Liste medici ginecologi/obstetricieni (3)
Raspunsuri - Pagina 10
alexuta spune:
Irina,parerea mea este sa ramai la doctorulPuia.
Pot spune ca daca nu era el eu pierdeam sarcina.
pd spune:
Nota 10 si pentru d-na dr. Carmen Muller de la Maternitatea Giulesti.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Falcoasa spune:
Si eu sunt una dintre pacientele Doamnei Petrache pe care desi este foarte modesta o recomand cu multa caldura. Dupa cinci ani de incercari am fost la dansa, mi-a prescris un scurt tratament bazat mai mult pe vitamine si dupa am reusit sa raman gravida, sa am o sarcina fara probleme si un pui dolofan si foarteeee sanatos. Am nascut in preajma Craciunului dar ea a fost vesnic alaturi de mine si de Puisor. Tot cu ea a nascut si sora mea doi copii frumosi si sanatosi. Am deasemnea o buna prietena care era cat pe ce sa piarda o sarcina usoara dusa pana in saptamana 23, dar multumita interventiei Doctorei Petrache a reusit sa o mentina (desi pierduse 90% din lichid) pana in saptamana 29 astfel incat copilul a avut o sansa si a profitat de ea. Acum copilul are 9 luni si este un dodolot desi a fost nascut la doar 1.25 Kg. Este un medic extraordinar si dedicat meseriei pe care o face, chiar daca uneori pare cam "glaciara". Nu ezitati!!!
quote:
Originally posted by mimisor2004
De la Polizu o recomand cu caldura pe doamna Petrache.
Stiu ca a fost la multe specializari in strainatate.
Nu am avut probleme prea complicate dar intotdeauna s-a purtat foarte frumos.
Puteti gasi o lista cu medici, spitale, magazine pentru copii la adresa reclamapenibila.ro
Mimisor
lavi02 spune:
amary19, si eu sunt pacienta dr Ion, am numai lucruri bune de zis despre el dar nu pot face asta pe fiecare pagina a forumului. Vezi ca pe pagina precedenta celeia in care intrebai tu, a mai scris cineva ceva despre el. Si din lista poti gasi ce s-a scris despre el mai de mult. Pot sa-ti spun ca nu a scris nimeni ceva de rau.
Lavinia
Mih spune:
Imi pare rau ankalaura de ce citesc... Eu am nascut cu Dl. Dr. Suciu anul trecut pe 8 septembrie. Tot el m-a monitorizat toata sarcina si pot sa spun ca a fost OK, din punctul meu de vedere. Tot el a operat-o si pe mama de fibrom uterin si iarasi totul a fost OK. Mama s-a simtit f. bine dupa oepratie, fara dureri, fara complicatii...
Cand am nascut s-a purtat foarte bine cu mine, l-a primit si pe sotzul meu in camera de nasteri ca sa asiste....e adevarat ca am avut si o nastere usoara...nu stiu ce sa zic...imi pare rau ca ai avut parte de o experienta asa de urata....
Numai bine!
Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
danina spune:
[Emi si Mami] eu sunt la Dr vladareanu sa purtat excelent pana acum. Cel putin eu am schimbat ceva medici pana am ajuns la el, dar m-ar interesa cum este spitalul pt ca nu prea stiu si poate poti sa imi spui mai multe despre el si despre spital.
Dnina si bebitza 31 sapt
ramon spune:
buna fetele,
este primul mesaj care-l dau pe forum si m-am gandit ca e interesanta chestia cu lista cu dr. buni.
bebele meu este super mic, de fapt este embrion , are 12 saptamani, dar ma gandesc tot timpul la nastere.
am o pritena care este medic ginecolog la maternitatea Bucur _ dr. Manuela Predila si deocamdata la ea am fost la controale, dar nu-mi place cum arata acea maternitate, cu toate ca am inteles ca toate maternitatile - mai putin Elias - arata trist.
cine a mai nascut de curand la Bucur sau cu dr. Predila poate imi povesteste cate ceva.....
pupy
ramon
AdaBB spune:
Buna fetelor, poate sa-mi dea cineva informatii despre dr. Corina Radulescu - CARITAS, si despre CARITAS???
Eu una sunt f. multumita de dr. Radulescu C.: sunt in 12 saptamani (am 30 ani, si am ramas din a doua incercare, desi am uter retrovers)si chiar de la primul control (la 6-7 saptamani) mi-a dat sa fac toate analizele: toxoplasma, listeria (care din pacate e pozitiva 1/320 si pt. care iau antibiotic), megalovirus, etc. - m-a trimis la o doctorita la Inst. M. Bals (fostul Colentina - boli infectioase) si nu m-a costa decat ce am vrut eu sa-i dau acelei doctorite; apoi m-a trimis chiar in acea zi la SANADOR sa ma programez pt o eco 3D la un dr. care acum imi scapa numele dar care este f. bun si f. ocupat, asa ca am gasit programare exact cand vroiam eu pt. saptamana 19-20 (in octombrie - aveau liber incepand cu 12, iar eu am optat pt. 14). De asemenea m-a trimis de acum sa-mi fac analize pt. incompatibilitate de grupa sangvina (eu 0I, sotul AII), iar la Inst. de Hematologie am vazut 2 gravidute care erau cam in 20-22 saptamani si ele deabia atunci isi faceau analizele.
Am o prietena si o verisoara prin alianta care au pierdut sarcinile, si deabia apoi le-au trimis medicii lor sa-si faca analizele, cu toate ca se simteau rau. Apoi nasa mea (31 ani) se chinuie de cateva luni sa ramana gravida, a facut tratament, analize, dar cele pentru infectioase nu - cu toate ca doctorita la care este lucreaza la Cantacuzino. Si cumnata mea (27 ani) mai are vreo 2 saptamani pana naste, dar nici ei nu i-a dat nimeni (a schimbat mai multi doctori) sa-si faca analizele pe care le-am facut eu, si chiar a crescut pisica in apartament de bloc pana anul trecut!!!
Mai am noroc si de o doctorita de familie f. cumsecade: Vlasopol, care m-a trimis sa mai fac iar unele analize de sange (ultimile analize erau facute chiar in perioda cand am ramas).
adac
gianna_r spune:
Eu am fost operata (chist ovarian destul de mare: 8/6 cm) de dr Laura Dracea si asistata de dr Bogdan Marinescu. (Maternitatea Giulesti)FELICITARI! Niste persoane exceptionale, nu numai ei, ci si anestezistul (rusine sa-mi fie , dar nu-mi mai amintesc numele)! Eu am avut ceva complicatii, operatia a durat 2h45min! Īn '93, statusem īn coma profunda timp de 28 zile, īn urma unui accident si era foarte periculoasa pt mine o anestezia totala (exista riscul sa nu ma mai trezesc niciodata)! Dar totul a fost OK! OAMENI MINUNATI prin prizma lui DUMNEZEU!
Am fost operata laparoscopic dimineata, iar seara am plecat acasa!- ca doar sunt capricorn ambitios si īncapatānat(doar un pic).
Pupici, sanatate si numai bine!
Miguelle spune:
Irinush, acum ca te-ai hotarat, m-am gasit si eu sa scriu. sfatul meu e sa renunti la Puia. Stiu, e renumit, laudat, dar e si superaglomerat, toata sarcina vei fi un numar intr-o agenda, nu ti se vor explica deciziile care se iau pt tine, va trebui sa mergi pe incredere (adica sa fii convinsa dinainte ca ce zice el e bine). Nu e nici pe departe genul care sa zica: uite acum vom introduce un ovul care sa grabeasca contractiile, nu, el zice: vino si stai aici, iti introduce ovulul si apoi te trimite la loc. Poti sa intrebi tu "ce-a fost asta" si poate vei afla.Si in plus inarmeaza-te cu rabdare:vei astepta mult la fiecare consultatie, caci tot timpul apar operatii sau nasteri.
Parerea mea e ca Puia a devenit superficial, a intrat intr-o rutina, pt ca are foarte multe paciente.
Iar despre partea cu increderea, mai da si rateuri. Sper ca cei multumiti de el sa nu aiba parte de ele.