Liste medici ginecologi/obstetricieni (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Apropo de medicii de la Medicover,vad ca a fost amintita madam Miloiu- eu am abonament acolo si toate persoanele care au avut de-a face cu ea mi-au recomandat s-o evit!!!Eu am inceput sarcina urmarita de doctorita Chiroiu(Municipal), apoi ea a ramas insarcinata( si a binevoit sa-mi spuna cind era deja f.evident adica prin luna a sasea)Oricum era destul de antipatica,nu comunica nimic,nici nu mi-a facut toate analizele care trebuiau facute.Noroc ca am avut o sarcina usoara si fara probleme.In luna 8 am mers la dr.Hamid- Filantropia, cu care am si nascut.E un medic minunat,amabil, bun profesionist.Eu am fost nevoita sa nasc prin cezariana,depasisem termenul cu aproape doua saptamini, copilul a avut 4.200 g.la nastere.Banii i-am dat a doua zi de la operatie,si nici n-am dat mult in comparatie cu sumele vehiculate aici pe forum- dar s-au purtat super amabil toti, anestezistul a venit noaptea de citeva ori cit am stat la reanimare,si verifica personal perfuziile, imi turna apa in pahar, ma dadacea ca pe copilul lui...Asistentele cam asa si asa, depinde peste cine nimereai.La copii erau f.aglomerate, asa ca invatai singura cum sa-l alaptezi,etc. In trei zile am plecat de la spital,si am fost foarte multumita de dr.Hamid, puteti naste cu toata increderea acolo pe mina lui.

Jojonel si Freddy cuminte si mincacios

Jojonel si bebe Freddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am citit toate cele 8 pagini ale subiectului si as vrea sa va intreb daca o stiti, vreuna din voi pe d-na dr. Cristina Vasiliu. Nu stiu la ce maternitate lucreaza, eu am fost la ea la un control de rutina (dupa ce am schimbat alte 2 doctorite...mi-e rusine sa merg la doctori) si mi-a placut mult cum s-a purtat cu mine. Ma gandeam ca atunci cand voi avea un bebe sa merg tot la ea. Stie cineva ceva de ea? Are cabinet in zona Dristor. Multumesc.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Atentie!Contzeanu Florin e un escroc. Am patit-o pe propia piele, profita de persoane neinstruite cum eram eu acum 10 ani fiind in stare sa faca un avort unei femei care nu este insarcinata si tot pe vremea aia vindea anticonceptionale expirate. Un medic f. bun stiu in Sighisoara - Rolea George si tot in Bucuresti la Cantacuzino- Dahi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by blanca000
buna stie cineva de Dr. Conteanu Florin de la maternitatea Bucur?
Da, uite ca acum vad ca ai intrebat de el. Citeste ce am scris mai jos, in spatele unei masti de om foarte dragut si cumsecade sta un mare escroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Va recomand cu mana pe suflet pe domnul doctor PANA DORU de la Giulesti (are si cabinet particular), in special pentru cele care au nevoie de cezariana. este un om minunat bun profesionist, si chirurg la fel de bun pe cat de bun este ca ginecolog. Este vesel si te incurajeaza pe tot parcursul sarcinii, iti raspunde la toate solicitarile. avanmd in vedere ca eu mi-am facut cezariana mi-a fost teama ca am sa raman cu cicatrici. dar a facut o lucrare excelenta aproape ca nici nu se vede . La el m-a dus nasa mea care a nascut 2 copii cu el..Are cabinetul undeva pe bd-ul TEI pentru cele care stau aproape. Eu am fost foarte incantata de el.. si nici nu este exagerat sa iti ceara preturi exorbitante..mi-a facut cate ecografii am cerut eu.. mi-a explicat fiecare detaliu intr-un cuvant am avut un ajutor nepretuit. Ba mai mult dupa ce m-am internat sa nasc a ales sa nasc seara fiindca stia ca are o echipa de medici anestezisti mai buna.. deci nu m-a lasat balta.

Monica


http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ce stiti despre dr.Epure?Doresc sa strang informatii pentru o prietena.Multumesc mult

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Am fost si eu in urma cu vreo 6 ani la dr. Cristina Vasiliu si mi-a lasat aceeasi impresie buna. Eram tot la un control de rutina si mi-a descoperit un fibrom pe care, ulterior, un doctor de la Medsana a recunoscut ca el l-ar fi confundat cu o sarcina. Chiar a fost curios ce medic a stabilit diagnosticul. Se poarta intr-adevar foarte delicat cu pacientele. Eu nu am mai mers dupa aceea la ea pentru ca m-a socat cum face intreruperi de sarcina pe banda. Eu, care nu am putut avea copii, nu suportam sa astept la o usa dincolo de care mureau copiii...
Nu vreau sa comentez prea mult, multi medici fac asta, dar pentru mine era prea dureros sa aud ce se petrecea aproape de mine si mi-am schimbat medicul...

P.S. Pe vremea aceea lucra la Spitalul Municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda24 spune:

Dragelor,

Eu sunt nou venita pe forum, desi va citesc de ceva vreme. Mai intat multumesc pentru varietatea si calitatea informatiilor obtinute de la voi. Sunteti de mare ajutor pentru multe persoane. Eu nu sunt insarcinata (nici nu am copii), dar imi doresc un bebe la anul. Motiv pentru care am inceput sa ma informez. Bineinteles ca imi este tare frica de momentul nasterii. Vreau sa va intreb daca vreuna din voi a nascut cu D-na doctor Popescu Mihaela de la Medicover Plevnei. Eu merg la ea de ceva vreme si o consider un doctor competent. Din pacate am neglijat sa o intreb la ce spital profeseaza. V-as fi tare recunoscatoare daca cineva mi-ar putea furniza niste informatii.
Multumesc,
Anda24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_m spune:

Salutari tuturor!
Am nascut de 5 saptamani la Cluj la spitalul Stanca.Initial trebuia sa nasc la Ginecologie 1,dar...si acu sa va zic.
Am fost urmarita pe parcursul celor 9 luni de zile de un medic de la ginecologie 1,nu conteaza numele desi el a fost super dragut..Cand am implinit 40 de saptamani mi-am sunat medicul si i-am zis ca eu nu mai pot astepta sa ma interneze in spital sa ma tina sub observatie.Am uitat sa mentionez ca bebe era mare peste 3,5ookg si in prezentatie pelviana adica cu funduletul in jos deci urma sa nasc prin cezariana.m-a internat joia cand eu aveam 40 si 2 zile,mi-a zis ca-mi face niste analize si apoi asteptam confirmarea profesorului Stamatian.Vinerea dimineata au venit in vizita doctorii carora li s-a prezentat cazul meu,am fost pusa la ecograf pt confirmarea pozitiei fatului si mi s-a spus ca stau aproape,adica ca o sa ma programeze la cezariana.dupa 2 ore a venit in vizita prof Stamatian si mi-a zis sa plec acasa ca nu am de ce sa stau in spital,sa plec acasa pana incep durerile, in loc sa ma consulte ,sa ma puna pe masa si la ecograf ...m-a trimis acasa.am inceput sa plang si i-am zis ca vreau sa scap ca am 40 de sapt si 3 zile ca urmeaza sa nasc prin cezariana si nu-s din cluj napoca ci din apropiere de cluj.mi-a zis ca nu-l intereseaza si ca si el vrea multe.mi-am stans lucrurile tot plangand si am plecat.dr meu a incercat sa mai stea de vorba cu el dar n-a avut cu cine.a doua zi,sambata mama mi-a rezolvat si am fost primita la Spitalul Stanca de dr Mihu(un scump),am fost consultata si programata la cezariana,dupa 5 ore mi-am vazut bebe.Doamne doamne a fost cu mine pt ca imi era fisurata membrana de mai bine de o zi,deci puteam fi pe lumea aialalta daca lasam dupa marele specialist Stamatian.
Asa ca feriti-va cat puteti de ginecologie 1.Pe langa toate astea apa calda ioc toata ziua,de fapt mint 5 minute dimineata la ora 7 si si aia desmortita.In schimb pacientele dr Stamatian stateau in saloane super luxoase cu termopane si apa calda non stop,e corect?pacat ca n-am luat o camera ascunsa sa filmez ce era acolo si cum a vorbit Stamatian cu noi.. puteam face un reportaj bun avand in vedere ca am fost prezentatoare de stiri la o tv locala.
Luati aminte!!!!
Nastere usoara tuturor viitoarelor mamici!
Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

TIMISOARA: un doctor de nota 20 / Dan Pascut, fostul director de la Odobescu. Mi/a urmarit sarcina perfect, a vorbit tot timpul cu rabdare cu mine, mi/a raspuns la toate intrebarile. Cand a venit ziua Z l/am sunat la 10 seara sa/i spun ca s/au rupt membranele si in jumatate de ora a fost la spital. Mi/a facut o cezariana super, dupa 4 zile de la operatie m/am putut externa, m/am simtit bine, copilul e OK. In plus NU A VRUT SA IA NICI UN BAN !!!, chiar daca ai mei i/au oferit. In acelasi salon cu mine a mai fost o mamica,tot pacienta lui. A fost la fel de multumita. In schimb sub conducerea doameni (?) Taurescu maternitatea Odobescu din Timisoara e un dezastru. Cu 7 milioane in 4 zile au cotizat ai mei pentru portar, asistente, infirmiere. Pe pereti umblau gandacii, asistentele se laudau ca daca nu cotizezi iti fac ser fizilologic in loc de calmante, iti percep oficial o taxa de 4 milioane daca vrei sa nasti cu doctorul care ti/a urmarit sarcina, mi/au pierdut adeverinta de asigurat si m/au amenintat ca ma dau in judecata daca nu aduc alta. Daca nu era dr. Pascut de acolo cred ca ajungeam pana la Guvern cu porcariile lor.

Mergi la inceput