Liste medici ginecologi/obstetricieni (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

In Alba Iulia - eu am nascut acum un an cu dr. Cibian, care mi-a si urmarit sarcina din luna a doua incepand - extraordinar om, rabdator, cu simtul umorului, bland si de un profesionalism desavarsit. Sa mai adaug ca nu a cerut nici un leu? I-am dus dupa 6 saptamani de la nastere o sticla de whisky - multumire pt ce a facut in cele 6 luni cat m-a avut de pacienta - si ca sa se revanseze fata de cadou nu a luat nici un leu pt consultatia respectiva.
Inainte de el am fost la dr. Marius Oltean din Sebes - auzisem numai de bine de el, cu exceptia unei prietene care a fost la el pe tot parcursul sarcinii, ca la inceperea contractiilor sa afle la maternitate ca el plecase de o saptamana in concediu, evident fara sa o anunte, asa ca a nascut cu cine s-a nimerit. Problema cu dr . Olteanu e ca are deja prea multe paciente la cabinet si le trateaza pe banda rulanta - intri, iti face o eco, iti zice ca esti in regula, iti taie chitanta si te scoate pe usa afara.Mai pune intrebari daca poti. Picatura care a umplut paharul a fost cand a inceput sa fumeze in cabinet de fata cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_b spune:

Din Cluj este si dr.Puscas Mariana la Spitalul clinic, care face si fecundatie artificiala printre altele. Este o femeie extraoedinara care isi exercita meseria cu pasiune.
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Buna, Danina.
Scuze ca iti raspund asa tarziu, abia acum am vazut mesajul tau.
Spitalul e foarte curat si frumos aranjat, iar lumea se ocupa de tine, nici vorba de povestile de groaza pe care le-am vazut pe forum...
Mie nu-mi place deloc la spital, dar acolo a fost ok.
Sper ca bebe al tau face bine :)
Emi a implinit un anisor pe 24 septembrie si e foarte bine. In curand vom merge singurica. Deja vorbim pe limbutza noastra, asezonata cu cateva cuvinte "de oameni mari", ca sa ne inteleaga mami si tati :)
Bafta la nastere! Dar cred ca nu-i nevoie sa-ti urez, pentru ca nu vei avea nevoie de bafta, esti pe maini bune.

Emi si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Am nascut pe 8.09.2004 la Craiova... Maternitatea Filantropia (nr.2)
Trebuia sa nasc cu dr. LOTTE SURTEA... am cotizat la ea incepand de la 7 saptamini.Are o super carte de vizita in Craiova, si am zis "tot ce e mai bun pentru copilul meu"Am mers super regulat sa cotizez, pentru a fi sigura ca vreau s anasc cu ea si sa vina atunci cand nasc. Nu am avut nici o problema in sarcina, dar tot m-am dus mai des decat trebuia. La 38 sapt mi-a zis ca e colul scurta si gata, mai este un pic si daca nu vine bb pina la 40 sapt sa o sun, ca ei nu ii plac sarcinile peste termen. Am sunat-o, ma chemat la cabinet, m-a controlat la ora 18, am cotizat.Am intrebat-o daca nu nasc pina a treia zi, cand ma chemase ea in spital.Nici vorba - zice ea... e colul lung....Cum s-o fi lungit in 2 saptamini, eu nu stiu. In urma controlului, in aceiasi zi la 24 mi se rupe apa, dar rau... a curs toata. O sun pe mobil... imi inchide dupa tzi apeluri, la al doilea telefon, deja isi inchisese mobilul.Bineinteles ca imi daduse si fixul, foarte amabila. Sun pe fix.. raspunde sotzul.Ii spun politicos ca vreau sa vb cu dna dr., zice ca nu pot, ii spun ca eu nasc si raspunde "imipare rau pentru dvs, la revedere". Si imi inchide telefonul.
Chiar daca nu putea sa vina, trebuia s aimi raspuna\da si sa imi spuna ca nu poate, dar eu sa merg linistita ca o s afie bine,... etc si alte incurajari de-astea. Dar, nu, nici macar atait nu a putut face. Am nascut cu dr de garda MINCINOPSCHI. Doctorii nazisti cred ca erau mai umani.



si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lya29 spune:

buna

sunt noua pe site, dar tot am citit pareri si pareri despre medici ginecologi
sunt in situatia de a face o miomectomie deoarece am un fibrom subseros de 10 cm si inca nu m-am hotarat la cine

daca va-ti operat cumva de fibrom la d-na doctor Cezara Bucur sau la dl. doctor Puia de la Giulesti dati-mi si mie un semn

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaanast spune:

Am si eu o intrebare. Stie cineva vreo informatie despre doamna doctor Tufan de la Spitalul Municipal. O sa nasc in luna martie si as vrea sa stiu cat mai multe despre conditiile din Municipal si despre doamna doctor. Va rog ajutati-ma. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forgm spune:

BRASOV
Dna. doctor Dumitrache Ancuta.
Toata ingrijirea din timpul sarcinii, cezariana si dupa nastere au fost super. E coada mare la ea dar zau ca merita sa astepti.
O gasiti la Top-Medica pe str. Iuliu Maniu si la Ginemedica langa maternitate.

Bafta tuturor !

<br><img src="http://lilypie.com/baby1/050212/1/16/0/+2" alt="Lilypie Baby Days" border="0" />

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Dr. Dan Lazarescu de la Bucur. Este un medic exceptional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ea este Sofia Maria, copilul pe care dr. Albu de la Maternitatea Giulesti l-a vazut la 22 de saptamani ca fiind plurimalformat, recomandandu-mi intreruperea sarcinii, citez:" oricum va moare in uter pana la 30 de saptamani, mai bine il dati afara acum"

COPILUL NU ARE NIMIC!!!

Fetelor, aveti grija in cine aveti incredere!!!


http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Salut fetelor
Desi sunt noua pe aici va citesc de ceva timp si mi sunteti deja dragi
Deci sa ma prezint:
am 29 ani si sunt cu burtica de 4 luni
odiseea mea maternala incepe acum 2 ani cand prima sarcina si primul avort de altfel s a soldat cu o sarcina molara avansata de gradul 3 in a 4 luna de sarcina. Am fost curatata de dr. Butuc care si a facut foarte bine treaba in sensul ca nu am avut absolut nici o complicatie.
Acum gravida fiind, am avut rar niste scurgeri roz maronii ca niste secretii colorate, dar care in urma a numeroase eco nu relevau nimic totul parea ok (daca cineva a avut asa ceva poate imi povesteste)doctorita mea fiind Bechir de la Giulesti (o cunoaste cineva? cam acra..)
Oricum noul meu doctor (de 2 zile) este Gherase Cristian de la CF2.
Este calm, intelegator si un good looking doc....dar intrebarea este cat este de bun profesional????Si nu in ultimul rand cum este spitalul, personalul?
In speranta ca o sa fiu adoptata in cercul vostru de mamici si burtici va spun noapte buna deja este 00.20

mama

Mergi la inceput