Aici, in Olanda (3)
Raspunsuri - Pagina 2
danab spune:
Salut fetelor!
Azi se anunta vreme tare buna dar si maine si poimaine, vineri chiar 20 grade-http://www.weeronline.nl/nlnlreif.htm, uitati-va aici si aveti prognoza pe 3 zile. Eu arunc o privire aici in fiecare zi-pe prognoza.
Rukki, ma bucur ca te-ai hotarat sa vii si tu dar nu ne-ai spus preferinta ta in ceea ce priveste restaurantul. Ancuta, si tu la fel, totusi care-l preferi? E mai bine sa va dati cu parerea ca sa stiu sigur unde sa fac pana la urma rezervarea asta daca nu mai vine cineva cu alte propuneri. Fetele din Haga daca aveti alte propuneri va rog, veniti aici si scrieti...
Tre' sa inchei aici ca ma striga gaza mica. Va pup,Dana
danyce spune:
Salut fetelor,
Si eu prefer restaurantul mai aproape de mare, dar cel mai important consider faptul ca ne vom intalni.
Ancuta, ma bucur tare mult ca vrei sa vii si tu cu sotul. Asa o sa aiba si al meu companie.
Vremea e super si eu sunt super lenesa. Nu am chef chiar de nimic, ma cam toropeste vremea asta. Sora-mea se distreaza de mine de nu mai poate.
Am o veste buna. Ieri am fost la control si mi-au sosit si restul analizelor de sange si se pare ca sunt sanatoasa tun (ei bine, doar anticorpii aia impotriva rubeolei imi lipsesc) si nu am nici urma de anemie sau altceva. I-am auzit foarte clar inimioara lui bebe si atat eu cat si viitorul tatic am fost foarte fericiti sa aflam ca totul e Ok. Sper ca asa sa fie pana la sfarsit. Acum mi se vede burtica destul de clar si o sa o vedeti si voi la intalnire.
Acum incerc sa-mi revin din lenevie ca ma asteapta o multime de treburi. Pana data viitoare, pupici multi la toate si numai bine. Bucurati-va de soare!
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
Rukki spune:
Dana, si eu, ca toate fetele care au scris pana acum, a vota pentru restaurantul de langa mare, parca e mai bine pentru noi cele care nu vedem marea asa des
Iris2002 spune:
Buna dimineata dragelor,
Ce vreme frumoasa e zilele acestea !!! Luni dupa-amiaza am stat la soare in gradina si deja sunt un pic bronzata !!!
Dana, esti o draguta ca ai gasit deja un loc pentru noi. E mai bine sa rezervam din timp, asa-i? Si eu sunt pentru restaurantul la mare.
Nu stiu inca daca sotul meu vine, depinde si de serviciul lui, sper insa sa il am alaturi.
Daniela, ma bucur ca esti sanatoasa, de-abia astept sa ne vedem !
Rukki, ce bine ca vii !!!!! Vii singura sau cu jumatatea?
Duty calls asa ca va las... o zi frumoasa, bucurati-va de soare !!!!
danab spune:
Dragelor, ma bucur ca ne adunam incet-incet.Am subliniat in lista de mai sus persoanele care si-au anuntat prezenta ca sa stiu cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare (luni-marti)cam pentru cate persoane(cu aprox.)sa fac rezervarea.
Vremea este foarte frumoasa intr-adevar, asa ca imi voi petrece cu siguranta cea mai mare parte a timpului afara impreuna cu Mihai.
Va pup si ne mai auzim, Dana
lena spune:
Fetelor, sper ca ati avut parte de cele mai frumoase sarbatori...
Imi pare tare rau ca nu pot veni si eu la intalnire, noi deja ne-am luat biletele pe 23, trebuie sa strang bagajul zanei si zau de nu pun mai multe lucruri la ea decat la mine...eu nu am reusit sa fac oua rosii din cauza ca au iesit o culoare nedefinita, sa zicem maronie ...zana mea e o "mancatoare"de timp ceva de speriat, daca as putea sa stau numai sa ma joc cu ea!
Acum ca a venit vremea asta asa frumoasa si eu tot numai pe afara as sta
Va pup Lena cu Freya
Rukki spune:
Buna fetelor!!!
Dana, si eu vroiam sa zic multumesc mult ca esti ti-ai facut timp sa te ocupi de gasit loc, rezervari, etc. Esti o draguta!
Nu stiu cum a ramas pana la urma cu intalnirea, la gara sau la hotel? Pentru mine e ok in ambele locuri, doar asa informativ...
Iris, nu stiu daca vin cu Onne, el e evident curios sa cunoasca oamenii cu care ma intalnesc, dar eu s-ar putea sa vin in Scheveningen cu o noapte inainte, si atunci nu stiu daca o sa vrea sa vina singur din Amsterdam...Sa vedem. Chiar, nu stiu cate fete vin pana la urma cu sotii/prietenii? Parca numai Ancuta si Daniela stiu sigur pana acum, nu?
Lena, distractie placuta in Romania!!!(mi-e tare ciuda sa stii, ca as vrea si eu...)
Gata, va las, ma duc sa ma intalnesc cu Ancuta si sa ne resfatam la soare! O zi buna va doresc!
desprecopii spune:
buna olandezelor - uite ca imi revin si eu incetul cu incetul la ora europei. vrem sa venim si noi la intilnire. dar unde si cum?
groetjes,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
danab spune:
buna olandezelor - uite ca imi revin si eu incetul cu incetul la ora europei. vrem sa venim si noi la intilnire. dar unde si cum?
groetjes,
Mirela,
Intalnirea va fi pe 25 aprilie intre orele 1-2(poate pana saptamana viitoare ne hotaram si in privinta orei)la un restaurant pe plaja.Eu am propus doua restaurante intr-un mesaj mai sus, daca ai tu alte propuneri scrie-le aici ca stiti si voi cam ce ofera plaja. Fetele vad ca prefera restaurantul de pe plaja-nu cel de pe faleza,la sfarsit de saptamana tragem o linie si adunam voturile chiar daca mi-e clar ca acolo vom merge pana la urmasi daca nu mai aveti alte propuneri fac rezervarea saptamana viitoare.
Va trec atunci si pe voi pe lista. Veniti toata familia, nu? La voi nu se pune problema de copil ce doarme la pranz, nu?
Dana
AAM spune:
Buna fetelor ! Eu vin sigur la intalnire si cred ca restaurantul de pe plaja e super.....eu cel putin ador marea.
Dana esti o simpatica si suntem datoare de cinste ca te ocupi de intalnire .
Multi pupici pentru toate fetele din Olanda