Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Am uitat sa va intreb cate portii de ecler vreti ca vi le trimit prin posta sau cu prastia(depinde de distanta)!!!!
Sa-mi dati si adresele exacte!!!!!!!
arad_linda spune:
ceau mamici cu burtici,
Vad ca nu atzi terminat cu eclerele...lol.Ca-mi lasa gura apa de la atitea vorbe de eclere.
Burtica creshte, sanii dor ingrozitor..si pe bb mic nu il simt inca din pacate..sper sa fie ok...insa nu mai am mult pina fac eco ..pe 11 Mai.
pufymic...nu mai gasesc nicicum forumul Mamici Sept_Oct..2004.Il am salvat in Favorites , insa nu mai pot scrie, caci apare subiect inchis. daca shtii ceva anuntza-ma te rog.. Vream sa raspund in legatura cu gropile...lol.Am vizitat si Detroit-ul si NewYork-ul,, in orashe gropi si pe unele autostrazi ..mai rau decit la noi..ashe ca..prefer sa discutam de burtici.
pupici pe burtici
19 saptamini
Linda N.
Apropo, mi-e o pofta nebuna pe un langosh cu brinza shi marar...Facetzi un pustiu de bine careva si trageti cu prashtia sau poate sari-tzi careva cu o reteta
Claudelu spune:
Linda, ma bucur ca esti bine, abia astept sa mergi la eco si sa ne povestesti ce este...daca vrea sa se arate sau poate nu vreti voi sa stiti...
UITE MAMICI SEPT-OCT 2004
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25658&whichpage=2
Te ajut eu daca nu te superi!
Anto imi pare rau ca o doare si pe Deni gatul...stii ca atunci cand vine una vin toate gramada...Sanatate multa lui Deni!!!!
Din cate am citit am observat ca a dat boala aproape peste toate dintre noi...Insanatosire grabnica la toate!!!!
Alina M. ai teminat cu curatenia? Dragos tot atat de harnic este? Bravo lui, dragutul de el!!!
Magda tu pe unde umbli? Ma bucur pentru Bia ca i-a trecut febra si ca e mai bine!
Li pai incearca si tu sa-l convingi pe Mark sa te lase sa vii in tara...asa ne-am putea cunoaste mai bine!!!
Claudia imi pare rau pentru voi ca v-ati racit! Bine ca nu a luat si Vanessa de la voi!
Ioana nu-ti face probleme ca nu prea misca bb al tau dar e cam pitic acum, mai ai rabdare si tu putin...cam pe la 5-5 luni jumate incepe show-ul...
Mai nu mai stiti nimic de Cristina...Alina n-ai mai vorbit cu ea? Transmite-i salutari din partea mea, in caz ca vorbesti cu ea!
Dia pe unde esti? N-ai mai aparut pe la noi!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
LindaG spune:
Ceau fetelor,,
Clau,insanatosire grabnica la Raul ii doresc.Spune-i ca il pupSa stii ca m-am distrat si eu cu mincarea pt. tatal-tau .
Anto si tie si la Deni va doresc insanatosire grabnica si un pupic.
Alina M. mai aveti mult de lucru cu bucataria?Ati primit mobila noua?
Linda N. sa ne scrii dupa ce ai fost la doctor.
Ioana ,cum te simti?Tot mai ai dureri?Ce a zis doctorul?Daca totul merge bine,voi veni in August in Rom. dar inca nu ii nimic sigur.
Magda tu ce mai faci?Mai ai inca de impachetat?
Eu azi am fost harnica,am spalat trei rinduri de rufe,ca m-am gindit ca daca afara tot ploua macar sa nu stau pe degeaba.
Acuma ma duc sa fac mai departe ordine.
Dia sa mai intri si tu pe la noi.
Va pup si poate mai intru mai tirziu.
LindaG
arad_linda spune:
Claudelu mersi pt adresa la forum.
Da cu reteta de langosh? Cum ramine?
Azi cred ca fac si eu un sos de marar si ceva ciuperci..si sa nu uitam de carne(ca la bb mic ii trebe carne la greu..daca ar fi dupa el cred ca numa carne ar vrea..dar eu ma fortzez si la fructe.)
S-a incalzit vremea si pe aici prin canada, asha ca s-ar putea..daca nu mi-e foarte lene..sa plantez ceva roshii shi ardei.
Oricum seara mi-este planificata.. azi ruleaza episodul final de la "Friends".
Pupici pe burtici,
linda N.
Am resocotit 19 sapt si una zile
Apropo cu mischatu lu bb mic.. S-at putea sa mishte shi sa nu imi dau eu seama? Adica se simte bine cind se mishca, sau pt inceput mischarea e mai greu perceptibila?
Claudelu spune:
Linda eu l-am simtit pe Raul asa mai bine doar pe la 5,1/2-6 luni...l-am simtit si mai repede dar foarte rar si foarte putin...deci nu-ti fa griji ca vei avea timp sa-l simti...sa vezi cum se va misca burta dintr-o parte in alta...Raul se aseza pe partea dreapta a burtii si se impingea ca de multe ori aveam impresia ca vrea sa iasa direct prin burta...
Mai Li dar harnica mai esti!!! Incearca si tu sa faci tot posibilul sa vi acasa prin august...ar fi super ca atunci am putea merge la o clisa fripta!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
anto spune:
Aoleu ce harnicute sunteti Nu pot tine pasul cu voi
Clau i-mi pare ff.rau de Raul ca e bolnavior .Asa am patit si eu cu Deni ,la trei saptamani a facut rosu in gat si de-atunci tot probleme am avut cu ea cu gatul.Pana pe la doi ani .
Linda ,rezeta de langos o s-o rog pe Toria (de la fetele din Austria)sa-ti dea.Are ceva retete de langos ,daca nu ma insel.
Ioana , saptamana viitoare i-mi recolteaza exudat f. ,trei sapt. am luat antibiotic si nu avea rost .Sunt mai bine dar ganglionii tot nu mi s-au tras de tot.Marti merg la control , sa vad ce zice .
Deni nu a primit antibiotic , nu e asa de rau .La ea amigdalele sunt tot timpul mari si rosii .Azis dr . ca momentan nu trebuiesc scoase ,doar daca face mai des .Dupa 14 ani se vor retrage oricum .
Timpul pe aici e urat .Frig ,ploua ...,e ca frasu
Claudelu spune:
Raul e din ce in ce mai bine...azi chiar a mancat 35 ml de zeama de orez si 125ml lapte, astea la o singura masa...i-a fost dor rau de tzatza ca acum nu mai are stop la supt...pana acum nu a supt mai mult de 100ml, azi a batut recordul...Scaunul i s-a reglat si a inceput sa fie din nou galben(ca-l avea verde inchis si mirosea ingrozitor de urat), bubitele s-au tras, iar degetelul nu mai e atat de rosu, se vindeca si ala...Doar ca daca nu-i dracu ii tata-so..de la antibiotice a facut micoza in gurita, si trebuie sa-l curat in gurita, dar scapam noi si de asta ca doar suntem mari si tari...
Anto de ce aispus ca la 14 ani se retrag amigdalele? EU pana la 20 ani nu am avut probleme cu amigdalele si de atunci fac tot des amigdalita...cand am fost la medic ultima data a zis ca deja sunt numai foite... Pup-o pe Deni din partea mea...
Si aici e cam naspa afara...acum e soare acuma ploua...si e si destul de rece...
Nu cred ca v-am spus noi facem botezul pe data de 15 mai!!!!
Va pup!
claudiak spune:
fetelor!
Eu ma simt putin mai bine, numai vremea e foarte urita la noi Ploua fara pauza si sint 6 grade afara
@Claudelu
Ma bucur ca Raul se simte mai bine!
Sa stii ca m-am mai uitat inca odata pe hirtia ce o am de la medic. In caz de diaree, trebuie ca bebe sa bea cit mai multe lichide. La copii alaptati, laptele de mama e cel mai bun! Nu trebuie sa intrerupi alaptatul ci dimpotriva, sa-i dai mai mult daca cere. Lapte de vaca in schimb nu e voie sa primeasca (oricum la Raul inca nu e cazul ) In februarie, am fost cu Vanessa in spital o saptamina fiindca a fost tare bolnava, printre altele, o gripa intestinala. Medicul a zis ca daca o mai alaptez inca, e foarte bine. Lapte nu mai aveam asa mult, ca sugea numai odata pe zi, dar am pus-o la sin de cite ori a cerut si dupa 1-2 zile, puteam sa-i dau de 3 ori pe zi. A fost singurul lucru ce i-a ramas in stomac. In cipa in care bea ceai sau minca putin orez, avea diaree iar.
Sper ca nu te superi e mine ca iti mai dau din cind in cind un sfat. Nu stiu cum esti tu, dar eu la inceput ma intrebam de 100 de ori daca e bine ce fac, cum fac...
@Alina M
Ai terminat cu curatenia? Eu azi nu am facut mai nimc in afara de mincare si curatenie in bucatarie...
@Anto
Iti tin pumnii sa va faceti cit mai repede bine!
@Pufymic
Ma bucur ca-ti merge bine. Lasa ca poate la urmatorul eco o sa arate bebe ce e Vanessa mea nu a vrut. A stat ba pe diagonala, ba culcata cu picioarele adunate, apoi de pe la a 26 sapt. s-a pus in fund si asta a fost... Medicul a banuit ca e fetita, dar abea la cezariana ne-am lamurit
Roland a simtit-o pe Vanessa la 21+0 saptamini Eram chiar in vizita in Romania. Eu am simtit-o prima oara destul de devreme, la 15+0. Dar a si topait la mine in burta de numa
@Alina33
Dacian, ce mai face Alina? cum se simte Dragos? E mai bine cu ochisorii? Suge?
@Maggda
Ma bucur ca Biuta ta e mai bine!
@Dialu
Voi ce mai faceti?
@Arad Linda.
De cite ori citesc numele tau, Linda N., ma gindesc la sora-mea (LindaG). Numele nostru de fata incepea cu N....
Sa ne scrii dupa ce ai fost la medic!
Eu am simtit-o pe Vanessa destul de devreme, la 15+0. A fost ca si cum ar fi lovit cineva cu degetul pe burta, dar din interior Primele 3-4 saptamini am simtit-o, o data la 2-3 zile, apoi tot mai des. Foarte tare am simtit-o cind am plecat in Romania (pe la a 21 sapt. de sarcina). Am dormit noaptea in Austria si Vanessa a tropait o ora fara pauza. Am simtit ca s-a intors in burta, ceea ce mi-a confirmat apoi medicul la intoarcerea acasa
Dar e foarte diferite, cind si cum se simte bebe in burtica. Depinde de pozitia in care sta, de cit loc are, de cum sta placenta etc.
Asa, ma duc acum sa ma joc cu Vanessa
V-am pupat