Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Cleomax spune:
vaaai ce frumos e, si eu am dorit mereu un weimaraner; sper sa fie asa cum iti doresti
imi pare rau de bubu, si max al nostru a paralizat acum patru ani, dar si-a revenit, insa am impresia ca incepe din nou sa aibe probleme.are aproape 14 ani, deh... cleo, in schimb, e o bezmetica, in afara ca-i cracanata si aproape stirba, n-are nici o problema
Andrada spune:
Laura sint 3 tipuri de vopsea, numarul 1, 2 si 3.
Numarul 1 tine 6-12 spalaturi, nr 2 tine 20-24, iar nr 3 e permanet. Tine cont insa ca daca iti iei culoare mai inchisa, chiar si cele pemamente tind sa modifice permament pigmentii parului tau, asa ca ramin. Numai un sampon decoloring (cum vreau sa incerc eu acu), le mai scoate.
Daca ai multe fire albe, nr 1 nu prea merge (ai grija sa-l tii tot timpul indicat), mai bine incerci nr 2.
Succes
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
ocebine spune:
Cleo, soricari sint extraordinari. Nu pot sa-mi iau altul pentru ca toti am suferit foarte mult dupa Bubulica. L-am avut de la 6 saptamini. A avut mari probleme cu sanatate: a venit la noi cu infectie respiratorie (6 zile la spital cu antibiotice si aerosol), a avut un sir de dinti in plus (operatie), epilepsia, probleme cu tiroida....
A fost iubit ca membru egal in familie. Era foarte inteligent. Te urmarea cu ochii si ghicea ce vrei sa faci. Cind mergeam cu masina statea numai linga mine, sub cotul meu.
Sper ca totul sa fie bine....
Cum si-a revenit Max? Bubulica cind a paralizat la picioarele din spate nu putea sa mearga deloc.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg
Cleomax spune:
anamaria, da, imi suna foarte familiara expresia "membru al familiei", exact asa sunt si ai nostri, de fapt noi suntem ai lor si nu invers. dupa ce max nu va mai fi, sigur tot dachshund luam. era sa aducem o fetita din franta, era ciacara adica un ochi albastru si unul maro, si era speckled. urma sa-l achizitioneze prietenii nostri acolo si sa-l aduca fiul nostru la intoarcere in vara. n-a fost sa fie, a fost data intre timp :(
max a suferit cumplit, doua luni nu-si putea misca picioarele din spate, il duceam noi afara si ii puneam diapers, plus desitin ca facuse bubite pe burtica, saracu'. a fost un miracol ca si-a revenit, insa am facut asa cum a spus doctorita, l-am imobilizat complet in tarc si eventual s-a facut bine.
culmea e ca in acest timp si cleo a suferit cu el, erau amandoi cu urechile pleostite si nu avea nici ea chef de joaca. cum si-a revenit max, a reinviat si cleo
Cleomax spune:
laura t, uite ca ti-a spus andrada exact ce ti-as fi spus si eu. tot la nr.2 m-am oprit de fro 10 ani si sunt vreo trei firme care le ofera, eu le-am incercat pe toate. adica l'oreal, revlon si mai e una parca natural nushcum. e o cutie din carton refolosit. ai grija, daca ai fire foarte albe, ca mine, si folosesti orice nuanta roscata, firele albe vor fi un rosu aprins. satenul arata foarte natural.
carolyne, bine ai venit! iti urez din inima acomodare rapida si mai ales cu cat mai putine experiente neplacute.
mona, e frumusica foc sora ta, o sa i-o arat lu' fecioru' azi cand vine de la scoala. zici ca are zestre? glumesc, normal, nu ma lua in serios.
conchita, tot la bucatarie esti? ajunge, ne ingrasam si p-orma ne ai pe constiinta...sau nu pentru noi gatesti, hmmm?
Laura Takacs spune:
Io ma predau, mi-am pus pixul jos si renunt la orice activitate care cere efortul materiei cenusii. Abia astept sa plec acasa. Va doresc weekend placut si cu mult soare, la noi cica va fii chiar cald.