La France (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Ma bucur ca va vad in multe care nu ati avut probleme in vama . Eu de doi ani fac dus intors Romania Monaco la 3 luni si pana in octombrie la constitutie nu m-au intrebat nici de nume dar lucrurile se schimbara si m-au intors de 2 ori din vama CU ACTE IN REGULAAA si sincer imi vine sa urlu si acum cand imi aduc aminte . Eu am si act pe casa aici facut pe durata indeterminata , stampilat si semnat si mi-au spus ca nu e oficial . Cand nu vor , nu vor . Cand trec cu masina mica e super , dar la autocarrrr . Recordul meu e 53 de ore pe langa vama si vreo 500 de euro dati pe ici pe colo , dar trebuia neaparat sa trec .

Repet fetelor , nu am ramas la negru niciodata , statusem trei luni acasa , act pe casa si invitatie tradusa , asigurare bani bilet si tot tacamul si a fost consulatul din Monaco cel care a rezolvat totul dupa n interventii si discutii ca de , ei au dreptul sa intoarca orice persoana suspecta . Da suspecta de ce eram eu oare ?

Eu am spus toate actele ca e mai bine sa te blindezi , si sincer va spun ca e o experienta ffff neplacuta sa fii intors , mai ales cand esti si la 700km de casa . In fine eu inchid subiectul ca e prea delicat pt mine si ma enervez iar ...
Nu uit insa sa precizez ca respect parerea fiecareia dintre noi ca doar avem dreptul la replica si sa credem in propriile experiente .

Mai revin cu alte raspunsuri , oops cineva suna la usa ...

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

quote:
Originally posted by drophy

fetelor, eu am o problema, sau cel putin asa cred si as dori o opinie, un sfat....ceva! problema e cum ii invatam pe domni (respectiv doamne) romana? ca noi franceza vorbiiim... sau ne multumim cu desprecopii?
va rog eu mult: putina lumina!!!

drophy

Eu pot spune ca am noroc . Al meu are un talent innascut pt limbile straine si a fost mare mirarea cand a venit in Romania . Era prima data si in 2 saptamani se facea deja destul de bine inteles . Eh ce sa va spun ca l-am invatat acasa sa spuna sarut mana mama , bunica , etc si el la un moment dat dadea sarut mana la babati . Va dati seama ca i-am facut capul toaca dar a mai gresit inca de cateva ori .
In vama era singur la intrare si cu toate ca stie sa spuna prietena sau iubita mea el a spus ca merge la ""mea fimeie "" la Slanic Moldova si cu accentul pe care l-a spus au fost siguri ca acolo merge si l-au lasat in pace . Ma intreaba el multe si seara mai facem lectii , dar vrea sa stie prea multa gramatica si devine ca un copil cu vesnicile intrebari de ce asa si nu invers . Auzise el la un moment dat de gasculita si nu mai inceta cu gasculita mea , stie ca ma seaca si ca sa ma induplece incepe cu broscutza tzestoasa ... Il mai duc o data in Romania si moldovean il fac

Pt fetele de pe Coasta , am vb deja cu Oana si Mihaela . Alegeti voi locul si pt noi e ok . Dupa aia decidem impreuna unde se merge .
Abia astept

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata!
Fetele de pe Coasta, si pentru mine e ok pentru sambata, dar nu stiu daca vin singura sau nu. Anca s-ar putea sa mearga la o prietena. Si nici pentru sotul meu nu e sigur... Dar eu vin unde vreti voi! La ora 13 e perfect! Mai vorbim!
O zi buna!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by delphin

Ooof! In sfarsit cineva care ma crede si pe mine, ca tot tip pe aici de una singura ca nu este nici o lege care prevede traducera invitatiei,Corina!
Glumeam fetele!
Chatonel, Ok pt. duminica, ramane sa discutam detalii. Vrei paine? Stii tu de care! Daca vrei alba, face mama alba!Vrei nuca de cocos rasa? Am uitat sa te intreb data trecuta, eu am cumparat un kg cand erau promotiile chinezesti si nu ajung eu sa folosesc atat, este multa rau!

hai tu ca am spus si eu ca nu e nevoie sa fie tradusa invi, cel putin la mine nimeni nu a tradus-o ca sa vina incoace, si am facut destule la familion, pt mine si pt vara-mea care-i in it si care nu are posibilitatea sa le faca.
Nu vreau nimicuta pt duminica, multu, dar vom face mamaliga :)
Nuca de cocos si altele sint la magazinul arabesc, asa ca... dupa ce ai sa o termini pe cea pe care o ai, o sa-ti pot lua de-aici

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bey Chatonel, pe tine nu te-am pus la socoteala caci stiu ca tu-mi dai dreptate oricum(cand am dreptate), mai tii si cu ursul,adica eu
Nu mai vreau nuca de cocos!!!!!!!!Cred ca voi avea pt. urmatorii 10 ami, stii tu talentele mele la prajituri !
Asa ca nu o voi termina curand!
Dar desertul tot il aduc! Sac! M-a intrebat frumuselul meu " Da' noi nu ducem nimic,duminica?" Asa ca nu scapi si promit sa nu ratez prajitura si nici sa o ard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

fetelor trebuie sa va spun si voua ca simt ca explodez ...de placere\!

baietii de la Ozone-grupul la care se face pub pe m6 si fun radio- va fi maine in direct pe la 11 pe fun radio.Cantecul lor Dragostea din tei - e difuzat aproape ora de ora pe Fun - ce bine ma simt, nici nu va dati seama.....astia iau numit micii romani ....:).Parca parca altfel e viata

Mergi la inceput