Aici, in Olanda (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, cat mai tine vremea frumoasa? Ca am auzit ca se face iar frig de maine. Sper sa nu fie asa.
Daniela, abia astept sa iti vad burtica. Ma apuca nostalgia acum, ma gandesc la burtica mea... Dar ma uit acum la ea si parca nu a fost vreodata un bebe inauntru. Asta ma face sa-mi mai doresc unul.

Abia astept sa ne intalnim, sambata. Rukki, plz vino cu Onne!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Goede morgen lieve meisjes,

Din pacate vremea buna nu a tinut prea mult... ieri am muncit un pic in gradina, am cumparat flori si le-am plantat in ghivece, insa azi nu prea cred ca vom iesi la soare...pentru ca nu e soare !!! Ce ciuda mi-e mai ales ca am facut vineri ore suplimentare la servici ca sa nu trebuiasca sa merg si luni, si sa ma bucur de soare...pech !

Dana draga, si noi venim sigur, doi... eu mai iau legatura cu alte fete romance din zona, sa vedem daca are cineva chef/timp sa vina. E drept ca m-am trezit cam tirziu, dar asta e situatia. Daca saptamina viitoare e vreme proasta, se poate sta si inauntru la restaurantul de pe plaja pentru care s-a votat?

Mirela, ce fain ca vii si tu...

Anamaria, vii singura sau cu jumatatea?

Lena, pacat ca nu vii de data aceasta, insa vor fi si alte intilniri...oricum o sa te simti minunat in Romania, norocoaso ! Noi mergem anul acesta doar in decembrie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Buna fetelor
Iris ,eu am sa vin singura . Ma aduce prietenul si ma lasa acolo si il sun sa vina sa ma ia . Cred ca o data cu mine or sa vina si Ruxi si Elena
Parinti prietenului meu locuiesc in Poeldijk si acolo isi tine iubitul meu motorul , deci cred ca ar fi mult mai incantat sa se plimbe cu motorul sau sa faca chestii de baieti :D decat sa vina cu mine la intalnire .
Sper sa avem vreme buna saptamana viitoare.
Pupici pentru toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Salut fetele!

Iris deci si voi doi veniti. Ok, ma bucur ca ai raspuns pentru ca trebuie sa stiu cati ne adunam ca sa fac rezervarea in cateva zile. Restaurantul de pe plaja nu are cea mai frumoasa terasa dar inauntru e placut, m-am orientat in asa fel incat sa fie placut daca stam atat afara cat si inauntru. Deci, se poate sta si inauntru in restaurant... sper insa sa nu fie nevoie.
Vremea este intr-adevar foarte urata, am fost totusi prin oras la cumparaturi, am achizitionat dupa lungi-lungi cautari niste hainute pentru Mihai. Ar trebui sa pun mana sa mai invat ceva dar n-am nici un chef, numa' pe duca sunt-si ma mai mir cu cine seamana copilu' ca nu sta nici un minut intr-un loc.
Sper sa avem parte de vreme buna saptamana viitoare. Dar si daca vremea nu va fi frumoasa tot va fi placut cel putin pentru mine!
Va pup, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag_d2002 spune:

Buna seara pentru toata lumea,
N-am mai intrat pe internet de 2 saptamani pentru ca mi-am petrecut Pastele acasa, in Romania (si inca nu am plecat) asa ca va zic cu intarziere "Cristos a inviat! si ma bucur din toata inima sa vad ca intalnirea chiar va avea loc pe 25. Eu o sa vin fara prietenul meu insa nu am apucat sa o intreb pe prietena mea daca lucreaza in duminica respectiva. In legatura cu locul vin unde vrea majoritatea pentru ca nu stiu nici un restaurant nici altul si imi place oricum oriunde. Abia astept sa va cunosc pe toate si sa va revad Daniela si Ruxandra. Poate avem noroc si vremea va tine cu noi. Acum imi e cam frica de reintoarcerea in Olanda pentru ca am senzatia ca am uitat si bruma de olandeza pe care-o stiam...asta e, ce pot sa fac decat sa ma apuc iar de invatat...
Pa,
Alina

Mergi la inceput

Alina, te-am notat si pe tine. Pana acum suntem 14 care ne-am anuntat prezenta, asta in cazul in care si "desprecopii" vin la intalnire. Mirela veniti sigur?

Maine voi face rezervarea asa ca daca mai aveti prieteni pe care vreti sa-i aduceti cu voi va rog sa scrieti aici ca sa stiu orientativ pentru cate persoane sa vorbesc. Voi face cu 2 persoane in plus rezervarea; sper insa sa nu ramana prea multe scaune goale.
Deci ramane stabilit pe data de 25 aprilie la ora 13:30(daca nimeni nu a spus nimic in legatura cu ora am ales eu;si ca sa nu fie cu suparare am ales intre 13-14)la restaurantul Peukie (www.Peukie.nl) la terasa daca e vreme buna sau inauntru daca ploua si e frig. Restaurantul este foarte usor de gasit, m-am orientat sa fie cat mai aproape de Kurhuis, este cam in dreptul caruselului cu caluti dar pe plaja.
Ne intalnim toate la restaurant, cred ca e mai bine asa.

Daca mai aveti ceva de spus, veniti aici si dati-va cu parerea!
Va pup, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

bravo danab pentru initiativa si organizare!

venim deci si noi duminica pe 25 aprilie la restaurantul cu pricina.

Florin intreaba daca vine si sotul tau.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

In primul rand vreau sa-mi reconfirm prezenta duminica. Atat ora cat si locatia imi convin de minune, nici ca se putea mai bine. Abia astept sa va vad. Si "echtgenoot"-ul meu e foarte incantat. Pana si socrul meu parea interesat (el a invatat singur romana), dar i-am cam taiat elanul dupa ce i-am spus ca doar cateva se prezinta cu parteneri si nicidecum cu socrii lor. M-a distrat in orice caz. Dar, ca sa va faceti o idee cat e de zapacit socrul meu, trebuie sa va spun ca in 2002, cand mi-am luat eu licenta, a mers cu motocicleta de aici pana in Cluj pentru a fi prezent la festivitatea de incheiere, ba chiar l-a inlocuit pe sotul meu/fiul lui la banchet (sotul meu fiind atunci in Franta si nemaiputand pleca in Romania din cauza proiectului de care era responsabil), iscand tot felul de discutii (multi dintre colegii mei nu stiau cum arata sotul, socrul meu fiind carunt si cu burtica de zici ca-i in luna a 9-a), dansand numai cu mine, dar facand si tot felul de glume cu profii. Ce bine am ras eu atunci, mai ales la urma ,cand toata lumea stia cine este.
Sper sa fie activitate mai mare zilele astea pe forum, mai ales ca se apropie intalnirea noastra cu pasi mari.
Revin maine, pana atunci pupici dulci tuturor,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Fete si baieti,am facut rezervarea!Deci dumineca la Peukie, la ora 13:30, o masa pentru 16 persoane(am pus doua persoane in plus poate mai sunt doritori). Abia astept si eu sa va cunosc! Danyce, puteai sa-ti aduci si socrul ca doar nu era nici un bai. Cred ca-i tare simpatic.
Mirela, sotul meu din pacate nu poate veni, avem musafiri si oricum ora nu era potrivita pentru a veni cu Mihaita deci unul din noi trebuia sa stea acasa... si cine oare?

Va pup fetele, fug sa invat si eu ceva ca am azi test la scoala si iar n-am invatat nimic.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Hallo, meisjes,

Dar unde ati disparut in ultima vreme, fetelor? Doar Dana e activa.
Merci mult Dana si din partea mea pentru stradania ta de a organiza aceasta intalnire. Cred ca ai spirit de organizator innascut. Bafta multa la test. Dar chiar, ce fel de test ai acum? Pentru alt nivel cumva? Sau e doar o verificare a cunostintelor?
Astept mesajele voastre sa mai aflu ce faceti. Haideti, nu chiuliti!

Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput