La France (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Draga Drophy, daca inteleg bine, problema ta e ca sotul tau nu vorbeste romana?
Eu pe-al meu il duc in Romania 3 saptamani pe an si acolo il las sa se descurce cu frate-meu, care stie aproximativ 20 de cuvinte in franceza! Deci mai cu dat din maini, mai prin deductii, se inteleg intre ei! Iar cand revenim in Franta, intelege puiul meu o romana!!! Acum, dupa 4 ani, nu mai pot avea secrete cu fii-mea, ca el pricepe aproape tot!
Bisous

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

HRISTOS A INVIAT! frantuzoaicele mele dragi.
Ma bag bag iar in vorba. Am fost in iarna in Franta, aveam invitatie, si desi este in 3 limbi trebuie tradusa. Asa mi-a spus tipa de la agentia de unde am luat biletele si pt ca mi se parea o aberatie ca vamesul sa nu cunoasca franceza sau germana sau engleza(pt ca invitatia e in vreo 3 limbi), am sunat la politia de frontiera si mi s-a spus ca e obligatoriu, prevazut prin lege. Ok, am dat bani pe traducere si legalizare si la vama chiar nu m-a intrebat nimeni nimic, nici macar de invitatie, darmite de traducere.

Chatonel mersi inca o data pt pontul cu targul acela de masini din Toulouse. Am petrecut tare bine, caci mi-a venit sotiorul acasa si am fost o familie fericita.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

imi pare bine ca s-a descurcat sotul, Gabriela :) Sinteti fericiti acum, toti impreuna.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ce brinza ,ce brinza Chato? zi-mi si mie cum scrie pe cutie poate o gasesc si eu la turci de pe aici caci am vazut ca au butica plina de toate delicatesurile cum se numeste si unde-i facuta ?!miam salivez deja ,merci si pupici!

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Tz tz tz fetele, iar vorbiti de lucruri sfinte (cum ar fi brinza).

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Dylek
Beyaz Peynir
este o cutie verde ca si cutiile de mingi de tenis, doar un pic mai groasa.
E in saramura, se gaseste la rece si e bunuuna.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetele,mama a venit de doua ori la mine cu invitatie,dar eu acum aud prima data de la voi ca trebuie tradusa!!Mama a zis ca nici nu s-au uitat pe invitatia ei!Si doar a venit cu autocarul,pe la Nadlac.
Iar anul trecut am fost cu masina in Romania,dar am iesit si intrat pe la Cenad,vamesii au fost cit se poate de cumsecade,am trecut repede!Nici nu s-au uitat in portbagaj,m-au intrebat ce am in bagaje si atit!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ooof! In sfarsit cineva care ma crede si pe mine, ca tot tip pe aici de una singura ca nu este nici o lege care prevede traducera invitatiei,Corina!
Glumeam fetele!
Chatonel, Ok pt. duminica, ramane sa discutam detalii. Vrei paine? Stii tu de care! Daca vrei alba, face mama alba!Vrei nuca de cocos rasa? Am uitat sa te intreb data trecuta, eu am cumparat un kg cand erau promotiile chinezesti si nu ajung eu sa folosesc atat, este multa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

[quote]Originally posted by delphin

Ooof! In sfarsit cineva care ma crede si pe mine, ca tot tip pe aici de una singura ca nu este nici o lege care prevede traducera invitatiei,Corina!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetele de pe Coasta, unde ne intalnim sambata la ora 13? Eu zic sa ramana la vestitul Mc'Do sau in fata la Palais de Festival si mergem la o terasa in zona! Spuneti si voi, ca daca ma apuc sa dau acum telefoane, sare factura de cea de Romanica:))! Si nr Mihaelei nici nu il am! Deci...Mihaela, Alina, Luminita, Debby, unde preferati sa ne intalnim? Si ne-am inteles: si cu sotii si cu copiii, asta cine vrea!
Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput