Mamici din Arad ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

Asa, am aparut si eu.
La noi a fost ieri si alaltaieri tare frumos afara (25°C) asa ca tot pe afara am fost cu micuta mea. Miercuri dupamasa merg cu ea la o grupa de copii, acolo cintam si ne jucam cu copii. Ii place tare mult si cinta toata ziua Asa poate invata cintecele si poezioare si pe germana ca eu altfel nu cunosc nici una. Ieri am fost la Wilhelma, asta e o f. mare gradina zoologica si botanica in Stuttgart. E si loc de joaca pt. copii, asa ca mergem cam o data pe saptamina cu prietenele mele si copii se joaca sau mergem sa vedem animalele si pestii
Am facut acum un Abum la yahoo si am pus o gramada de poze in el. Daca aveti chef, puteti sa mergeti pe adresa urmatoare http://de.f1.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia72k/my_photos
Sint si poze cu mine si sotul meu, cu Linda(sora-mea... par lung cu suvite si cu sotul ei)

@claudelu. E normal ca plingi mai des, sint hormonii de vina. Si eu plingeam de bucurie cind stateam linga patutul Vanessei, cind auzeam un cintec frumos sau cind zimbea ingerasul meu (si mai imi dau lacrimile si acum cind ma strige in brate si ma pupa) Eu in schimb am fost foarte relaxata, nu mi-am facut atitea ginduri... Lapte am avut destul (am mincat ca o sparta ), Vanessa crestea si se ingrasa bine... I-am dat intotdeauma sa suga cind a cerut ea. In fazele de crestere tot la 1 1/2-2 ore, in rest am avut de la 3 luni jumate incolo un ritm de 3-4 ore (9,12,16,19,23 si noaptea 1-3 ori).
P.S. Ai avut cezariana?

@Alina. Multumesc Noi cred ca venim in August in Arad, dar inca nu sint sigura...

@Alina33. Cit mai ai pina nasti? Nu am reusit sa citesc toate paginile...

Miine mergem sa o vizitam pe mami si pe matusa mea, duminica mergem la München la cumnata-mea. Asa ca nu o sa apuc sa intru in net.
V-am pupat si pe saptamina viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

fetelor,
Ce fain de voi ca ati lenevit si ca a fost fain afara azi!

Aici au fost vreo 17-18 grade dar innorat.Eu am fost azi bu barbatul meu la doctor ca are probleme cu genunchii si am avut programare la 9:30 si am ajuns acasa la 13:30.Va dati deama cit am asteptat!Era sa adorm acolo ca n-am mai putut de somn.

Chiftelute am facut ieri de m-au stropit cu ulei si au iesit fff bune!

Alina33,tu cind trebuie sa nasti?

Va pup.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiak spune:

Li, suna-ma scurt cind iesi din internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Claudia ce fetita frumoasa ai!!!

Alina M ai grija ca e mare concurenta...sunt fetele Cristinei si fata Claudiei...pentru noi sunt prea mari fetele

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor,vad ca nu ati scris azi niciuna.Eu acum am venit acasa,am fost la niste prieteni in Gradiste,baietelul lor s-a nascut odata cu Dragos si eu cu mamica am stat in acelasi salon.
Claudiak am vazut pozele,sunt foarte fain.

Mai fetelor da' pe unde umblati? V-a placut cum a fost vremea azi?
Luni incepem un mic santier,zugravim bucataria,ce placere va fi!Am comandat mobila de bucatarie si vrem sa zugravim inainte.Ma apuca groaza,nu-mi place cand e haos in casa.

Anto ce-i cu tine ca nu ai aparut de cateva zile?

Clau tu te dedici in totalitate meseriei de mamica?Nu uita de noi.

Ma duc sa-i dau sa manance la Dragos si mai citesc si eu pe-aici ca ieri am intrat doar sa va scriu si atat.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!N-am murit!!!Scuze ca v-am abandonat dar am fost tare ocupata si seara cadeam zici ca veneam de pe front.
Saptamana viitoare sunt libera dar am un program tare incarcat:scoala, coafor, ginecolog(vreau sa-mi scot steriletul, dar ce groaza mi-e)si vreau sa incep sa adun hainele de iarna in cutii, incaltamintea de iarna.Nu putem sa eliberam chiar in 1 iunie, prin 26-27 mai disparem de aici asa ca ce nu avem nevoie incep sa adun incet.De saptamana viitoare ma apuc de bibelouri(macar sterg mai usor praful).
Anto chiar ca a disparut de pe aici?!
Claudia mai un pic sau...Mult succes!
Alina M nu te invidiez deloc acum doar dupa ce vei fi gata!Spor la lucru!!!Venim la voi sa vedem mobila.
Fetelor mai in mai palavragesc pe aici ca nu mai instalam calculatorul la ai mei ca nu avem loc numai daca il punem cu noi in pat, ceea ce parca nu suna bine, asa ca pana la toamna va va tine Alina M la curent cu faptul ca traim.Apoi la casa voi avea net doar seara ca nu este cablu la casi si banui ca ne vom baga netul prin telefon ceea ce inseamna sa picotesc seara pe aici.
Cred ca v-am innebunit destul, va doresc o duminica placuta
Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau Magda.Va asteptam la noi cand e gata mobila s-o "udam".Imi aduc aminte cand ne-am mutat noi din Micalaca cate bagaje am avut,cate cutii(totul am pus in cutii si le-am etichetat,a fost simplu la despachetat),nu mai aveam pe unde umbla de bagaje.Macar mobila nu am avut.Oricum e bine ca ai destul timp sa le impachetezi pe rand.Cel mai nasol va fi ca nu vei mai putea intra pe forum o perioada.Te poti conecta prin telefon si la mama ta.

Clau chiar nu inteleg unde ai disparut.Sper ca nu e vreo problema cu Raul?!Sau ai probleme cu calculatorul?

Alina33 sper ca te simti bine.Astepti cu nerabdare sa nasti? Se apropie cu pasi repezi termenul.

Anto draga tu ce mai faci?,nu mai dai nici un semn de viata.

Claudiak tu ziceai ca mergi in vizita azi si nu apari pe-aici.Distractie placuta!

Linda te salut si pe tine.Cum e vremea la voi? La noi s-a facut frig si ploua,e tare nasol.

alina

Mergi la inceput

Ceau fetelor,
Iaca cu intirziere intru si eu un pic azi.Dupa cum a spus Diti(sora-mea,asa ii spunem noi)am fost ieri la mami si la matusa noastra(bunica-mea pt. mine).Ea primeste din 2 in 2 ani aici concediu de odihna si mami o insoteste.Asa ca pe ieri s-a anuntat vreme urita cu 17 grade si innorat si au fost pe putin 22 de grade daca nu mai mult si cer senin.Asa ca am avut o zi superba cu mami,buni,Diti si Vanessa.Pe azi au zis vreme faina cu cer senin si bineinteles ca ii innorat si nu asa de cald.

Alina M ma bucur ca v-ati luat mobila si va doresc spor la treaba.

Magda pacat ca nu o sa mai intri asa de des in forum.

Chiar,ce o fi cu Clau ca nu a mai intrat in forum?Si cu Anto?Sper sa fie totul in ordine!

Cu Alina33 nu ati mai vorbit?Pe cind trebuie sa nasca?

Va pup.Ma duc sa mninc ca mi-e tare foame si mai intru mai tirziu iara.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Sunt o burtica din Cluj, insa din toamna, dupa nasterea lui bb vom pleca toti la Arad si ne vom stabili definitiv acolo(in fond suntem aradeni, insa am fost nevoiti sa stam in Cluj deoarece tati lui bb e la facultate aici....).
Eu deschisesem un subiect "mamici din Arad" la interzis barbatilor, nestiind ca sunteti aici! Oricum, bine ca v-am gasit!(LindaG, iti multumim-si eu si bb )
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 4 zile)

Mergi la inceput

Bine ai venit,Ioana!

Acuma i-au eu rolul lui Alina M si a lui Clau(),scrie-ne si noua un pic despre tine sa te poata pune Clau si pe tine pe lista.Daca vrei sa vezi lista uite-te pe prima pagina de la mamici din Arad,acolo vezi cine este din Arad,ani,etc.

Ne bucuram ca ne-am gasit!!!!

Va pup

LindaG

Mergi la inceput