FIV 11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anya,am inteles bine?Ai facut FIv nereusit si ai ramas natural dupa.Acum daca nu reusesti natural vrei sa faci Et,nu?Bravo,poate ca numai este nevoie de ET!!!!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Multa bafta tuturor fetelor. Vad ca e o adevarata echipa si asteptam tot atatia bebelusi!

Giugiuca: e f bine pana acum, ma gandesc la tine marti la punctie si in continuare.

Va pup, sa vina numai vesti bune!
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Salutarre
Elena ,da am acelasi tratament ca si tine .Mi s-a spus ca in a 8-a zzi de ciclu sa fac eco.mie mi-a venit ieri ,sambata,azi am inceput cu diferelinul subcutanat in mana,de maine intra si menogon+puregon seara.Fiind week-end,inca n-am sunat la giulesti.Luni voi vedea daca ma cheama sambata viitoare ca atunci pica a 8-a zi.
Bafta pt GIGIUCA SI MIRELA..va tinem pumnii
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna,
Am venit de la eco. Am in jur de 10 foliculi. Problema e ca pe un ovar au (sunt) crescut mai mari iar pe celalalt sunt mai mici.
Nu stiu cu exactitate cand va fi punctia (miercuri, joi). Maine voi merge iar la eco.

Ja mult succes! De unde ai cumparat medicamentele? din spital?

Giugiuca cum a fost azi? Am fost si eu pe la 8 la Giulesti si-am facut injectia de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Salutare fetelor si inca o data multumescu pentru incurajari..
Am fost azi la eco..si Dr.Marinescu a exclamat:OAU!!
Am foarte multi foliculi si mari de dimensiuni peste 19.5-21.5..( nici nu i-a mai numarat)..erau si din aia mici..si mari...de toate marimile.
Diseara fac pregnilul si marti dimineata la 8.00 punctia, urmand ca vineri sa fac ET.
Endometru era 11.3, si se pare ca pana acum m-a ajutat Dumnezeu si toate au mers bine.
Ellena iti tin pumnii pe miercuri, la fel si pentru celellate fete care au inceput ..Ja, Ileana, Suzana, Tia maxima bafta!!
Hai ca va fi bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetelor! Va urez sa faceti cati mai multi embrioni si cel putin unul sa se prinda!
Maine ma duc sa ma internez si poimaine ma opereaza.Sper sa iasa bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Multa bafta fetelor suntem alaturi de voi si va tinem pumnii.
Denisa mult noroc si sa reuseasca operatia.
Miercuri am sa va tin pumnii si o sa ma rog pt.voi toate.
Pupici si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna,
M-am intos de la eco. Foliculii mei sunt "baietei" mari acu. Diseara fac fac pregnylul. Miercuri la ora 10 va fi punctia.
Acu trebuie sa iau: Medrol,Tetraciclina, Aspirina si Acid folic.
Spuneti-mi tratamentul de dupa ET e injectabil ?

Irinelul multa bafta maine la punctie. Ti-au explicat ce trebuie sa faci inainte ? Mie mi-au spus sa nu mananc/beau nimic dupa ora 18 . Cum te simti de la pregnyl?

Ja cand mergi la prima eco? Suzana cand merge ?

Tia, Ileana pentru ce se face dozarea de estradiol? Ce este si oare de ce nu se face si la Giulesti?

Denisa mult noroc si succes la operatie.

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

dozarea de estradiol se face pentru stabilirea dozelor de menogon/ puregon pana la prima ecografie.
bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Multumesc, ELLENA! Fie sa aiba toata lumea parte de o minune mica . Multa BAFTA!!! celor ce fac zilele astea FIV-ul. Curaj, e "floare la ureche" pe langa toate analizele de pana acum.

Fie sa stea rusii numai la ei, acolo (sau la cine ii vrea)!!

anya

Mergi la inceput