Mamici din Arad ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Anto iubito pe unde umbli ??? Ce ai mai facut nou?
Magda eu cred ca tu esti acum in al noualea cer ...dar te rugam nu ne uita, mai da si tu semne de viata!!!
maggda spune:
Buna fetelorScuze ca nu prea apar dar am un orar la scoala...si de servici nu mai vorbesc, saptamana asta am avut ff mult de lucru.
Clau nu sunt in al 9-lea cer, daca stau mai bine si ma gandesc sunt in al 99-lea cer.Va fi greu cand ne vom muta la ai mei dar voi rezista eroic.
De 3 zile tot am umblat dupa cadouri pt vara-mea si baiatul nasilor, de abia am gasit ceva normal
Acum beau o cafea bineinteles cu nicotina alaturi si merg sa fac mancare sa am si maine.Am si de calcat o gramada...doar maini sa am destule ca de lucru este.
Clau succes in continuare in rolul de mamica si nu mai fi panicoasa ca doar nu ai un bb de 2700g, fi tare ca ai un fecior mare
pupici la toata lumea
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Am aparut si eu.Azi am fost sa dau un test psiho ca imi trebuie la lucru autorizatie de toxice,pentru unele medicamente cu care lucram.Tin sa va anunt ca sunt normala.Maine mai trebuie sa merg si la psihiatrie sa-mi puna o stampila.Ieri la lucru a fost control de la medicina muncii si a cerut o gramada de hartii,numai in Romania cred ca se poate intampla asta.
De vreo 2 ore m-a sunat Cristina.Este in Arad de sambata si sta pana la sfarsitul verii.I-am zis ca vom programa o intalnire,dar dupa ce naste si Alina ca sa ne putem intalni toate.Poate se conecteaza si ea la internet prin telefon,nu stia sigur.Va transmite salutari la toate si va pupa.
Clau nu-ti fa probleme ca e kk verde la Raul,e normal la copii alaptati la san.La Dragos tot timpul era verzui kk.Il poti scoate afara linistita,il scoti la amiaza cand e mai cald,azi a fost 22 grade.
Alina asteptam sa ne scrii ce ti-a zis doctora.Mai ai putin si tu.Doamne ajuta.
Linda ce bine de tine ca stie sotul sa faca mancare.Te invidiez.
Claudaik pune mai multe poze cu Vanessa,e tare scumpa.Voi cand veniti in Arad?
Magda tare ocupata esti.Mai i-ati si tu concediu.Nu te stresa prea tare. Cred ca de-aici inainte incepe stresul,pana va mutati.Succes!
Anto mai rarut dai pe la noi.Esti ocupata? Ce mai face Deni?Il intreb pe Dragos:cum o cheama pe fetita lui Anto si zice:"Dedi",si pe baietelul lui Clau:"Bebe".Incet,incet invata si el ceva de pe forum.
alina
LindaG spune:
Ceau fetelor,ce faceti?
Eu nu asa bine.M-am pus sa-i fac de mincare la barbatel si m-am stropit cu ulei incins asa ca am 4 umflaturi pe antebrat,una pe degetul inelar si o pata rosie linga ochi si doare de numa.Vedeti ce cuminte sunt?
Clau tu tot nu ai spus unde stai!Si apropo,m-am uitat pe lista si la barbatelul meu ai scris ca-i nascut in 2004!
Magda voi unde va mutati?Esti profesoara?La care scoala?
Alina 33 si Clau nu mai imi faceti pofta de praji!Dati-mi mai bine retetele sa-l pun pe barbatu meu la treaba!
Alina M,mersi pt. mesaj am sa ma uit(caut) sa vad daca mai scrie ceva de Cristi.
Stiti in ce oras sta Cristina in Germania?
OK,acuma va las ma duc sa am grija de "ranile" mele
Pupicuri la toti.
LindaG
Claudelu spune:
Linda......mi-a intrat in mana anul 2004 ....
Eu stau in Vlaicu la X-uri...
Alina imi faceam griji de KK lui Raul pentru ca atunci cand a fost Geanta la noi mi-a cerut un scutec murdar (iti dai seama ca l-am cautat in cosul de gunoi), pentru ca sa vada daca e bun laptele...si atunci era galben-portocaliu si a spus ca am lapte bun...dar acum daca ma gandesc nu stiu daca l-a interesat culoarea sau consistenta...
Alina ma bucur ca stai bine , ai mare dreptate cred ca doar in Romania se poate...atatea hartoage pentru orice
Magda ma gandesc ca iti e greu si servici si familie si scoala...eu imi amintesc ultimii 2 ani de facultate cand mergeam la faculta si la servici...ce greu imi era si mie si eu eram tanara...
maggda spune:
LindaG eu sunt asistenta medicala la Spitalul judetean de 15 ani.Acum din toamna sunt la Colegiul universitar medical, 3 ani la zi in cadrul facultatii de medicina si dupa aceea voi fi "asistent diplomat" adica asistent medical cu studii universitare.De la 1 iunie ne mutam la parintii mei care stau la 3 camere la gara si pana in septembrie la ziua lui Bianca sper sa ne mutam la casa pe care o construim in Micalaca.De fapt nu sper ci trebuie ca mai mult nu cred sa rezist la ai mei dupa ce de 9 ani stam singuri
pupici la toata lumea
LindaG spune:
Ceau fetelor,din nou,
Clau nu-i nici o problema ca ai gresit data,barbatul meu s-a bucurat oricum ca de abia anul asta se va naste!!!
Magda ce fain de tine ca mai ai "chef" sa studiezi!!Eu nu cred ca as mai avea! Ai vorbit de scoala si m-am gindit ca esti poate profesoara!Sa stii ca si eu m-am bucurat cind am venit aici ca barbatul meu nu mai statea la maica-sa ci locuia singur.Nici eu nu cred ca as suporta mai mult de citeva luni sa stau cu soacra sau cu mami.Tot mai bine ii singuri!!!
Alina mersi inca o data pt. mesaj,am gasit pagina dar foarte multe nu am aflat.Asa se pare ca tot nu il opereaza in Germania.Oricum urmaresc mai departe sa vad ce o sa faca.
Va pup
LindaG
alinamoro spune:
Mai fetelor,da' chiar n-ati scris numic azi? Eu am fost dupa-masa la lucru,acum am venit si merg cu Dragos afara ca e fain si nu lucrez nimic prin casa ca e sarbatoare azi.
Voi pe unde umblati?
Clau ai iesit si tu la plimbare cu Raul?Eu l-am scos azi in maneca scurta pe Dragos.
Anto si Claudiak,nu ati aparut nici ieri si nici azi,ce faceti?
Alina33 mai vrea bb sa stea?,spune-i ca poate sa iasa ca a venit caldura.
Magda pe tine nu te mai intreb ca stiu ca esti foarte ocupata,dar mai scrie din cand in cand.
Linda cum stai cu arsurile de la ulei?Macar a iesit buna mancarea?
alina
Claudelu spune:
Am iesit la plimbare pe balcon...atat de total, la impactul cu lumina puternica de afara inchide ochisorii si apoi doar unu cate unu ii deschide...tare ma mai distrez cu el...
Eu azi am lenevit toata ziua, mi-a fost lene sa ma ridic la calculator...
Chair ca a fost super fain afara!!!
Oare ce-i cu Anto ca nu a mai aparut pe net
Alina nu mai ai mult si gata!!!Abia astept sa nasti si tu!!!
Va las ca ma cheama datoria!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos