FIV 11
Raspunsuri - Pagina 4
nicole74 spune:
Buna fetele!
Stie careva in ce consta ecografia testiculara si de prostata?
Multumesc
Si multa BAFTA!
ilie spune:
quote:
Originally posted by ileana
Am retinut bine, nu , sunteti tot la PROF. Ancar?
Ilie/Suzana...acum vad, Suzanei i-a recomandat puregon?
Noi facem FIV la Timisoara cu dr. E. Vladescu
Ilie & Suzana
anemona spune:
Simonica Georgiana, LA MULTI ANI!
La multi ani tuturor Georgeilor si Georgetelor si Georgianelor!
Sa sarbatoriti cum se cuvine!
Multa bafta la foliculi si fiti optimiste fetelor, norocul va va gasi mult mai usor! Ma gandesc la voi toate si va tin pumnii!
Ileana, eu am fost mancata la estradiol. Poate iti mai raspunde cineva totusi.
Anemona
ileana spune:
Merci, inseamna ca doar Tia este cu mine...cred ca datorita datei, m-am gandit ca suntem cu totii la Medsana...
Cred ca te-am mai nedumerit odata cu asta, cand am scris ca o sa ne vedem la Medsana...
Oricum intrebarile mele raman valabile, daca aveti timp...
Revin cu rugamintea mea pt. prospectul de menogon, nu am gasit nici pe net unul in limba romana....
Ellena spune:
Am revenit!
Am facut azi prima eco (dupa 7 zile de stimulare). Am vre-o 5 foliculi pe un ovar si 5-6 pe celalat. Au cam 12 - 13 mm. Endometru: 11 (trilamelar??? sau ceva de genul asta). Continui injectiile cu: diphereline 0,1 dimineata si 6 menogon seara. Duminica - urmatoarea eco. In functie de ea, punctia ar trebui sa fie marti sau miercuri.
M-am intalnit cu Irina. S-ar putea sa avem punctia odata.
Bine ai venit Anya ! Multumim de incurajari! Am inteles eu bine? Ai un baietel prin FIV? Felicitari ! Sa-i dea Dumnezeu si o surioara!
Ja cred ca dr. Marinescu lucreaza de obicei cu dr. Codreanu, iar dr. Niculescu cu dr. Cocei. Cred ca se fac si exceptii. Eu acu merg la Niculescu dar sunt mai mult pacienta dr Cocei. Pe ea am ales-o de "tata".
Ileana noi am facut analizele in toamna, la Giulesti. Costau in jur de 1.900.000 lei. Nici eu nu am si nici n-am gasit prospect pentru menogon in lb romana. Nici cel cumparat de la spital nu are (deloc).
Gabitu la multi ani printesei tale, mult noroc si sanatate !
Va multumesc la toate ca sunteti alaturi de noi ! Mult noroc tuturor!
Ellena spune:
Anya am citit acu ce-ai scris la Inseminare artificiala. Mare minune baietelul tau ! Sa creasca mare si sa va bucurati impreuna.
Mult succes in continuare !
ja spune:
salutare
La multi anl sfintilor si sfintelor de zi
La muriti-ma si pe mine(daca stie cineva)cum e cu stimularea scurta.Bag de seama ca sunt singurica cu varianta asta(habar nu aveam ca mai exista si alta).Sa fie varsta (26),sau ca el e cu probleme sau faprul ca atunci cand am fost intrebata cand vreau m spus sa fie cat mi repede.Si vad ca nu toata lumea are acelasi tratament.Diferentele sunt datorita lungimii?
ana
Ellena spune:
Draga Ja, nu esti singurica. Vei urma protocolul scurt?
Uite cum a fost la mine protocolul scurt:
Normal in prima zi de ciclu trebuia sa fac o eco.(eu am facut-o mai devreme).
A doua zi: Diphereline 0,1 dimineata subcutanat.
Incepand cu a 3-a zi: Dimineata - Diphereline 0,1 si menogon (puregon) seara.
Dupa 7 zile de stimulare completa m-au chemat la eco (in a 10-a zi de ciclu).
In fuctie de cresterea foliculilor obtinuti doza si durata tratamentului pot varia.
Dupa apoximativ doua saptamani (de la inceputul ciclului) va avea loc punctia si apoi ET.
Tipul de stimulare (lunga sau scurta) cred ca e in functie de organism si de raspunsul lui la stimuli. Eu n-am raspuns prea bine la prima stimulare, un protocol lungo-scurt, asa l-a denumit dr si din cauza asta acu fac stimulare scurta.
giugiuca spune:
Buna la toata lumea, La Multi Ani pentru toate Georgianele si Getutzele!!!
Asa cum spune si Mirela..noi doua deja ne-am luat de manuta si marti ne ducem la punctie...si fiind optimiste din fire ne-am rezervat eja locuri in fata la mamici ianuarie 2005..
Cine vine cu noi??!!
La mine au gasit atat de multi foliculi ca nu i-a mai numarat..a zis ca sunt peste 26, dar sunt inca mititei intre 15-17..asa ca mi-a mai dat pentru 2 zile menogon si puregon.
Duminica iar am eco...si marti punctia..
Se pare ca protocolul lung a dat rezultate bune la mine, doctorul spune ca contat mai ales varsta ( am 23 de ani..acusica pe 8 fac 24)..
Asa o fi!!
Mirelush ai mai prins curaj dragutza...??
dodo24 spune:
Bafta multa, fetelor! Sa dea Domnul ca pana in octombrie, cand
mai mult ca sigur voi face cunostinta cu FIV-ul, voi sa fiti cu burtici maaaaari si frumusele.
La Multi Ani Georgei si Georgete!
Dodo.