FIV 11
Raspunsuri - Pagina 6
ileana spune:
Dozarea de estradiol, cum a zis Tia, plus ca fct. de cat iti iese, incepi intr-o anumita zi menogonul...
ilenya spune:
Va tin si eu pumnii celor care sunteti 'in focuri' acum (ca si celorlalte , of course)
Denisa, sa treci cu bine peste interventie, sa se repare tot ce-i de reparat pe-acolo si sa vii aici cu vesti bune!!!
Va pup,
Ilenya
monbb1 spune:
Denisa, ma gandesc la tine si sigur va fii bine cu operatia. Scrie-ne cand poti.
Elena: La fel, o sa fie bine. Sa respecti sfatul lor de a nu manca inainte. Ei te sfatuiesc sa nu mananci, bei inainte din cauza anesteziei din timpul punctiei. La mine la a2a punctie, au fost multi foliculi si pozitionati astfel incat a trebuit sa-mi dea mai mult anestezi si mi-a fost rau dupa...noroc ca nu mancasem. Dar la un moment dat, cateva ore bune dupa punctie am baut un pic de suc pe care l-am dat imediat afara. Mi-a parut rau ca n-am stiut efectele anestezicului, ei ma tot intrebau daca mai vreau si eu ziceam da...depinde de fiecare data...la prima punctie n-am avut absolut nimic!
Va tin pumnii la toate sa se lase cu ochisori
ja spune:
Tratamentul l-am luat de la Giulesti....39.500.000 pentru 10 zile de tratament complet(credeti ca va mai trebiu?)
Prima eco pe 3 mai,luni.In rest totul bine.....popou sus
Bafta tuturor ce asteapta ,indiferent sub ce forma se chinuie sa-l prinda.
ana
giugiuca spune:
Bafta fetelor,
Eu maine am punctia..o sa va scriu maine seara cum a fost.
Am ceva emotii ..cam mari, ce-i drept.
Denisa bafta si tie si Mirelush multa bafta..
pregnil-ul m-a durut aseara, dar probabil ma incordasem prea tare...
in rest ok.
Ma pregatesc sufleteste pentru maine, nu mananc..stau cumintica..
Doamne-ajuta!
gabid spune:
Multa bafta pewntru fetele care fac punctia!Mult succes celor care incep FIV!
Denisa,iti tin pumnii sa iasa bine!
Giugiuca,Ellena...trebuie sa fie bine!Nu vreau sa mai aud vesti proaste!
Gabi.
gabid spune:
Giugiuca,dupa ET eu la Medssana am avut utrogestan ovule.Am inteles ca la Giulesti se da si progesteron injectabil.Nu ai inceput sa iei utrogestan?Inseamna ca iti va da progesteron fiole.Fiecare clinica cu obiceiurile ei!
Gabi.
ileana spune:
Servus,
Acum am aterizat de la estradiol...ce lot este in mai 30 de FIV ( PE LISTA) PLUS CE MAI SUNT CU ET...
Bafta tuturor!( mai repede celor cu punctie maine si poimaine)
Astept sa ma sune Prof. aNCAR, CA SA VAD CAND SI CUM INCEP SA MA CIURUIESC....
Ellena spune:
Buna fetelor,
Liniste mare azi pe-aici ... si-o vreme afara....hai sa va tin de vorba ...
Am facut aseara Pregnylul. Nimic deosebit. Cateodata chiar ma gandesc de ce nu am nici un fel de simtome. Burta nu ma doare, nu e umflata, doar sanii de la stimulare sunt ceva mai umflati.
Azi am pauza.M-am saturat deja de stat in casa si nici pe-afara nu prea am ce sa fac. Am fost la cumparaturi doar ca sa treaca timpul mai repede.
Acu imi astept barbatelul cu soldateii. Sper ca sunt bine antrenati si instruiti sa nu vina obositi de pe drum (peste 500 km).
Voi?
Irinelul te asteptam cu vesti. M-am gandit azi toata ziua la tine. Daca poti, scrie cat mai in detaliu cum a decurs punctia azi si cu ce rezultate. (Daca te-a durut, minte si tu putin si nu ma speria prea tare)
Ileana, Tia sunteti in acelasi lot nu? Asteptam vesti de la voi despre tratament. Am inteles io bine ? 30 de FIV-uri in mai, plus ET? Oauuuu ! Cateodata nici nu-mi imaginez ca sunt atatea cupluri cu probleme. La Medasana e al doilea lot anul asta. Pana la toamna mai au programat vre-o unul?
Ja, popoul sus! Unde iti faci injectiile subcutanate? In burta, brat sau pulpa? E foarte scump menogonul, si eu a trebuit sa mai cumpar din spital 20 de fiole. Dar, ce nu face o mama pentru copilasii ei ?
Bafta multa si noroc tuturor !
anis spune:
Multa BAFTA fetelor! Doamne ,sa fie cat mai multe reusite..sau numai reusite...mai bine zis!
AniS