La France (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

fetelor mi s-a facut pofta de salam de biscuiti.....aveti idee daca e posibil sa gasesc aici rahat pt. prajituri?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Cristina, la magazinele turcesti ai incercat? Intreaba de loukoum (parca)

Pofta mare ;)

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Blue77 incearca pe la magazinele de dulciuri orientale, stiu ca este ceve rahat turcesc, tare bun dealtfel!
Pietricica, invitaria facuta la primarie este de ajuns si nu trebuie tradusa in Ro. Nu cred ca este taxa pt.invitatie, noi am facut ultima data in octombrie, cred ca iti trebuie in schimb no de pasaport si data expirarii( pasaportul mamei tale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Cristina, eu am rahat si pot sa-ti trimit daca vrei. Il am din Romania (cum mai am vreun Kg si jumatate), il tot tin din februarie in frigider, il tot dau de colo-colo... Nu e expirat, sa stii!!! ;-)
Daca nu gasesti in alta parte spune-mi adresa si ti-l pun la posta.

Iar daca gasesti, aflati, fetelor, ca eu mult nu ma mai uit la el, deci daca are cineva nevoie dati-mi repede de stire, ca incap sa fac lista ;-))

Cu bine.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si eu, si eu!!!! Vreau si eu o reteta buna de prajitura cu lamiie :)
Salam de biscuiti nu mai pot minca de cind am facut hepatita, adica de la 13 ani!!! Atunci m-am indopat de-am ajuns la spital!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multumesc frumos fetele! saptamana asta o sa dau o raita pe la arabii din Paris sa vad ce gasesc si daca nu ......Lu.More o sa te anunt.

Va pup
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Chatonel, inccearca "les pates à gateau " Herta. Sunt o bunatate, ciocolata , lamaie, fructe confite. Sunt o bunatate. Le gasesti in raioanele frais, este aluatul tot pregatit, tu tai pungota, pui in tava si este super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Multumesc Debby, si Delphin. Pana la urma, si eu stiam ca invitatia implica si asigurarea medicala, da' uite ca ai mei cand fusera in Dk anul trecut au avut nevoie de ea, la Otopeni. In fine.
Ati vazut aseara pe Arte despre fanfara tiganeasca Ciocarlia, cei de la 10 prajini? A fost cam tarziu, da' am stat sa vad, si imi place muzica lor,de altfel am si un cd cu Ovidiu Lipan si fanfara asta. Oricum mai placut decat acu o saptamana, cand a fost un reportaj despre un sat de leprosi,tot din Ro, ala nu mi-a placut, n-am urmarit decat putin. Da'a cu vad si io ce mult se mai vorbeste aici despre romani, ca mai citeam cand eram in Dk, la voi,fetele din Fr. Inca nu i-am vazut pe O-zone, da' am cd-ul lor trmis de mama,desi eu parca stiam melodia asta de anu trecut cand am fost in tara, era la moda atunci.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Da pietricica ,si eu am facut una ultima data tot in octombrie ,mie mi-au cerut doar o factura a casei le-am dat-o pe cea de la tefon si cartea de identitate in cazul tau cea de sejur plus o fotocopie dupa pasaportul mamei ,i-ti trebuie aceasta din urma pentru doua motive ,una ca sa intocmesti corect datele ei si 2 pentru ca ei vor sa aibe copie dupa pasaportul persoanei la primarie ,in rest nimic ,in Ro insa ABSOLUT INTOTDEAUNA (de trei ori a venit verisoaramea la mine )a avut nevoie de asigurare medicala si a trebuit sa traduca si sa legalizeze invitatia trimisa de mine ,ea a venit cu autocarul mereu cu invitatie nu i-a cerut NICIODATA sa arate bani insa ABSOLUT MEREU au facut cheta cite 5 euro de persoana ca sa treaca vama ,eu cam atit pot sa-ti spun!

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Debbye ,merge si in mailuri sa pun poze miscatoare de pe site-ul ala asa cum putem face in posturi pe forum?

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput