Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Lexi mama, sa-ti sucombe streptococu cat mai repede:-)
Am notat vopselele ca-cu-varsta vine si memoria mai scurta, ce pot sa zic deocamdata ies mai multe alea negre da s-alea albe, totusi nu poci a umbla cu nagraji vedere la buric dar cu fire albe-n cap; acuma nici nadrajii n-or fi taman potriviti, da' macar acu sa ma bucur si eu de ei, ca daca vine vreun mostenitor pa-la-revedere nadraji...
Orisicat imi iau henna si cand imi vine va zic cum mi-a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Mihaela, e din contra: adica nu mai prinde alta vopsea de par dupa ce-ai folosit henna. Iti prinde, poate, o nuanta mai inchisa si abia dupa cateva incercari. Nici o sansa sa te deschizi nuantatic, ca sa vorbesc asa, colorat. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Lexi,atunci avem o problema.Cred ca renunt la ideea de henna si pe roscatul care il am acum,imi pun niste suvitze mai deschise la culoare.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc Lexi pt sugestie. Pana acuma nu m-am vopsit, mi-am facut doar highlights, mi-e cam teama sa nu ies sorcova-vesela cu vreo culoare. Am parul maro foarte inchis.

Carelevasazica sunt sperante sa raman cu par Mihaela, buuun, asta e incurajator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Allya sunt insarcinata in 26 de saptamani si am vut greturi in primele trei luni. Acum mancare sa fie ca trebuie sa-mi dau singura peste mana sa nu mai mananc dar cum sunt foarte generoasa cu mine insumi iti dai seama ca fac prapad. Cu mare bucurie te astept la o felie de cozonac , repede cat mai este ca sa ma ajuti sa-l termin ca in fiecare zi mananc si nu ma satur de bun si gustos ce este. A dat cineva reteta aici si am facut dupa ea numai ca eu am mai adaugat ceva faina ca era prea moale si am inlocuit cacao cu ciocolata si am pus si nuci si stafide ... tare bun mai este!

Gata ca trebuie sa-mi hranesc puisorul!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

lorelai, buna!

conteaza mult in ce zona vei sta. in downtown? la aeroport? eu as ghici mc cormick place, ramane sa ne luminezi tu.

din ce tin minte despre chicago:
in afara de muzeele pe care le gasesti in orice pliant, as recomanda gradina botanica si templul baha'i, care este intr-o suburbie inspre nord, parca willmette sau winnetka. merita vazut.

in centru, zona gold coast incepe acolo unde lake shore dr. face marele cot spre nord si se intinde pe cateva strazi. absolut orice vezi acolo si in masura timpului, merita macar sa-ti vari un pic nasul. pe urma ai michigan ave., acolo ai water tower place daca vrei sa intri in mall si chiar alaturi ai john hancock bldg. are un observator foarte frumos. la parter au multe cafe-uri cu specific frantuzesc.
daca o iei pe michigan inspre sud, spre "loop", adica adevaratul centru, pe dreapta ai chicago tribune(care pe timpuri se putea vizita) si vis-a-vis este o caterdala al carei nume l-am uitat. nu poti sa n-o vezi, e absolut magnifica. asa, acum treci podul peste rau si intri in loop, acolo cauta strada state colt cu washington sau madison si esti in inima orasului, ai acolo pe state(unde nu au acces masinile) tot felul de magazine, cafenele, teatre. musai sa vezi carson pirie &scott si bininteles faimosul marshall field. un pic spre vest de aici dai de o plaza mare cu statuia lui picasso si mi se pare ca e si un miro.
ca restaurante, la repezeala: cafe spiaggia, morton's, pizzeria uno( originala cred ca e pe rush street in gold coast)china town merita cu prisosinta,si daca te pasioneaza baseball, nu uita iron mike's grille( al lui mike ditka). aaah, si sa nu uit charlie trotter's. tot in goald coast, gino's e la fel de faimos. si mai e un rest. in "loop", are nume nemtesc, dar imi scapa acum. oricum iti doresc calatorie cat mai placuta si sper sa prinzi vreme buna, eventual fara zapada orasul are mult farmec, din pacate nu ajung doua zile.
uitam sa-ti spun de coltul romanesc, little bucharest, in caz ca vrei sa auzi romaneste.
daca imi amintesc de altele iti spun.:)

ps/ ce bine ca am verificat sa ma corectez; am vrut sa spun "sculptura facuta de picasso", nu statuia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

ps/ scuze pt greselile din textul de mai sus, is un pic in graba.

laura t., grozava treaba cu daycare aproape! parca tu intrebai de vopsele de par? eu ma vopsesc cu o vopsea care se duce in 24 samponari, inca nu am trecut la permanenta, dar prietena mea si le cumpara de la sally's beauty supply, si pentru ca nu-i e frica sa-si faca singura, iese la fix!

anamaria, mi-a placut faza cu masina ups

mihaela, imi pare rau ca nu ajungeti aici :( poate al-data.

mona, trimte poza sorei sa i-o arat baitului

gata, plec. pupici la toate celelalte, diseara ma duc la o adunare tovaraseasca unde se vand lumanari aromate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniq spune:

Buna fetelor.....scriu mai rar ca acum ne ocupam cu mutatul......vreau sa ma lamuriti si pe mine cum e cu taxele aici???...

Revin putin mai tarziu.

moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

M-am hotarat sa va mai salut si eu, ca in ultima vreme doar v-am citit... Sunt racita si n-am avut chef de nimic zilele astea. Dar trebuie sa ma fac bine, ca peste o saptamana vine sotul meu. Abia astept!!! O sa mergem la Targoviste, la niste prieteni si dup-aia la Sinaia. Sta pana pe 3 mai...Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand pleaca iar fara mine. Si NICI nu ma gandesc acum. Se pare ca prin iunie ar trebui sa ajunga actele noastre la Consulat aici, in Bucuresti. Mai avem de asteptat, dar parca nu chiar asa mult..Incerc sa ma autoincurajez, sa nu ma apuce iar disperarea.Acum trebuie sa trag tare sa ma fac bine, sa fiu in forma pt al meu

Va pup! si o sa incerc sa pun si eu niste poze pt voi... cred ca dupa 'concediul' asta.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Lorelai, iti recomand sa vizitesi Navy Pier, un lef de faleza pe malul lacului, plina de magazine si care are de curind si un mic muzeu cu vitralii si un restaurant numit Bubba Gump. Apoi mai este si restaurantul Cheesecake Factory, la parterul cladirii Hancock (o cladire trapezoidala). Apoi, poti sa te sui si pe Sears Tower, la observator, adica la ultimul etaj. Cam toate aceste locuri sint pe Michigan ave. Ei, mai sint lucruri interesante si prin suburbii dar este mai greu de ajuns.

Mergi la inceput