Liste medici ginecologi/obstetricieni (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Luizax spune:
Pe scala aia de la 1 la 10 ....... 1 (ca 0 nu am cum ca scala incepe de la 1) pt Laura Dracea (giulesti).
Luizax - karkotash shef!
roxanica-mamica spune:
quote:
Originally posted by florypop
Referitor la lista nu as trece acolo numele doctoritei Miloiu de la Giulesti...Eu personal nu as recomanda-o nici celui mare dusman al meu...
Flory
subscriu !!!
Roxana & Marc
florypop spune:
Aceeasi nota 1 pentru ca 0 nu am pentru Doctorita Dorobantu de la Giulesti. Feriti-va...
In schimb nota 11 daca am voie pentru Doctorul Badea - Municipal.
Flory
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by roxanica-mamicaquote:
Originally posted by florypop
Referitor la lista nu as trece acolo numele doctoritei Miloiu de la Giulesti...Eu personal nu as recomanda-o nici celui mare dusman al meu...
Flory
subscriu !!!
Roxana & Marc
subscriu!!
Lumy si David
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/lucaluminita/my_photos
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Mih
Dr. Nicolae Suciu - Maternitatea Polizu
Super doctor!
Mie personal nu mi-a lasat impresia asta! E interesat in primul rand de banii pacientelor si apoi de sanatatea lor. Nu as merge a 2 a oara la el (intr-o luna mi-a tocat 400$, si tot am pierdut sarcina!)
Lumy si David
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/lucaluminita/my_photos
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
danina spune:
Buna sunt noua pe aici ce imi putei spune d-na dr Badea Georgeta am inteles ca e sotia dr Badea
va multumesc
Danina si bb 20 sapt
danip spune:
Buna, sunt din Ploiesti, dar acum o saptamana am fost la un medic ginecolog din Bucuresti, dr. Badea Stefan care profeseaza la Sp. Caritas si care are si cabinet particular pe Str. Foisorului (Posta Vitan-Bucuresti Mall), un medic excelent, care iti acorda toata atentia, care te asculta si e dispus sa-ti raspunda la intrebari. Am mers o singura data la el, dar sunt sigura ca ma voi duce in continuare, in special in cazul in care voi ramane gravida.
Pupici.
florypop spune:
Danina,
Eu am ajuns la Doctorita Badea intr-o situatie destul de neplacuta. Ea a fost cea care intr-adevar impreuna cu sotul ei au reusit sa ma aduca pe linia de plutire din punct de vedere medical. Mi s-au parut super oameni si cu o experienta deosebita. Daca vrei iti pot da si numarul de telefon de la cabinetul lor particular. Sunt super doctori...cel putin pana acum si crede-ma am trecut prin multe.
Multa sanatate si nastere usoara,
Flory