Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna dimineata fetelor,

merg la Chicago la o conferinta sapt viitoare si ma gindeam ca fetele din zona imi pot da ceva indicatii in ce priveste principalele obiective turistice. am 2 zile pline si 2 dupa-amieze la dispozitie.

ce restaurante recomandati downtown? e internetul plin de info dar sincer nu stiu ce sa aleg sa vad mai repede. bineinteles ca daca ploua ma duc la muzeu dar daca e vreme buna as vrea sa stau mai mult pe afara.

stie cineva programul la Filene's Basement? e deschis duminica? pe web site e un numar de telefon care e de fapt fax asa ca nu am putut sa aflu.

sorry daca cer prea multe dar nu am mai fost la chicago si sint in ceata.

merci mult,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

Llaura, vopseaua se numeste Herbal....asta e care am folosit-o eu.daca nu ai pe acolo spune-mi ca iti trimit eu.in pachetel.fetelor,dar mie acum imi cade parul de cit timp m-am tot vopsit...off,stiti ceva contra caderi PARULUI ,care se gasete pe la farmaci aici in usa.spuneti-mi si mie nu tineti pt voi(eu am avut un par tare bogat dar acum s-a cam rarit putin.)don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Aia cu caderea parului vreau s-o stiu si eu, ca la doua luni dupa ce am nascut a inceput sa-mi cada parul si uite ca s-au facut deja trei si naparlesc prin toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Laura, parul dupa nastere cade din cauza ca atunci cind esti gravida nu pierzi nici un fir. La mine a durat cam 8 luni.

Cit am fost gravida aveam un par superb, unghiile imi cresteam pentru prima oara....

Dupa ce-am nascut, parul si multe gene s-au dus si unghiile s-au rupt. Ce-mi trebuie par sa-mi intre-n ochi si unghii sa zgirii?

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput

Anamaria, parca mi-aduc aminte ca de obicei cade, dar parca se mai si opreste, nu? Acuma n-oi ramane cheala. Apropos, de copii, azi dimineata am avut sedinta trimestriala la companie si ne-au spus ca vor sa faca ceva foarte frumos pt angajatii cu copii, un daycare on-site. Sper ca pana Alex face trei ani sa se si materializeze. Acuma ne fac o cafeteria noua, stil european, cica, sunt curioasa cum vad ei stilul european.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Treaba cu day-care este grozava!!! Ar fii ideal sa-l iei cu tine. LA prinz il poti vedea, mincati impreuna si nu mai pierzi timp cu dusul si adusul.

Noi avem la ultimul etaj ca un fel de cafeteria. Ai mai multe optiuni: Sandwich, grill, pasta, salad bar si un specialty station unde tot rotesc bucate diferite (japonez, mexican,...) Ma duc mai rar ca prefer sa iau un pic de aer pe-afara. Dar e bun cind ploua.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cafeteria noastra cam sucks! Are mai multe feluri de mincare, da-s prost preparate, rar mai fac cite o supa buna sau un gyro de miel cu smintina si restul...S-au schimbat vreo 3 patroni, totul depinde ce companie aduce firma ta.
Aia cu gradinitza la servici e super Laura!!! La primul serviciu (fireste pe atunci n-aveam cupii), era un day-care in cladire, ma duceam din cind in cind sa-i vad pe geam, niste scumpi, se obisnuisera si faceau fetze la noi. Aveti curte unde sa-i scoata? Undeva departe de parcare? Partea cea mai faina e ca daca e bolnavior, fugi repede cu el la doctor.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Pana in iunie demoleaza cladirea veche (avem una noua data in functiune in decembrie anul trecut, state of the art), si o sa faca un parc pe locul ei, banuiesc ca acolo i-ar scoate. Prudential care e langa noi are deja daycare, si se gandesc la mai multe alternative printre care si un partnership cu ei.

Cafeteria care o avem acum sucks big time, dar am vazut ca la parter tot construiesc de vreo luna si pana in iunie o sa fie gata. Neamtu' nostru ne-a zis ca va fii ultramoderna, nimic despre mancare, dar sper ca va fii mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

neata, fetele si tot ce vreti voi la capitolul urari de sarbatoarea ce tocmai trecu. Eu abia acum m-am urnit, mi-a copt-o un streptococ, cred ca primul in viata mea, dar si-a lui. N-a mai vazut el gazda ca mine! :-)

O sa va citesc mai pe indelete, acum doar ce-am vazut subectul cu vopselurile si bifez si eu un raspuns: Laura, eu am incercat cu succes Nature Color de la PCC-natural market, deci uita-te pe la magazinele de whole foods, ca au coloraturi mai naturale si poate prind mai binisor pe fond alb. Daca nu si nu, ia-le la numarat si, in caz ca ies mai multe alea albe (si-alea negre? vorba bancului), reorienteaza-te spre blonduri. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Allya,asa o sa fac.
Laura T,mie a inceput sa-mi cada parul dupa vreo 3 luni de la nastere si a tzinut pana pe la vreo 8 luni.Sotzu incepuse sa faca misto de mine ca nu o sa mai aiba nevoie de oglinda,se uita la mine si se vede pe el.Dar din fericire s-a oprit,la timp.
Llaura si Anamaria,henna prinde si dupa ce folositzi celelalte vopsele de par?Din cate imi aduc aminte,o prietena se plangea de asta.Mai ca as incerca si eu,daca as sti ca nu o fac degeaba.

mihaelaH

Mergi la inceput