Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 11
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Asa bine am dormit de amiaza,de mult n-am mai dormit asa mult la amiaza.Cred ca e din cauza vremii.A plouat un pic,dar e tot noros si e timp nasol.Dimineata a fost cald si soare,am crezut ca asa va fi toata ziua.
Mi-a mai trecut criza de fiere,dar am mancat bine la amiaza nu prea am tinut cont de ea.Sper sa nu ma apuce iar.
Claudiak si eu l-am pus pe bb la san atunci seara dupa ce am nascut,m-au obligat asistentele.
Anto te mai doare gatul? Deni cum este,ziceai ca o doare si pe ea putin? Sa ne zici maine ce-a mai zis dr.
Am vrea sa mai iesim si noi putin,dar nici noi nu stim ce sa facem,e noros si poate vine ploaia.
alina
Claudelu spune:
Mai fetelor pe mine nu ma mai scutesc musafirii astia......tare as mai fi dormit si eu la amiaza dar ghinion...
Am vrut sa mergem si noi la Alina la spital, eram pe jumatate imbracati si ghinion, se aude interfonul si la usa niste verisori au venit sa-l vada pe raul..mama dar nu-i mai vedeam dusi...si au stat de mi s-a acrit de ei...plus ca nu prea am avut tangenta foarte mare cu ei si nu prea aveam despre ce vorbi...intr-un final am scos-o noi cumva la capat...Oricum gestul conteaza!!!
Alina si Claudia, sa stiti ca nici pe mine nu m-a instruit nici o asistenta cum sa-l alaptez pe Raul...mi l-au aruncat in brate si descurca-te...noroc ca a fost mama pe coridor si dupa ce au iesit asistentele din salon a intrat mami si m-a instruit ea...Asa e mai nou pe la spital...le doare undeva daca te descurci sau nu!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Claudelu spune:
Eu il scot pe raul in fiecare zi la are...dar saptaman asta doar pe balcon ca liftul nostru e cu hiba si mie tare frica ca se tot blocheaza si eu am oroare de lift...si stau doar la etajul 6, deci va imaginati ca as avea ce urca...Oricum il pun pe balcon in carucior si Doamne ce-i mai place...nu doarme cat e la aer dar dupa ce il pun in patut cade ca eroul...
Anto draga nu stiu daca ti-am spus dar a pus Claudiu la Loto in ziua aia dar nu avem noi noroc sa castigam...n-am castigat niciodata nimic...
Ioana cand va mutati la Arad? Poate ai mai spus dar eu nu imi amintesc....ca sa programam de pe acum o intalnire...
Azi nu cred ca mai intru ca m-a rugat Claudiu sa-l mai las si pe el si ce sa fac bietul cu el ca are o droaie de filme noi si nu apuca sa le vada ca eu am monopolizat totul!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
LindaG spune:
Ceau fetelor,
Eu astazi is tare obosita ca am fost azi cu Mark dupa mami si dupa bunica-mea si m-am trezit "cu noaptea in cap" la ora 8 dimineata(de obicei ma trezesc la 12).Asa ca acuma am sa pic la datorie.Cred ca o sa dorm ca un pui mic.
Ma, eu acuma va zic ca ma bucur ca va simtiti mai bine(Clau) si acuma scrieti ca ati facut criza de fiere.Pai ce prostiute faceti voi?Oricum va doresc sa va faceti bine repede.
Cam atita azi de la mine dar promit ca miine ma mai uit inca o data ce ati scris si am sa va scriu o "scrisorica" mai lunga.
Va pup si noapte buna la toate si la toti.
LindaG
alinamoro spune:
Mai fetelor daca va spun ce-am facut...Am mers la prietenii nostri la Cicir si am facut un tratament pentru criza de fiere,am mancat clisa fripta cu ceapa verde,a fost superrrrrrrrrrr!
V-am facut pofta?Acum de 20 de minute am ajuns acasa.A fost foarte fain,Dragos a fugit pana a fost tot ud,noroc ca mi-am pus haine de schimb.Au gazon verde in curte si e foarte mare curtea.La noi la bloc parca e inchis in cusca saracu',mai ales ca nu-l las sa umble peste tot.
Clau tu cum stai cu criza de fiere? Mai trebuie sa-ti vina musafiri sa-l vada pe Raul?
Ma duc sa ma culc ca maine ma trezesc dimineata sa merg la lucru.Seara nu m-as culca nicicum si dimineata abia ma trezesc.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.
alina
Claudelu spune:
Mai Alina ce te mai invidiez ca ai la cine merge la curte...la noi toti prietenii stau la bloc, bine cu exceptia sora-mea care de cand s-a nascut raul s-a "mutat" ea la noi......dar si ea pleaca cat de curand din tara si nu se intoarrce dacet pe la sfarsitul lui septembrie...
Eu stau bine cu fierea...si asa cum ai facut si tu, azi am mancat din nou mici, ca doar nu credeti ca m-am putut abtine cand am simtit mirosul...
Raul al meu azi a fost un ingeras, a fost fff cuminte si acuma doarme drept pentru care fug si eu la culcare...
Va pup si va doresc celor care munciti o saptamana cat mai usoara si noua celor "casnice" o saptamana plina de viata!
dialu spune:
Ceau, mamicilor din Arad. Vad cu nu sunteti prea multe, dar destule pentru a purta o conversatie de muuulte pagini.
Ma alatur si eu voua, pentru ca 20 de ani am locuit in Arad, bunicul meu mai sta acolo, mama mea la Semlac (langa Pecica daca stiti), am terminat liceul la Slavici in 90 si mai am cateva prietene bune in Arad.
Peste 2 saptamani descind pe plaiurile aradene si am o mica probleme, poate ma ajutati.
Am nevoie de un scaunel de servit masa pentru baietelul meu. Aveti cumva de vanzare, inchiriat asa ceva, sau puteti sa ma sfatuiti unde pot gasi de cumparat, dar ceva mai ieftin. Poate fi si din lemn, fara masuta. Nu vreau ceva scump pt. ca il voi folosi numai 6 sapt. cat ramanem in Ro.
Am si niste hainute de gravida potrivite pt. inaltimea 1.52 - 1.65, de timp mai racoros. Daca aveti nevoie, sau stiti pe cineva care are nevoie, le daruiesc!
Sper ca nu v-am inoportunat cu mesajul meu!
Va pup si sper sa mai vorbim.
Diana
anto spune:
Bine-ai venit Dia la Arad!Binenteles ca ne bucuram ca nostru se mareste.Eu din pacate nu te pot ajuta cu masuta dar precis fetele din Arad o sa-ti dea vre-o idee.Spune-ne cate ceva despre tine ,sa te treaca Claupe listuta.Clau ai de lucru[:D
dialu spune:
Da... deci sa ma prezint putin. Dupa cum a-ti vazut ma cheama Diana, am 31 ani (fecioara), casatorita cu Cosmin (rac), si avem un baietel Patric Maximilian nascut in 10.02.2003, deci varsator. Am incercat sa incarc o poza cu Patric dar trebuie sa la prelucrez un pic, doarece toate sunt prea mari.
Locuim in Olanda la Haga.
In rest nu stiu ce as mai putea sa spun. Poate ma mai intrebati voi. Astept!
Felicitari si multa sanatate pentru proaspata mamica Alina si bebelusul Dragos! Sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii!
pufymic spune:
Buna fetelor!
In primul rand bine ai venit printre noi, Diana!
Noi am fost azi la eco, ca eram tare necajita din cauza contractiilor dureroase pe care le am....bb e bine, tare scumpic si miscaret, insa cam rusinos, ca tot cu fundicul a stat la noi, nu a vrut sa ne arate ce putza are....in rest dr. m-a linistit(din nou), si mi-a zis sa continui tratamentul pe care il am, si daca nu pot merge la lucru, mi-a zis sa-i spun ca-mi da in continuare concediu medical...e super medicul meu, sunt foarte multumita de el...
Voi ce mai faceti?
Alina M, Claudelu, vad ca voi v-ati tratat fierea...sunteti mortale!Ce va fac piticii?
Magda, tu cum esti?Cum e Bia?
Linda, Anto, voi ce mai faceti?
Dacian, cum se simte Alina?dar bb mic?
Clua, cred ca tu ma intrebai cand ne mutam in Arad....pai la toamna, dupa ce nasc, adica dupa 29 sept(asta mi-e DPN-ul), dar si dupa ce nasc mai stam cam 1-2 sapt. aici ca e bb prea mic...
Oricum, in vara asta vom fi prin Arad , si va dam de stire, poate o punem de-o-ntalnire!
Cam atat pentru azi....
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 5 zile)