Liste medici ginecologi/obstetricieni (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucuta spune:

Dr. Paris Nicolae este sotul doamnei dr. Doina Paris. Din cate am auzit acum este la pensie, insa poate fi gasit la Cabinetul Femina din Drumul Taberei, Aleea Valea Viilor nr. 4, bl. D49 sc. G. Programarile se fac la numerele de telefon 413 69 28 (de luni pana duminica 9.00-15.30, 20.00-22.00) si 778 74 80 (de luni pana vineri 15.30-20.00). Dl. Doctor este la cabinet luni, marti, miercuri, vineri intre 16.00-20.00, iar dna. doctor joia tot intre 16.00-20.00.

Mai multe informatii gasiti la www.geocities.com/cabfemina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nu se poate sa existe un medic ca Dr.Grigoras pe lista de dr. buni la Timisoara!
Este scandalos!Am scris un subiect la nasterea pe glob unde scriam motivele inversunarii mele pe acest dr. caruia ii pasa doar de bani nu de altceva!
Dupa ce i-am bagat bani in buzunare pe care nu am primit chitanta , nu aveam fisa de evidenta , nu mi-a dat in 8 luni nici o vitamina , fe sau alte cele , ma consulta maxim 7-8 min si lua 600.000 acum aproape 3 ani , mi sa parut innuman.
Am aflat inainte de nastere ca aveam placenta preevia , si eu facusem la km. cu masina linistita.
Mai i-mi spune inainte de nastere cu 2 saptamani cand intreb de anestezie ca :
"Lasa draga ca nu e o durere de nesuportat!"Si-mi mai spune ca daca am dureri sau se rupe apa sa merg la spital si daca sunt complicatii il cheama asistenta.Pai asa tratezi pe cineva care te plateste?
Mi-a mai si atras atentia ca sa nu nasc de sarbatori ca e rau!
Normal ca am schimbat medicul in luna a 8 si nu-mi pare rau!Am nascut cu o Dr. care merita tot respectul , a fost alaturi de mine de la internarea in spital si mi-a si facut masaj in timpul travaliului.
Dupa nastere apare Dr. Grigoras (ca nu merita sa-i spun domnul)si ma ia la rost ca-i stric reputatia , ca nu-si explica cum mi-am permis eu sa-l schimb cu o Dr. neansemnata!

Asta e cu adevarat Dr.Grigoras!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Florypop sunt deja la ea numai ca eram curoasa daca a nascut sau a auzit cineva de ea.
Iti multumesc pt amabilitate. Acum mergi la ea sau ai nascut cu ea?
Spune-mi mai multe despre ea?
Ai mers sau mergi la ea la cabinetul din al i cuza?
Danina si bb 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu pe cine NU as recomanda din Timisoara este dr Luca Mariana. Are cabinetul pe lānga Fāsia Gaza. Ma mir ca nu m-am sinucis dupa felul īn care s-a purtat cu mine. Femeia asta nu e normala!!! In 1997 am fost la ea, dar nu o voi uita niciodata.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Danina,

Eu acum merg la ea si la spital si la cabinet. Ea a fost cea care a reusit sa imi spuna ce am si de ce nu isi revine organismul dupa chiuretajul facut in urma celei de-a doua sarcini pierdute. Tot ea a fost cea care mi-a recomandat si steriletul pentru 2 luni. Cand m-a operat a fost si sotul ei in sala. Si la cabinet lucraza tot impreuna.Eu am ajuns la ea prin cineva care mi-a recomandat-o ca fiind un om extraordinar si este intr-adevar.

Te pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Unde imi recomandati (in Bucuresti ) sa merg la un control gineco de rutina ? Dar cu tot:echografie,papanicolau,secretii..tot;sa aiba posibilitatea sa le faca pe toate la un loc;si vreau un medic meticulos,cu rabdare si nu foarte aglomerat astfel incat eu pe masa si alta pacienta deja in cabinet pentru a se dezbraca,medicul iti spune doua trei vorbe dupa consult in timp ce te imbraci..etc;le stiti si voi foarte bine; sau exista posibilitatea nici sa nu-ti adreseze prea multe cuvinte si sa se apuce sa scrie vreo reteta ceva..
Ca m-am saturat sa tot fac incercari;nu m-am "atasat" de nimeni ca medic ginecolog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

quote:
Originally posted by miruna28

Unde imi recomandati (in Bucuresti ) sa merg la un control gineco de rutina ? Dar cu tot:echografie,papanicolau,secretii..tot;sa aiba posibilitatea sa le faca pe toate la un loc;si vreau un medic meticulos,cu rabdare si nu foarte aglomerat astfel incat eu pe masa si alta pacienta deja in cabinet pentru a se dezbraca,medicul iti spune doua trei vorbe dupa consult in timp ce te imbraci..etc;le stiti si voi foarte bine; sau exista posibilitatea nici sa nu-ti adreseze prea multe cuvinte si sa se apuce sa scrie vreo reteta ceva..
Ca m-am saturat sa tot fac incercari;nu m-am "atasat" de nimeni ca medic ginecolog..

Dr. Magda Petrache, Medicover-Grozovici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cichina spune:

Buna eu sunt Dana si iti recomand cu mare placere o familie de doctori extrem de atenti si de draguti Fam. ROMAN. D-na Roman este medic ginecolog iar D-nul Roman este medic urolog, isi desfasoara activitatea intr-un cabinet particular pe la Dristor iar o consultatie care include si ecografie ajunge pe la 400.000 lei. D-na doctor este o tipa extrem de draguta si haioasa a lucrat la Spitalul Bucur. Eu am trecut perioada sarcinii sub supravegherea dinsei si pot spune ca am avut o sarcina destul de grea cu 6 luni in care nu am putut miinca mai nimic, totul imi facea rau...
Va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Eu votez cu Dr. Ion Ionut - Maternitatea Giulesti, Bucuresti

cocolino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxanica77 spune:

Doamnelor, fiecare medic are meritele lui, nu-i cazul sa spunem de ce e bun ala si de ce nu e bun ala,pentru ca toti sunt buni atunci cand "le duci", sau atunci cand face parte din familie, din cercul de prieteni, etc. Dar daca fiecare si-a dat cu parerea , atunci o voi face si eu:in Bacau doamna dr.Sargu Doina de la Clinica Medical Service.

multa sanatate, si sa nu aveti nevoie de ei(doctori)decat in cazuri fericite

Mergi la inceput