Mamici din Arad ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bine v-am gasit!
Si eu ma bucur ca am dat de voi, Linda, si multumesc de primire!
Dar hai sa va spun cate ceva despre noi.
Deci suntem si noi aradeni(de fapt din judetul Arad), adica eu si sotul meu, insa de 3 ani locuim in Cluj, deoarece Ovidiu e student aici(in septembrie termina facultatea, isi da licenta si plecam la Arad, unde ne vom si stabili).
Eu am 25 de ani, sunt nascuta pe 5 martie(deci sunt peste), si lucrez ca asistenta medicala la o clinica de chirurgie de aici( sau mai bine spus trag chiulul, de cand sunt insarcinata!)
Ovidiu are 26 de ani, e nascut pe 2 martie(deci tot peste), si dupa cum spuneam e inca student. Va termina faculta in sept.(cand are licenta)-facultatea de medicina- si apoi plecam la Arad, unde intentioneaza sa-si faca stagiatura si sa lucreze ca reprezentant medical pentru o perioada, apoi isi va da si el rezidentiatul si......vom mai vedea.Oricum pana atunci mai e mult.
Deocamdata ne bucuram impreuna de minunea care creste in burtica mea tuguiata, unde am o gazuta de 17 sapt. si 4 zile, si care va veni printre noi pe la sfarsitul lui sept. inceputul lui oct.
Cam atat .....cred ca v-am ametit deja....eu in mod sigur am ametit:)

Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Bine ai venit printre noi Ioana.Mai ce de asistente medicale pe aici!Si eu si Magda suntem asistente.
Simte-te bine aici la noi si te mai asteptam.Iti doresc o sarcina usoara.

Linda,Alina33 trebuie sa nasca in 28 aprilie,deci e pe ultimii 50 de metri.Asa i-a calculat medicul,poate mai intarzaie bb.

Va pup fetelor.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

No ceau,

Pai chiar ca alina33 nu mai are mult.Ii tinem oricum pumnii sa mearga totul bine.

Eu ami intru miine pe net sper sa va gasesc pe toate aici!

Va pup

LindaG

Mergi la inceput

Multumesc Alina!
Ziceai ca si tu si Magda sunteti asistente. Unde lucrati? Eu am facut postliceala in Arad, asa ca am o gramada de colege pe acolo, majoritatea lucreaza in Matern.
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Bine ai venit Ioana printre noi.Eu lucrez la judetean de 15 ani, daca ai facut practica la neurologie ma sti.
Am inceput sa impachetez cate putin, deocamdata nu am cutii mari.Maine primesc saci si impachetez hainele si incaltamintea de iarna si merg sa le duc la mami.Azi de la 15 merg la scoala si mai trec pe la servici sa iau niste cutii.
Fetelor abia am asteptat sa vindem apartamentul si credeti-ma ca acum imi dau lacrimile , aici e munca noastra de 9 ani, cum a aratat apartamentul cand l-am cumparat si cum e acum.Pe de alta parte ma gandesc ca la toamna vom avea 10 ani de casnicie si am realizat, zic eu, f multe impreuna.Ei numai sa ma mut la clasa ca ne intalnim si facem gratar ca ave,m multe de sarbatorit la toamna:mutarea, ziua lui Bianca si 10 ani de casnicie(6 octombrie).Voi la cati ani de casnicie sunteti?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor,am fost o tura la spital sa-mi monitorizeze contractiile.Joi si vineri mi-au dat drumul cu conditia sa trag si azi o fuga pe-acolo.La doc tot ii este frica sa nu ma apuce nasterea ...i-am spus ca mult mai bine ma simt acasa unde pot sa ma odihnesc.In spital am dormit numai 3 ore si amfost super nervoasa ca ma balonasem si aia nu aveau nimic sa-mi dea.Asa ca azi am fost o fuga pe-acolo totul e bine si daca nu se intimpla nimic pina joi dimi ne prezentam la spital pentru operatie.Am putine emotii,mai multe o sa am probabil miercuri.Sper sa pot dormi bine,desi nu prea cred.
Ma bucur ca avem o noua viitoare mamica.Iti doresc o sarcina usoara pufy.
Si pe celelalte va pup si va mai scriu eu miine sau poimiine.
Alina

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca am dat de voi, fetelor! Sunteti niste scumpe toate!
Magda, cu siguranta te stiu, ca am facut practica pe neuro in judetean, deci sigur te-am vazut pe acolo.
Ce coincidenta! Ziceai ca in 6 oct. ai 10 ani de casnicie. Si noi tot pe 6 oct ne-am casatorit, iar la toamna facem 3 ani de casnicie.!
Alina 33, iti tinem pumnii(si eu si bb mic) la operatie, si de-abia asteptam sa ne mutam in Arad sa ne intalnim cu voi, cu toate!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 5 zile)

Mergi la inceput

Ceau fetelor.Am aparut si eu de la servici.Ioana,eu lucrez la un medic de familie pe O.Goga.Am fost in concediu ingrijire copil ( 2 ani)si doar de 2 saptamani am inceput lucrul.Sunt inca in perioada de acomodare.Eu lucrez de 7 ani.

Magda eu am 7 ani de casnicie in 26 iulie.

Alina iti tinem pumnii.Trebuie neaparat sa-ti faca cezariana? Succes si sa fie totul OK.

Ioana ne vom intalni sigur cand vii in Arad,noi am avut o intalnire,dar nu am fost toate.Clau atunci a nascut si era la spital,iar Cristinacsa era in Germania.Pe ea nu o vezi pe-aici ca a venit in Arad de-o saptamana si nu are internet aici.Aici poti vedea cateva poze de la intalnirea noastra de la McDonald's:
http://community.webshots.com/album/132432338tVuyCs

Clau si Anto pe unde sunteti? Ma gandesc ca vi s-a stricat calculatorul,altfel nu-mi explic ca nu ati aparut de atatea zile.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,ma bucur ca ati mai scris ceva!

Eu pe 3 aprilie am avut 4 ani de casnicie.

Alina33 iti tinem pumnii sa fie totul ok si incearca pina joi sa mai intri.Ne-am bucura mult sa mai auzim de tine.

Eu chiar ca nu stiu ce o fi cu Clau si cu Anto.De atitea zile nu au mai intrat in net!

Magda noi iti dorim mult spor la impachetat

Va pup si mai dau pe aici astazi.

P.S. Am vazut aici in forum o tipa pe care o cheama "arad linda" si locuieste in Canada.Ce ziceti o fii si ea din Arad?Sa o intrebam?

LindaG

Mergi la inceput

Ceau Linda.Am vazut-o si eu pe arad linda si i-am trimis un PM,am intrebat-o daca e din Arad sau e numele de familie Arad.
Te pup.

alina

Mergi la inceput