Mamici de Sept.-Oct. 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

Mihaela ce bine ca e bine, felicitari pt. bb jucaus, ma bucur ca totul e bine, doctorii astia sunt pe nicaieri...arunca cu vorbele...in fine .

Corina G si eu tot cu Mustela ma dau , si sper sa n-am parte de vergeturi mami al meu n-are dar cine stie...

Mel noi suntem bine , luni trebuie sa sun sa merg la doctor pt. vizita obligatorie din luna a 5 a si atunci o sa-mi dea trimitere si pt. eco morfologica.Sper sa fie totul in regula.
Tu cum mai esti cu raul, s-a mai diminuat?
In resti bb are zile si zile , cand e mai activ cand nu , noaptea eu nu-l simt cred ca am somnul profund ca am momente cand ma pun pe spate si se pare ca nu-i convine ca simt cum se invarte si ma resemnez...am inceput sa dorm cu perna printre picioare ca nu se mai poate simt cum imi intra os in os.

Va pup

Cristina 19 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty, ziceai ca nu ai timp sa mergi la medicul de fam, si ca oricum e coada la el.....Sa stiti ca noi gravidutele avem prioritate, si nu avem nevoie de programare!!! Eu de fiecare data ma duc neprogramata, si niciodata nu am asteptat la rand(chiar daca era) ma "lua" imediat ce ajungea, si de fiecare data se comporta exemplar, chiar daca ma duc 2 zile consecutiv cum am mers sapt. asta....Si in plus de asta mie de fiecare data mi-a dat retete gratuite, fara nici un fel de conditionare .
Corina G, si eu sunt deja nerabdatoare sa-l simt pe bb meu.
Si ai dreptate cu vergeturile: cu orice creme sau lotiuni ne-am da, daca avem in gene sa facem vergeturi, tot vom face! Dar si cremele sunt bune la ceva...macar nu ne mai mananca pielea chiar asa tare..
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Miha ma bucur ca tot e bine, ca geinecologul s-a inselat.
Eu am fffff mult de lucru la birou, nici pe messenger nu ma intru, cand ajung acasa vad numai patul azi am ajuns la 5 am mancat si am tras o tura de somn pana la 7, acum sunt mai fresh sper sa nu adorm f tarziu la noapte.
Ma doare spatele f tare, nu-mi gasesc pozitia pe scaun nici cum nici in pat cand ma culc, ma scol din ce in ce mai obosita dimineata nu stiu ce inseamna asta.
Fetelor si acum o veste mare ieri bebelasul meu sunt convinsa ca a miscat, parca a batut cineva la usa de 3 ori asa am simtit si asa am asociat. Azi a miscat dar parca alftel ca o bula de aer care se plimba jos in burtica.
M-am ingrasat ingrozitor de mult 9 kg, obosesc repede cred ca toata vara o sa fiu o balena, daca acuma ma misc mai greu deja.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Mada, tu de ce nu treci la program redus?
Sa stii ca si eu am dureri de spate(cateodata) si sunt f. obosita(tot timpul)si ma misc tare greu, chiar daca m-am ingrasat numai cu 3,5 kg(pana acum).
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Fetelor, unde ati spus voi ca se face eco 3-D in Bucuresti? Puteti sa imi dati numele clinicii si/sau doctorului, si deasemenea daca stiti si pretul unei eco 3-D?

Merci mult!!!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
Eu de ce nu simt miscarile bebeului? Am 17 saptamini si citeva zile si inca nu am simtit nimic, eu stiam ca la al doilea copil se simt mai repede miscarile decit la primul copil dar inca....nimic......

Nu pre dorm bine, uneori ma trezesc in mijlocul noptii si stau ca o cucuvea ( nu prea des din fericire dar, se intimpla).

Nu iau nici un fel de vitamine, am luat acid folic inainte de sarcina si in primele 3 luni. Nu iau vitamine pentru ca la prima sarcina am tot luat si am ajuns sa am o pofta de mincare parca eram Fomila sau Flaminzila , nu mai mai opream din mincat si am pus pe mine 28 de kg iar copilul s-a nascut cu 4.650 g....
Altfel ma simt bine, analizele mi-au iesit bine, m-am ingrasat 4-5 kg.

va pup,
Ade 17 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Si pe mine m-a cam durut spatele azi, desi nu stiu de ce. N-am stat exagerat de mult nici in picioare si nici pe scaun. In schimb, am cam simtit activitate in burta. Daca pana acum senzatiile nu erau prea clare, acum sunt convinsa ca era bebe. Se misca de zor din stanga in dreapta si inapoi. Mi-am pus mana pe burtica la un moment dat si aveam senzatia ca ceva se plimba pe sub mana mea. Nici in momentul asta nu e chiar liniste. Si nici durerile de spate nu s-au atenuat. Sper sa-mi treaca si sa pot dormi la noapte.
Ma bucur mult pentru tine, roandre (Mihaela), ca e totul bine. Imi inchipui cat esti de fericita.
Sper sa citesc numai de bine si in continuare. Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Marimar nu e nici o regula ca bebe sa miste fix la x saptamani. In medie se simt miscarile la 19-20 saptamani.Deci asta e media si apoi fiecare ne abatem de la ea mai mult sau mai putin. Apoi fiecare bebel e unic in felul sau si poate fi mai agitat sau mai linsitit sau somnoros. Se mai zice si ca baieteii ar fi mai puturosi.
Am doua prietene: una a are un baietel suberb de un an, alta sta sa nasca (tot baietel).Ambele sunt un calm desavarsit (una e ardeleanca). Nu le-am vazut vreodata agitate sau nervoase. Bebeii ambelor au dat semne pe la cinci luni implinite! Si atunci erau numai niste fluturari vagi prin burtica. Chiar si in lunile mari bebe-ii lor mai mult le mangaiau pe interior decat sa loveasca!!
Deci stai linistita si nu grabi bebe-ul!
Cristiana si bebe de 18 saptamani din burtica

Mergi la inceput

'Neata burtici!
Si eu sunt nerabdatoare sa-mi simt ingerasul din burtica, dar se pare ca mai am de asteptat( in fiecare seara il "pandesc", uneori pana adorm)...
As vrea sa va intreb ceva: am fost la stomatolog ca aveam o cariuta, si mi-a zis ca am un inceput de gingivita de sarcina(observasem si eu ca imi sangereaza gingiile la periaj...). Voi va confruntati cu asemenea problema?
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata burtici,

Corina G, eco 3 D poti face in Bucuresti la Centrul Medical Unirea, cu sediul in Str.George Enescu 12, tel.021-2120569, si te costa 1.700.000 lei + inca 200.000 daca vrei sa inregistrezi eco pe caseta.

Patrice si bebe ( DPN 19 oct)

Mergi la inceput