Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Super -liutzo,ce va fi,baietzel sau fetitza?
Cleo,cat de curand,promit!
Astazi,Aidan, a hotarat sa participam si noi la crestera procentului in sondajul despre accidentele cu premergatorul:s-a intors cu rotiile in sus.Din fericire,numai orgoliul lui a avut de suferit,ca din ba-ba-ba nu m-a scos.Am ascuns telefonul,in caz in care se hotarase sa sune iar la 911:)).Rad eu acum,dar mi-a stat inima in loc,pana l-am luat si l-am controlat mm cu mm.Maine,oricum,facem o vizita la dr,sa fim siguri ca e ok.
Pupici si noapte buna,America!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Am gasit henna aici (pentru cind eram gravida si nu am avut voie sa ma vopsesc)
www.metrobeauty.com/showitem.cfm?itemnum=1457.0&catnum=0" target="_blank">henna
Iti alegi ce culoare vrei si am avut rezultate foarte bune.

Anamaria, multumiri si eu pentru link!!! mare pomana ti-ai facut, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

mona, trimte poza sorei sa i-o arat baitului Cleomax,....IA TE UITA AICI, SI SPUNE-MI URGENT CE FACEM?mancam cu linguta'ai mare!http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/bruneta_usa/my_photosaici o gasesti pe sorutza mea aia mica.....16 ani...no sa imi spui daca facem oarece,ca m-am chinuit sa pun (albumul) poza.....hai ca glumesc.o noapte faina tuturor americancelor si viitoarelor, americance!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna dimineata, n-ati facut nici una ochi inca?
Mihaela, cum a reusit Aidan "performanta" de-a se rasturna? Eu am zis ca-s destul de stabile, poate s-o fii agatat de ceva. Al meu cel mare a sunat si el 911, ca anul trecut ii tinusem o "cuvantare" ca daca e vreo urgenta sa sune si aia vor veni. Asa ca se pomeneste intr=o dimineata maica-mea (era babysitter de serviciu) cu politia la usa, si culmea ca nu vrea nici sa le deschida, ca a vazut ea pe la televizor ca unii se deghizeaza in politai si vin la om sa-i dea in cap. Asa ca l-a pus pe baiat sa se legitimeze si sa-i spuna ce cauta el acolo, ca ea n-a chemat pe nimeni. Faza la care "sectoristul" ii zice ca cineva din casa a sunat 911. Hop apare si inculpatul, care incepe sa planga. Se lamureste problema, toti sunt impacati, nenea tablagiu ii spune lui Calin ca numai in urgenta sa sune, totul ok. AJung acasa, il intreb pe copilul minune de ce a sunat si-mi spune ca "am vrut sa vad daca chiar vine cineva asa cum mi-ai spus". Gasesc ca a procedat corect, nu? Deci se ghideaza dupa zicala, "sa nu crezi pana ce nu vezi".

Liuta, pai sa nu zici tu ceva, multa sanatate si copil voinic!

Amuleta, ai uitat sa-i spui lui Lorelai sa-si ia portofelul plin cand se duce la Cheesecake Factory. Buna mancare dar scumpa.

Cleomax, cum ii zice la vopseaua care iasa dupa enshpe samponari? Ca mi-e teama sa ma fac permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata, gagicile, ce prestati astazi? aici=soare!
Vopseaua nepermanenta e foarte buna, dupa incercarile mele pe tot raftul de la supermarket. Am luat de la Clairol, este nr 2 cred pt ca 3 e permanent, si scrie pe ea, permanent sau nepermanent. Mare difeneta de colorare intre permanent si nepermanent nu e, si ma gandesc ca e fi mai putin agresiva. Pe ea zice 20 de spalari si dupa parerea mea este adevarat.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineatza. Am facut si eu ochi -numai unul ca pe celalalt il tin inchis in speranta ca mai dorm un pic- si vin sa va citesc si sa va salut.

Laura eu am crezut ca stie toata lumea ca mai toata ziua ma vaitam de pofte ... bun...Mihaela o sa am un baietel adica am sa fiu singura printeza in familie.
V-am pus o poza la albumul "gravidutza" pentru cei ce vor sa ne vada.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/mastcoal/my_photos

Pupici!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

neata' fetelor

si pe aci este frumos si a iesit soarele...
Lorela: felete ti-au spus cam ce poti vedea pe aici nu ar mai fi multe de precizat, depinde de timpul tau. Dar banui ca daca mergi la ceva conferinta aceasta iti va lua din timp, merita intradevar sa vezi www.nistor.info/gallery/view_photo.php?set_albumName=album08&id=IMG_0110" target="_blank">Navy Pier si daca tot esti in zona si este urit afara poti merge la muzele din jur.
uite aici o harta interactiva care mi-a placut: http://www.choosechicago.com/maps/index.asp
tot ce este la major points of interest merita vazut.

--
mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Buna dimineata tuturor si inca o data buna dimineata America!!!
Am sosit pe data de 15 aprilie, asa ca de de aici inainte cine face lista cu carioci poate sterge in dreptul numelui meu "din luna
aprilie".
Suntem inca foarte obositi, in ultimele 2-3 saptamani nu am mai citit nici un mesaj de-al vostru, dar vad ca perseverati (partea 14 !!!), am trecut cu bine de vama (si romaneasca si americana) cu o caruta de medicamente si ierburi (ca un roman ce se respecta am adus leustean, marar si cimbru). Cred ca daca ni le gasea ar fi zis ca deschidem vreun restaurant, hi, hi.
Ca orice nou venit va voi asalta cu intrebari, doar ca ne mai trebuie putintel timp sa ne dezmeticim. Daca aveti timp si vreti sa imi raspundeti va astep cu drag ori pe adresa de e-mail ori aici la forum. Deocamdata stam la cumnata mea in Chicago.
Va sarut pe toate si pe MN si va doresc tot ce-i mai bun,
Carolyne&bebica din burtica (am intrat in 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Bine ne-ai gasit, Carolyne!
Acomodare usoara, cel putin la fusul orar, si inceputuri line pe meleagurile astea mult cantate.
Marar si cimbru mananca si oaminii astia pe aici, cu leusteanul stau cam prost, eu nu ma plang, ca oricum ornam farfuria de ciorba pe margini cu el. Ce-am avut si n-am pierdut! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bine ai venit Carolyne!!

Stau aici cu inima cit un purice....In noiembrie n-a murit catelul (un dachsund extraordinar - Bubu). A avut epilepsie, a facut o criza foarte rea si am paralizat. La ultima operatie nu l-a mai tinut inima.

Acum in sfirsit tatal meu (care de obicei nu e de acord cu absolut nimic) a fost de acord sa luam alt ciine. (Parintii mei locuiesc cu mine si nu pot lua decizii de genul asta pina nu e toata lumea de acord). Am gasit un breeder si am trimis banii pentru www.puppyfind.com/?act=search&view_full=1&view_pic=1&subject=Weimaraner&puppy_id=813307532407c25c98dadb&img_id=1649471086407c260f0c481&page_num=0&page=1" target="_blank">Biggen pe la 11:00am. Acum astept sa vad daca am luat renumita teapa sau nu.

Am emotii mari pentru ca stiu cit de mult o sa se bucure baietii mei. Tineti-mi pumnii!!!

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput