuna doamnei doctoritza cum sa administreze ea picaturile la pitic. nu punem la calcul faptul ca nu aveau unde sa tina sticlutza de juma' pe 2cm la rece. Vezi ce mare e ditamai sticlutza! Madam cu orgoliul cit casa s-a decis de fata cu Alina sa le ia la rost pe asistente, bineinteles tura noua de asistente, care erau de pa alta planeta. Asistentele din matern au mai multa pauza decit activitate (am fost informat ca lucreaza 12 cu 24 si au pauze - de fapt e 1 cu 35 - ultima fiind pauza generala). Se stie ca dupa nastere esti mai labil din punct de vedere moral, iar dupa toate astea s-a apucat de plins ca nu au grija de Dragos si nici macar a 2-a zi nu l-au sters la ochi.
Asadar dupa toate astea m-am trezit cu o mica ne-intelegere din partea doamnei doftor, se pare ca din mesajul meu reiesea ca am amenintat-o desi nu imi aduc aminte sa-i fi spus ceva de genul acesta iar azi cam toate cererile Alinei s-au rezolvat urgent, fapt ce nu poate decit sa ma bucure.
Proaspata mamica asa cum spuneam se simte super, parca si la fata e mai senina. Exista doar o singura problema care ma nemultumeste pe mine si anume, piticul a fost obisnuit cu tetina iar acum, desi Alinei i-a venit lapticul, al' mic refuza sa suga, vrea doar sa simta plasticul in gurita - efect Pavlov. Ce e de facut, inafar de multa rabdare si insistenta?
Cred ca pe Vineri ii aduc acasa. Daca v-ati gindit sa mergeti in vizita, va rog sa mai asteptati un pic pina ii aduc pe amin2 acasa - si ne-om vedea noi cind o fi sa ne vedem, eventual virtual, ca am incercat (Alina mai mult) sa puna o conduita in vederea vizitelor si a galagiei din salon. Inainte sa le mute aveau, fostele ei colege, vizitatori cu duiumu, nu se putea odihni nici ele nici cele vizitate. Mi se pare stupid sa vii in vizita la un bolnav si sa te apuci sa maninci cu el - dar mai stii - poate asa ii stimulezi pofta de mincare, ma rog, am vazut si asta la colegele ei de camera - rudele de la tara, lihnite de foame, au venit in vizita (in pachet de cite 8 o data [sa fie mai ieftin biletul la tren pe grup?]) la bolnava sa manince impreuna!!! Harmalaia creeata si nervii acumulati probabil ca-ti creeaza insomnie, pentru ca oricum nu mai poate dormi nimeni din salon, nu punem la socoteala parfumul efemer de transpiratie combinat cu ce-a mai ramas dintr-un spray gol.
Asadar vreau sa va multumesc celor care ati fost in vizita cit si celor care aveau de gind sa mearga in vizita - buna intentia, dar acum e un sufletzel proaspat in salon care are multa nevoie de liniste si sa fie lasat sa creasca, iar eu proaspat tatic trebuie sa-mi iau rolul in serios.
Va las acum, cu speranta ca-mi spuneti voi cum i-ati obisnuit pe ai mici cu sinul si cred ca din rindurile de mai sus v-am raspuns la intrebarile voastre.
p.s. sunt un tatic nestiutor, ex: i-am dus Alinei Crini - mi-au placut mie cum aratau - nici macar nu stiam ce flori sunt - habar n-am avut ca nu poti dormi de parfumul lor ... dar invat repede
LindaG spune:
Ceau fetelor,
Bine ai venit Linda N.
Clau daca vrei mie poti sa-mi spui si Li ii mai simplu si cei din familie mai imi spun din cind in cind Li.Mersi pt. reteta de ecler.
Daci spune-i la Alina si la () ca ne e dor de ei si sa vina repede acasa!Si sper ca ii merge mai bine cu ochisorul!
Alina M. pe cuvintul meu ca as veni daca as putea.Dar las ca vin eu la vara...Ma bucur ca ati terminat cu bucataria macar acuma te mai poti odihni si tu.
Ioana,eu sunt bine,azi a plecat mami cu bunica-mea inapoi in Rom.,si eu incerc sa duc munca de lamurire cu barbatul meu sa plec si eu,dar nu stiu daca tine figura..In rest ii totul ok.
Va pup mult de tot.
LindaG