La France (7)
Raspunsuri - Pagina 2
lu.more spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Sibylle!!!
Ai grija cu patinele! Sa va povestesc patania mea? Dupa cum unele dintre voi stiu deja, eu fac pe viteaza cu rolele, iar la patinoar am fost de doua ori. De fiecare data cad, in fund (cu rolele) sau in genunchi (cu patinele). Si de fiecare data ma dor inchieturile mainilor dupa. De unde rezulta ca am ramas cu o sensibilitate si ca ar trebui sa fiu atenta. Ceea ce n-am facut (daca stiam...) cand am framantat cozonacii acum o saptamana! Duminica a incaput sa ma doara mana stanga, de doua nopti ma trezesc de durere, iar peste o ora merg la doctor, ca nu mai pot (asta nu ma impiedica sa scriu...)
Maine suntem pe baricade, in final l-am convins si pe sotul meu, si mai mult ca sigur o sa fie si Anca.
Cand i-am spus azi dimineata ca vine Ruxandra, a zis ca nu mai e asa de sigura ca vrea sa mearga la prietena ei!!! Asta inseamna, Mihaela, ca Anca pastreaza o amintire foarte buna de cand am fost la voi (ca si noi de altfel!). Deci eu va zic pe maine, unde vreti voi, iar pentru restul fetelor, week-end placut!
Va pup, Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
chatonel spune:
delphin, cazui ca n-am de ales: la 7 si ceva ies cu ciinele in parc, apoi pap micul dejun in fata pc-ului... dupa e dusul si plecarea la servici:)
Toulouse, la ville rose
oLo spune:
Feletor, legat de problema Mihaela. Sa facem cumva sa ne diferentziem, ca uite, citeam mesajul anterior si ma gandeam... cand o fi venit Anca la mine??? Si mai ales care Anca??? Pe urma m-am prins (deh, sunt blonda :D) ca nu-i vorba de mine :))
Am lansat o invitatzie catre fetele din IdF. Duminica, 2 mai 2004, intalneala in Parc des Sceaux (92). Care vrea sa vina, sa-mi dea un PM, sa fac lista. Punem de un picnic.
Pupici,
Mihaela... no 1 :))
sau mai bine...
oLo
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Sibylle!
Iti tinem pumnii la patinaj si sa ne tii la curent cu progresele.
L si bb mic (DPN 20 oct.)
oLo spune:
Sibylle: LMA!!! si suces la patinaj!
Oana: iti tin pumnii in continuare! Sa dea Domnu sa fie bine pana la urma. O sa avetzi ce povesti nepotzilor!
Pupici,
oLo
oana cretu spune:
LA MULTI ANI Sibylle! Multa sanatate si tot ce vrea inimioara ta sa se indeplineasca! Iti multumesc inca o data, caci, chiar daca nu ne fac acte acum, ne casatorim, ceea ce ne doream demult, dar ne era frica sa mergem la PRimarie, sa nu avem probleme. Speram sa nu fie nici o problema, si sa accepte mariajul nostru. Pacat ca nu o sa avem bani sa facem cum vroiam noi cununia, dar asta este, o sa mergem si noi doar cu martorii la primarie si gata! Ramane sa ne facem o situatie aici, si cununia religioasa sper sa fie asa cum o visez.
Sibylle, vreau si eu la intalnirea cu O-zone, dar sunt departe!
Sambata asta sau sambata viitoare sunt la Hit Machine?
Acum ma imbrac sa plec la Espace Sante Jeunesse caci au primit scrisoare de la Securitate ca nu e complet dosarul meu si sa mai trimitem informatii.
Va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Chuny spune:
Va multzumesc mult la toate!!! Nu se mai simte omul singur dupa urarile voastre. Va pup.
Sibylle
Corina spune:
La multi ani Sybille!! Tot ce iti doresti sa se implineasca!!
Olo,vreau mai multe amanunte despre intilnirea de la Paris,poate venim si noi!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!